domingo, 23 de marzo de 2014

MARIA I CRIST-MIKAËL – 22 de març 2014

Jo sóc MARIA, Reina dels Cels i de la Terra. Estimats Fills de l’Un, aquí i allà, avui us he reunit de nou  a fi de vibrar i connectar el Cor de la Terra amb el Cor de Sirius.

Avui vinc amb la presència de totes les Estrelles, dels Arcàngels i Melchizedeks així com del Conjunt de la Confederació Intergalàctica dels Mons Lliures. En primer lloc i com us ha anunciat GABRIEL, acollim la presència de la Jerusalem Celestial, dels Concilis de Llum, aquí a la Terra.

...Acollida de la Jerusalem Celestial...

Fills meus avui us he reunit per compartir amb vosaltres la Joia i l’Alegria de l’arribada en totalitat de l’Esperit Sant, del Foc del CRIST, de la presència de la Nova Aliança portada per la Jerusalem. La Nova Aliança que veu ara segellada la Promesa del vostre retorn a l’Eternitat, a les Esferes dels Mons Unitaris on la Llum es manifesta sense cap resistència, sense cap desviació, sense cap alteració.

L’Obra Mikaèlica que s’ha dut a terme durant aquestes darreres setmanes veu el seu acompliment a nivell individual, grupal i col·lectiu, mostrant-vos més enllà del bé i el mal, la Veritat que resideix en el vostre Cor. Deixant només a cadascú de vosaltres de situar-se per afinitat i vibració allà on cadascú senti. El meu crit és a la Redempció, la Redempció de tot el que heu cregut ser, de tot el que heu imaginat posseir, o de tot el que us heu imaginat alliberar.

La Llum que arriba ara a través de la presència de la Flota Marial, de la presència de tota la Confederació Intergalàctica de la Llum, del Sol Central i de Sirius no deixa marge, cap més marge a l’ombra. Com ha estat dit tot s’esclareix, tot es posa al seu lloc, només la vostra afirmació en la Veritat del Cor i de l’Amor serà el garant de que esteu en el camí de la Llum.

I si avui us vinc a parlar d’això és perquè hem pogut veure com molts que han seguit les nostres intervencions durant anys, no han pogut evitar caure en els paranys de l’ego espiritual, en els paranys de l’ il·lusió de controlar la Llum. I avui us vinc a cridar a la Redempció, a la Crucifixió del vostre Cor, si tal és la vostra Vibració, si tal és el vostre destí vibratori ara mateix.

Des d’on nosaltres som, que és aquí amb vosaltres, només us podem cridar, convidar-vos a donar aquest pas més enllà de tota personalitat que creu experimentar, apropiar-se del que és viscut en aquest pla. La Llum és Don i Entrega i això serà clar per tots vosaltres ara mateix, que la Llum és un regal, omple tots els Cors i dona la Vida Eterna. Al contrari, el que no és la Llum i és l’ inversió de la Llum, ve a prendre de vosaltres, a deixar-vos secs.

És a vosaltres per la vostra vibració de situar-vos. És en aquest sentit que SRI AUROBINDO i MIKAËL han intervingut, per què sigueu honestos i clars amb vosaltres, en relació amb el que encara manteniu a nivell familiar, a nivell afectiu, a nivell de relacions grupals. És que encara hi ha autoritat? Encara doneu poder a algú altre? Doncs la Llum mai seguirà aquests patrons duals. La relació de Cor a Cor tal i com ha estat explicada per l’AA. ANAËL no té res a veure amb els vostres comportaments afectius en aquest mon, us vinc a recordar això.

Així mateix i per la presència de la Jerusalem Celestial i de la Nova Tri-Unitat: CRIST, MARIA i MIKAËL, avui vinc acompanyada amb la presència de CRIST-MIKAËL, així doncs acollim la presència en la Carn del Foc del CRIST.

...Acollida del Foc del Crist...Estimats Fills de l’Un, jo sóc CRIST-MIKAËL. Avui vinc amb el poder de tota la meva Espasa a fer Justícia i Veritat en aquesta Terra. Jo vinc a cridar a tota la humanitat i especialment als Fills de l’Un que han obrat sens falta a l’Ofici del CRIST en aquest planeta que ha estat invertit, on la Llum s’ha invertit.

Avui el meu Foc crema en totalitat, aquí, pel qui ha obert el seu Cor, pel qui s’ha deixat travessar per la meva Espasa, el qui ha abandonat tot i s’ha deixat transfigurar per l’Esperit de Veritat i la Llum Vibral.

