sábado, 1 de marzo de 2014

AA. JOPHIËL – 22 de febrer 2014

Estimats Fills de l’Un, jo sóc l’AA. JOPHIËL, Arcàngel de la Llum Daurada i Arcàngel del Coneixement. Avui vinc a acompanyar-vos en aquesta invitació al Silenci. Silenci de l’exterior, de la projecció, fent aparèixer el vertader coneixement, el coneixement del Cor.

...Fem comunió junts en la Llum Daurada...

Durant mil·lennis la humanitat en aquesta Terra, a causa de les forces de tancament, ha viscut una experiència exterioritzada, una experiència que s’ha viscut a través dels sentits. Els sentits físics que coneixeu han estat la única possibilitat de percepció, a causa de l’experiència del desviament de la Llum en aquest sistema solar.

Aquesta experiència perpetuada a través dels cicles ha fet que la projecció esdevingui una nova projecció, en el sí de la vostra era final d’aquesta etapa tecnològica, on s’ha exterioritzat tot el que l’home no ha pogut trobar a l’interior.

En el moment del Retorn de la Llum, de la Vertadera Llum del Cor, projecció rere projecció es va arreplegant, interioritzant, en un viatge que no va més a l’exteriorització sinó que re-entra en profunditat, atravessant vel rere vel. Aquest és el pas, en aquesta transició. La Vida Eterna es troba a l’interior. Allà on semblava que no hi havia res, està tota la Vida, està el Tot i el No-res.

Tota apropiació de coneixement exterior, ja sigui un pensament, o ensenyances espirituals o del tipus que siguin, tot coneixement exterior el qual us apropieu, volent aferrar-se a una veritat externa, us allunya del vertader coneixement, us allunya del vostre Cor Vibral.

És el mateix amb l’apropiació de la vostra experiència en el despertar de la Llum. Quan us apropieu una certa vivència, ja sigui la vibració de certa porta, l’activació de cert canal, o l’experiència de compartir la Llum a l’exterior, qualsevol temptativa d’apropiació, de control d’una veritat externa, permanentment us allunyarà del coneixement interior, del coneixement del Cor.

Tot el que podem dir-vos en les vostres paraules ve a desmuntar la vostra estructura mental, la vostra il·lusió  de separació. Perquè a través de la nostra presència en vibració, i la desconstrucció d’aquest coneixement exterior, mostrant-vos l’evidència de que és una il·lusió, fent-vos entrar llavors a través de l’ Abandó al vostre Cor dels Cors. On el naixement del vertader coneixement es produeix, on LA FONT brolla per si mateixa, permetent a cada gota recórrer el seu camí.

En aquest moment el Silenci s’instal·la, la Pau s’instal·la, l’Èxtasi s’instal·la. Moment on tot és evidència, i la Veritat és Viva, com un Foc que crema en el vostre Cor. Potser no arribeu a posar-hi paraules a través del vostre vocabulari, i millor així. Doncs el coneixement del Cor aporta l’Eternitat, la capitulació de tota apropiació del coneixement exterior de la Llum, de l’experiència de la Llum, us deixa l’espai instantàniament per poder Unificar, per poder revelar el que sempre ha estat al darrera de la projecció. Al darrera de totes les pantalles i vels que s’han construït en la dualitat.

Així arribeu despullats, com un Infant que s’entrega a les profunditats dels braços de la Vida, allà on la Veritat és la vostra Presència.

Gràcies germans per compartir el Silenci i obrir el vostre Cor, interioritzant-vos al vostre Centre. Agraeixo també la Presència de l’AA. URIËL, en aquest Silenci on es desplega el Vertader Coneixement del Cor. Coneixement que és Evidència, que és Foc i Pau.

Segueixo amb vosaltres sempre que vulgueu. Quan el vostre Cor rendeixi les armes, permeti a través de la interiorització i el despertar de la guspira de Foc, obrir els ulls a la Veritat Viva, a l’ Estància de Pau Suprema.

Gràcies estimats Fills.




Transmés per Sijah Sirius del Col·lectiu de l’Un

No hay comentarios:

Publicar un comentario