lunes, 3 de marzo de 2014

O.M. AÏVANHOV – 24 febrer 2014

Estimats germans i germanes, jo sóc O.M AÏVANHOV. Retorno entre vosaltres en aquest final de setmana temàtica per tractar de reconciliar una mica tot el que s’ha treballat durant aquest dies.

Convido al Concili dels Melchizedek a fer comunió ara aquí.

Anem a banyar-nos amb el Concili dels Melchizedek

…Comunió amb els Melchizedek…

Sigui el que sigui el que feu, si no hi ha amor, si no hi ha aquesta calor, no serveix per a res.
Totes aquestes eines que hem utilitzat durant aquest dies, son destinades només a acostar-vos del vostre Cor Vibral, d’aquest coneixement interior, aquest Silenci, que han estat descrits per URIËL i JOPHIËL.
Llavors, us dic això perquè no prengueu les pomes per plàtans, he? Aquesta coherència que hem explicat, està en relació a això. Aquesta coherència vol dir que cada cosa és al seu lloc. Quan cada cosa està al seu lloc, tot flueix, tot és facilitat, l’ Alegria es desplega.
Així, totes aquestes eines que utilitzem, sigui l’enquesta(refutació), siguin els Éssers de Llum que venen a fusionar amb vosaltres, siguin els satsangs...hi ha una d’aquestes eines que us donarà l’experiència més directa del vostre Cor. Llavors això vols dir que aquesta eina us va molt bé. Pot ser que per alguns de vosaltres l’enquesta us porta a desconstruir i facilita aquesta vacuïtat a través la des identificació de l’efímer. Per d’altres no tindrà cap efecte, i pot ser que els faci retornar encara més al mental.
Llavors sigueu justos amb la vostra experiència amb aquestes eines, per utilitzar la que us porti més directament al vostre Cor, a aquesta calor, a aquesta Llibertat. Si insistim que vosaltres no sou aquest cos, aquest mental, aquestes emocions, no és per negar-les, però per desenganxar el què ha estat adherit com a única realitat durant anys. Hi ha una tal identificació a aquesta experiència que ara insistim, insistim a deixar anar tot això, a fer-vos adonar que tot això no és més que la història que passa. Llavors la Llibertat és poder viure aquestes històries en la Lleugeresa, en la Joia.
Perquè quan us parlem de la Il·lusió, no és que aquest mon no sigui real, inclús si és efímer. El què ha estat tallat de LA FONT a provocat aquesta experiència de dualitat i tot el què ha provocat en aquesta dimensió. Més aquesta Terra es la vostra nau ara, la vostra arrel.
Llavors aquesta Alliberació ve a alliberar-vos de l’aferrament a l’experiència. No és una negació de l’experiència, és per posar cada cosa al seu lloc, amb aquesta coherència.
Farem un petit bany amb les vibracions de MIKAËL de les que jo sóc portador també.

… Bany de vibracions Mikaëliques…

Quan toqueu el Centre, el Cor Vibral, inclús el Cor Ascensional, que ha estat explicat per SRI AUROBNINDO, llavors totes aquestes eines que son aquí, fan un acompanyament al que es revela en vosaltres, al que es desplega en vosaltres. Serà sempre l’experiència més enllà de tot concepte o paraula, que us instal·larà en el Foc, en aquesta calor.
A partir d’allà, tot és evidència, tot és resposta. No hi ha més preguntes. Quan heu experimentat això, no us perdeu de nou en els ensenyaments exteriors. Resteu en aquesta Veritat experimental, Veritat.
Un cop el Cor Ascensional es desplega, l’Amor és allà, l’Alegria és allà. Podeu fer el que més us agradi, perquè tot el que feu des del Cor, es compartirà de Cor a Cor, per arribar a constatar que hi ha un sol Cor.
Us agraeixo a tots pel vostre treball tan dolç, tan amant. Instal·leu-vos en la vostra Veritat que no s’expressa en paraules. Ella és una constatació instantània del que és l’Eternitat. És tan evident, és tan clar.
Llavors en aquests temps tant vibrants, tant intensos, us convidem a celebrar les Retroballes, a celebrar l’Abandó, Abandó que és el Do del Pare. Si recordeu com el CRIST anomenava al Pare, ell l’anomenava ABBA. Llavors l’Abandó, el vostre Abandó del que no existeix, instal·la en vosaltres la Gràcia, el Do del Pare.
Us recordo, per si ho heu oblidat, que tots els Germans Galàctics son aquí, tota la Família Galàctica és aquí, al voltant de la Terra, a l’interior de la Terra, en vosaltres. A què espereu? Som aquí, tenim molta paciència.
Us agraeixo a tots per aquesta setmana, per la vostra participació, per la vostra calor.
Us desitjo una bona Gràcia a tots.
Us dic fins ben aviat!

Transmès par Sijah Sirius, del Col·lectiu de l’Un


No hay comentarios:

Publicar un comentario