Jo vinc a cridar a tots i cadascun de vosaltres a deixar-ho tot i a seguir-me. A deixar-ho tot com sabeu interiorment, abandonant tot control de la vostra personalitat, abandonant tota voluntat de desviar la Llum. Llavors sí, la meva presència serà en vosaltres.

Així mateix i com ha estat dit per l’AA. GABRIEL, degut a la Presència del Foc de la Veritat, de la Nova Tri-Unitat, tot el treball que s’ha portat fins ara ha de passar a una nova etapa.

La Llum és don i la Llum mai podrà investir-vos totalment si continueu aferrats a esquemes de buscar la Llum, de viure la Llum i d’acontentar-se amb la Llum. La Llum és don i tota acaparació serà en detriment del vostre veritable despertar en la Veritat, en la Llum Vibral.

Us torno a deixar en presència de la Mare Divina. Us beneeixo en el nom del Pare, de LA FONT, perquè tots els Cors Oberts i Purs s’enlairin ara cap a la Nova Jerusalem, on l’Arbre de la Vida dona el banquet en abundància.

Que la Pau sigui amb tots vosaltres.


Gràcies estimats Fills, gràcies a tots vosaltres que obreu per la Veritat, perquè la Justícia Divina obri en aquest pla, i no més la justícia de l’home. Tot és d’ara en endavant obert, a tots els Fills de l’Un, de celebrar en tota Llibertat la vostra Eternitat.

Gran canvis son a succeir a nivell individual com col·lectiu, molts de vosaltres sereu portats a viure tot una altre cosa del que heu experimentat fins ara, i gràcies al vostre treball en l’Obra Mikaëlica que ha permès alliberar-vos de totes les últimes cadenes i Línies de Predació que us lligaven entre vosaltres.

Vosaltres sou Lliures de tota Eternitat, no hi ha res a buscar, no hi ha cap Llum a buscar, ni cap llibertat a aconseguir. Simplement estimeu-vos els uns als altres, doneu-vos tot l’Amor, tot el vostre Cor, amb això és suficient.

Eviteu tot el superficial que ve a dissimular la Veritat de la vostra experiència interna. L’Esperit Sant ve a esclarir cadascú de vosaltres en la vostra Veritat. No hi ha més elecció, simplement seguir si tal és la vostra obertura a nivell del vostre Cor, a seguir la guia que es presenta ara mateix de l’Esperit Sant, dels Àngels i  Arcàngels, i la presència de tots els Concilis de Llum, aquí en plena manifestació, en aquesta dimensió que ha estat tancada per tant de temps.

La llum explota i l’ombra no tindrà gaire lloc més on amagar-se, ella es mostrarà. Per tant sigueu amorosos, comprensius en tot el que pugui passar. Acolliu en el vostre Cor de Foc tot el que observeu o visqueu.

Els Temps son arribats. Els que estan en la Llum Pura seran elevats a la Nova Jerusalem aquí mateix, en vibració, en Presència, possibilitant l’arribada de les Forces de la Llum, doncs els darrers vels mantinguts pels manipuladors estan a punt de caure, i això permet la nostra trobada íntima, sense cap projecció, sinó simplement el Foc de la Vida que ressuscita la vostra Carn. Que us fa veure com us heu limitat, tancat en aquesta experiència per la por, per buscar la seguretat.

Veureu que realment estàveu morts aquí, i que ara la Vida, la Vertadera Vida ve a restituir el que Sou en Veritat, en CRIST.

Gràcies Fills i filles, escolteu la crida de la Redempció, la crida de la Crucifixió que sona fort per tota la Terra, anunciant les Trompetes i l’arribada del Foc del Cel.

La nostra propera reunió serà anunciada en les properes setmanes.

Que la Veritat, la Pau i l’Amor de la Jerusalem Celestial Regnin en aquesta Nova Aliança, en el vostre Cor, i així la Terra pugui ressuscitar en la Llum.

Gràcies fills i filles del Col·lectiu de l’Un.


Aishalem


Sijah Sirius del Col·lectiu de l’Un

3 comentarios:

 1. Gracias Sijah cor de foc !!
  De coeur à coeur, en Unité...

  ResponderEliminar
 2. Tio cxi estas la REGNO DE DIO ke venas sur la Tero.

  ResponderEliminar
 3. que la luz divina deDios se expanda por el universo y sea merecedora de tan grande don

  ResponderEliminar