sábado, 13 de julio de 2013

AA. MIKAËL - 12 de juliol 2013


Jo sóc l'AA.MIKAËl. Benvolgudes Llavors d'Estrelles, benvolguts Treballadors de la Llum, benvolguts Alliberats en Vida. Avui em presento com a CRIST-MIKAËL, acompanyat del Concili dels Ancians, principalment amb la presència d'O.M AÏVANHOV i de SRI AUROBINDO.

Avui em presento a tots vosaltres, fills en humanitat, fills en Trascendència del Foc, a acomplir el meu treball tal com ho ha estat en aquests darrers mesos. La meva Presència és Aquí i Ara permanent, inamovible a dins del vostre pit, del vostre Cor, elevat a la seva Unitat, elevat a la seva dimensió Crística. Sóc aquí per anunciar-vos la meva fusió total en aquest Sistema Solar. Fusionant el principi Mikaèlic, principi creador d'aquest Univers, amb la manifestació del CRIST en la carn; en la dimensió més allunyada, en aparença, de la FONT Una. Fent del camí d'exploració de l' infinita manifestació de la vida, una Única i Sola expresió, des de l'arrel Pare/Mare, fins a la branca més petita i allunyada del centre.

Fills meus, la meva presència és ara Una en el Cor de la Terra, obrint i perforant tota la superfície, totes les capes aïllants, tant de la Terra com del Sistema Solar, com del vostre cos Causal. Tot està en relació i lligament, en l'essència fractàlica de la creació.

Així doncs el Foc aportat avui per mi, és un Foc totalment Alliberat, un Foc totalment elevat a la dimensió Crística, CRIST-MIKAËL. El que ha estat experimentat durant tots aquests mil·lenis de dissociació per alguns místics: la perforació del Cor, l'experiència mística del Cor de Foc; és ara totalment accessible a tota la Terra i a tota la Humanitat.

Jo com a Pare d'aquest Univers, acullo a tots els meus fills i entrego la seva Veritat per igual a tots i cada un, doncs no hi ha diferència. Cadascú rebrà el que és a rebre en aquest moment en el seu propi camí de maduració i reconnexió a la FONT Una que som tots.

Així doncs avui m'integro i faig Un amb la vostra consciència, amb la consciència de la Terra i amb la consciència del vostre Sol. Anunciant la vinguda del seu germà. Acollim el Foc i l'Espasa de l'AA.MIKAËL, obrint i perforant les envoltures del Cor. Acollim l'entrada i instal·lació del Foc de l'AA. MIKAËL en els nostres Cors. Acollim.

Acollida del Foc de l'AA. MIKAËL

Fills de la Terra, fills del Cel, elevats i reconnectats al vostre Ser Solar, al vostre Ser Crístic, avui us demanem des de la Ronda dels Arcàngels i la Ronda dels Melchisedeks, una total entrega a la Voluntat del Pare. Una total manifestació sense oposar cap més límit ni resistència a la Llum ni a la Voluntat del Pare. Us sol·licitem drets i rectes, per deixar a la Llum travessar-vos i vibrar en l'Espiral, reconnectant amb la posició de la Terra i la vostra. Sincronitzan els moments de Foc a viure, tant a dins com a fora.

Acollim el Foc, instal·lem el Foc en permanència en aquesta Nova Fundació que ha assentat els fonaments i la base de la vida en CRIST. És així doncs que fills, entreu al Centre del Centre, al Cor dels Cors, al Punt ER d'irradiació, alimentat des de la Nova Fundació. Acollim.

Acollida del Foc de l'AA. MIKAËL


Fills en la Gràcia, fills en l'Alegria, el Foc Sagrat és Aquí, la Terra és Sagrada de nou, els vostres passos son sempre Sagrats. El Foc de l'Esperit, la meva Espasa, han obrat i obren conjuntament amb les etapes finals resolutives de l'AA. URIËL. La presència de tota la Confederació Intergalàctica dels mons de Llum és aquí. La Mare, l'Esperit Sant d'aquesta creació és aquí. Anunciant i acompanyant les Presències manifestant-se a partir d'ara en el vostre Cel, com en el Cel de la Terra.
Acompanyant, definint i concretant, les últimes preparacions, reunions i posades a punt, per a la gran Festa de la Terra i del Cel, la Gran Festa de l'arribada de la Llum en totalitat, de l'irrupció total de la Llum Adamantina, perforant els últims rastres de les capes aïllants, envaïnt literalment el vostre Cel amb la Llum Blanca. La Llum que anuncia les etapes de revelació indubtables per a tots i cadascún dels meus fills.

