lunes, 11 de noviembre de 2013

O. M. AÏVANHOV – 10 novembre 2013


Bona nit, jo sóc O. M. AÏVANHOV, portaveu avui i Comandant dels Ancians. Sigueu beneïts en nom del Foc i de la Llum que ara cauen sobre la Terra. Gràcies germans i amics us saludo de tot cor Fills de l'Un, avui més units que mai com en família. Molts de vosaltres em sentiu molt proper i aquest és el meu paper: estic molt a prop de vosaltres. Amb més o menys lucidesa de part vostre, però la meva presència és permanent.

Els límits que ens separaven vibratòriament ja no existeixen. Grans reagrupaments vibratoris a nivell de la Terra s' estan fent ara. Això vol dir que diferents col·lectius es van harmonitzant i unificant a nivell vibratori depenen del seu destí en aquesta Translació Dimensional. Les Noces Terrestres ja estan ben avançades, activant en aquest més el seu darrer tram.

Així en vosaltres aquest Foc Etern, aquesta consciència Absoluta cada cop pren més preeminència, més constància en el vostre present, provocant uns quants canvis no és així? I bé, com sabeu la Llum actua ràpidament de forma incomprensible per la personalitat. Així doncs com millor funciona és quan us torneu Transparents, acceptant, acollint les situacions, les relacions amb el Cor encès i disposat. Veureu que ara mateix la vida a cada instant us donarà un regal de Llum, si acolliu en la Pau, en l'Amor, tot el que viureu. El camí de la Infància, de la Petitesa, com us ho ha recordat aquests dies TERESA en les seves visites a cada un de vosaltres, és la via podem dir més senzilla; Humilitat, Simplicitat.

Com us va dir SRI AUROBINDO l'Esperit de la Veritat ara bufa sobre la Terra. Els events sincrònics en aquest Sistema Solar, l'aparició massiva de les Naus al vostre Cel, i el Foc del Cel amb l'arribada de l'Estrella que Anuncia l'Estrella. Sabeu que el moment és aquí i el moment és una gran Revelació de la Veritat, de l'Amor i de l'Eternitat que sou.

Moment també d'entregar tot el que heu cregut ser a la Llum, aquesta dissolució de l'efímer, que es desmunta davant vostre, causant un xoc o simplement un alleujament i un descobriment de l'Alegria que sou. Avui per tant us abraço a tots, us anunciem el començament d'aquesta ultima fase de l' Ascensió. Us encoratgem a viure al màxim aquests moments d'intensa Alegria. No deixeu que el mental o les emocions us allunyin del vostre centre, al contrari, entregueu al Centre tot el que viureu en la Carn, l'Ànima i l'Esperit.

Com va anunciar MARIA un cop que l' Estrella que anuncia l' Estrella sigui vista, restarà un temps relativament curt a l'aparició d' Hercolubus. Això per tant no us ha de mantenir en cap expectativa, sinó totalment anclats en el Present. A més a més la velocitat i la intensitat dels events us obligaran pràcticament a estar totalment aquí i ara alineats.

Així doncs acomplim finalment aquestes Bodes Terrestres. Avui ens apropem íntimament els uns als altres. Gràcies a tots per la vostra acollida, per la vostra alegria. El moment del nostre retrobament ja és aquí.

O. M. AÏVANHOV us diu bona nit, estigueu en la Pau, en la Llum que ara rebrà el vostre Cor.

Fins aviat.


Transmès per Sijah Sirius del Col·lectiu de l'Un

No hay comentarios:

Publicar un comentario