sábado, 22 de marzo de 2014

AA. GABRIEL - 21 de març 2014

Jo sóc GABRIEL, Arcàngel Missatger. Arcàngel que porta la Bona Nova a tots vosaltres Fills de l’Un, Llavors d’Estrelles. Rebeu tot l’Amor i el Foc de l’Espiral dels Arcàngels.

...Fusió en l’Espiral dels Arcàngels...

Avui sóc entre vosaltres per anunciar-vos l’arribada de la Merkabah aquí a la Terra, l’arribada de la Nau anomenada Jerusalem. Aquesta Nau que porta el Principi Tri-Unitari: el Pare, la Mare i el Fill.

Així com SRI AUROBINDO us va parlar fa un més sobre els circuits que encenien la Merkabah al vostre Cor, el Cor Ascensional, així l’encesa d’aquest Cor Ascensional es fusiona amb la Merkabah que descendeix a la Terra.

Us vinc a anunciar la possibilitat instantània per la Presència del Foc de la Veritat, de recobrar la vostra Memòria Galàctica, de recobrar els vostres dons d’Amor cap a la Creació. És només aproximant-se a la Veritat que podreu experimentar el Foc de la Vida, el Foc del CRIST.

Els moments son arribats  a la Terra perquè els Concilis de Llum i les Naus de la Federació Intergalàctica estiguin en plena Presència i Vibració entre vosaltres.

Això demana un pas cap a la Llum, cap a la Transparència del mateix personatge i activitats que porteu a terme en aquest mon. Tot això necessita una Clarificació perquè observeu quin és el vostre interès, què us porta a viure, quin és l’origen d’aquesta acció.

La Llum es Don, la Llum és Entrega. Per això en aquests moments on tots els Concilis us demanen de Ser la Llum, no de continuar buscant la Llum, o intentar agafar la Llum, sinó que esdevingueu la Llum, per Vosaltres i per aquest Mon. Només així la Veritat podrà ser viscuda en el vostre Cor, com una experiència real del que és la donació de l’Aigua de la Vida. Fem comunió junts en l’Espiral dels Arcàngels.

...Fusió en l’Espiral dels Arcàngels...

Ha estat dit que no es podria servir a dos mestres al mateix moment. I ara degut a la intensitat de la Llum penetrant en aquest planeta, en les vostres estructures, no podreu mantenir un servei a dos amos al mateix moment.

La Llum ve a recollir els Cors Encesos i Entregats. La Llum us demana doncs que sigueu la Llum, que sigueu aquesta Veritat. Perquè quan més els moments avancin a partir d’aquestes setmanes on la Llum s’instal·la plenament, en plena acció, notareu com, o bé sereu Elevats, Elevats a la vostre Residència Eterna aquí mateix a la Terra, o bé seguireu en les tenebres del vostre mental, de la vostra projecció, de la vostra identificació a l’efímer, inclús negant-lo.

L’únic que s’ us demana és que sigueu Nets i Purs com un Infant i estigueu preparats per donar el Cor a la Vida.

Això és el que us havia de dir, estimades Llavors d’Estrelles, Treballadors de la Llum.

Demà (22 de març de 2014) a 21:00h (Hora de Paris, Barcelona), MARIA serà present, la Mare Divina, junt amb la presència de la Jerusalem Celestial, i de la Confederació Intergalàctica   de la Llum.

Us convidem a Celebrar Eternament aquesta Retroballa. Aquest Foc que es fa present al vostre voltant aquí a mateix a la superfície de la Terra. Gràcies a la Presència de la Nova Tri-Unitat i de la Merkabah permeten de viure la vostra Veritat Eterna aquí i Ara en aquests moments, on l’Ascensió Col·lectiva arriba al seus moments d’intensificació.

Rebeu tot l’Amor i el Foc del Concili i l’Espiral dels Arcàngels.Transmès per Sijah Sirius del Col·lectiu de l’Un

2 comentarios:

  1. BIENVENIODS A NUESTROS CORAZONES. QUE ARDEN ENDIDOS EN EL FUEGO DEL ESPIRITU POR ESTE ENCUENTRO PODEROSO.

    ResponderEliminar
  2. Todo esto es maravilloso, pero kiero saber como llega ésta información?

    ResponderEliminar