martes, 5 de noviembre de 2013

SRI AUROBINDO – 4 de novembre 2013


Jo sóc SRI AUROBINDO, Melchizedek de l'Aire. Avui en representació i missatger del Conclau dels Melchizedek, així com també amb la companyia de la Confederació Intergalàctica dels Mons Lliures i del conjunt d'Assemblees i Concilis.

Estimats germans, estimats amics retornats a la vostra dimensió Eterna, avui venim a vosaltres a portar-vos el Testimoni de Foc, la Veritat Revelada en aquests moments on s'acompleixen les profecies que han estat deixades pels éssers de gran llum que han trepitjat aquesta Terra.

L'Eternitat és de retorn aquí a la Terra, tots nosaltres ens acostem ara més que mai al vostre costat per oferir-vos el nostre Amor, la nostra presència d'Amistat Eterna, el Testimoni de la Veritat i del Foc, la vostra percepció total de la Veritat del que Sou.

Com bé sabeu el procès final d'Ascensió està a les vostres portes, intensificant la velocitat, l'aparició i la combinació de tots els signes i senyals interns i externs, la precipitació de la força dels Elements, destapant la Veritat, removent la foscor.

La Llum ve a brillar enmig de les tenebres, i aquest cop tothom se n'adonarà de la Veritat que és l'Alegria i la Joia del vostre retorn a la Unitat.

És per a la personalitat un Xoc, el Xoc de la Humanitat del qual us he parlat, no és més que la Veritat, l'efecte i la reacció a la intervenció de la Llum, en la clarificació de la situació individual com col·lectiva d'aquesta dimensió. Per tant a mesura que la Llum acaba de penetrar, a mesura que la magnetosfera s'inestabilitza fins a arribar al moment de l'esfondrament final dels vels que envolten la Terra, en aquest moment, tota la consciència dissociada i sostinguda pels camps magnètics serà també arrossegada amb ella. Això vol dir que a mesura que la inestabilitat a nivell dels Camps magnètics augmenti, degut a la penetració de la Llum Ultravioleta, de la Llum Blanca, i comenci a desestabilitzar aquests escuts, la consciència humana també estarà subjecte a aquestes alteracions.

Així com es va escriure sobre el repicar de dents: significa que les persones que no hagin connectat amb la seva essència del Cor, almenys d'una forma propera o per uns instants, seran afectats per tots aquests canvis i alteracions. Els que no hagin pogut connectar-se amb la Llum seran remoguts, sacsejats, la Llum farà pressió cada cop més intensa, simplement mostrarà la Veritat del que cadascú ha sostingut i sosté interiorment.

Per tant l'intensificació del procès Ascensional i l'aparició dels signes més potents i violents podem dir a nivell del que s'ha conegut fins ara a la Terra, provocaran el Xoc i alteracions dràstiques a nivell emocional i mental.

Així doncs avui som molt a prop de vosaltres, Som Un, sostenint l'energia de Pau, de Serenitat a mesura que la Llum destapa tota la Veritat del que Sou, la Revelació de l'Eternitat.

...Us proposem uns moments d'acollida del Foc, del Testimoni de la Veritat...

L'Esperit de la Veritat es pronuncia ara amb fermesa a tota la Terra. La Llum us demana cada un dels vostres instants, sigui quina sigui la vostra acció o inacció. La vostra consciència és Lliure ara per ser Una amb la Llum, sigui quin sigui el moment o situació. La Llum us vol íntegres. No afluixeu en el que us demani el Cor a fer, tot el que no doneu us ho traureu a vosaltres mateixos. Així que entregueu-vos al CRIST que és aquí en cada Cor il·luminant aquest Foc.

L'Esperit de la Veritat ara bufa sobre la Terra, com sabeu ja no hi ha més ensenyaments, ara tot és immediat en vosaltres. La Consciència Multi-dimensional comença a instal·lar-se i fusionar-se junt amb el Cos de Foc. Per tant tot és a viure i a acollir des del Ser, des de l'Absolut; som les Flames que transmuten cada neteja, cada purificació.

Jo sóc SRI AUROBINDO, avui com a portaveu del conjunt de germans i germanes que us acompanyem de tota Eternitat. El nostre contacte és permanent: dia a dia a partir d'ara sereu cridats per la Llum a mantenir-vos totalment alineats sigui quina sigui la situació. El moment és vingut de col·locar la vostra consciència en l'Eternitat.

Avui us entreguem el Testimoni de Foc, escrit i actualitzant-se Ara a travès dels processos que s'activen en aquest Sistema Solar.

Gràcies com sempre, gràcies en nom de tots i cada un dels Presents aquí i ara.

SRI AUROBINDO us revesteix amb la Llum Blava. Fins aviat.Transmès per Sijah Sirius del Col·lectiu de l'Un

No hay comentarios:

Publicar un comentario