Acollim el Foc, acollim la Flama al Cor, la Flama que és Alegria, Beatitut. La Flama més enllà de qualsevol espai-temps experimentat fins ara. Foc de la Presència, Foc de la Vida Aquí i Ara.

Acollida del Foc de l'AA. MIKAËL

Fills meus la Gran Neteja està en procès, la total Revelació de la Llum en els vostres cossos, la total activació de l'ADN, aportant la nova vida en CRIST aquí mateix a la Terra. Expreseu doncs i manifesteu el que sou de tota Eternitat. Els moments son al servei i a l'acompnayament, sense cap queixa i sense cap resistència. Llenceu-vos al servei de la Llum i la Llum us donarà tot el que no espereu.

Seguiu l'impuls de Foc del vostre Cor i les senyals que manifestarà. Nomès el Cor de Foc, nomès la Flama Ardent i la seva potència, seran l'única guia, l'única Llum a seguir. Instal·leu-vos doncs en el que és instal·lat a la Terra i això és el CRIST, això és la Llum.

L'Espasa i el Foc de l'AA. MIKAËL, el Retornament i el Gir aportat per l'AA. URIËL, obren en conjunció. Escolteu doncs el que és a dir, al vostre Cor com en el vostre Canal Marial. Acompanyeu-vos els uns als altres, germans desperts al Cor de l'Un, i també a tots els germans despertant ara mateix a la seva divinitat.

Jo sóc l'AA. MIKAËL, en presència de la Ronda dels Arcàngels, del Conclau dels Melchizedeks. Presència especialment d'O.M. AÏVAHOV; escolteu el que us dirà, doncs per la seva experiència i proximitat és guia i acompanyant de molts de vosaltres. Afineu doncs el vostre contacte amb el Comandant dels Ancians.

AA. MIKAËL aporta l'Espasa, el Foc, la Flama i la Brasa Ardent, des de la Nova Fundació fins al Centre del Centre, al Punt ER. Irradiant, manifestant, instal·lant el CRIST i la presència Solar i Divina al Cor de la Terra i al Cor de cada fill.

Fills meus, irradieu la Tri-Unitat, irradieu l'Amor, la Gràcia i la Compassió. Elimineu tota voluntat i projecció de Llum, tant amb vosaltres com sobre qualsevol dels vostres germans, sigui quin sigui el cas, doncs la Llum està al control de tot el que succeeix. Abandoneu tota voluntat i projecció de Llum, aquesta és una demanda també de tots els Conclaus, deixeu obrar la Llum doncs sabeu que la seva intel·ligència és la que ordena tota la creació.

AA. MIKAÊL s'uneix i es fusiona amb tots vosaltres, sent Un, otorgant-vos la força de la meva Espasa, otorgant-vos la calor, la Presència del meu Foc, i el de l'AA.URIËL. Sou estimats, sou guïats, sou cuidats per la Llum fills. Fills benaurats, fills beneïts en la presència de l'Esperit.
L' AA. MIKAËL en presència com a CRIST-MIKAËL s'uneix i es fa Un amb tots vosaltres. Sigueu doncs partíceps sense falla d' aquesta Joia, i d'aquest abandó a la Voluntat del Pare, a la FONT Una.

Acomplim junts el treball que ja ha estat enllestit, a través de les Noces Celestials i de les Noces Terrestres. Acomplim doncs el que és a acomplir en el que resta a manifestar en aquests últims i ultra-reduïts temps de Transició.

Així mateix, la Mare Divina, Maria, es fa una amb aquesta Terra i amb vosaltres al Canal Marial. Estigueu atents a les seves comunicacions i als vostres fogoneigs del Cor, per enllestir en la màxima Glòria i en la màxima Llum i Unitat possible, aquests últims treballs de Sacralització de la matèria.

Alliberats Vivents, aneu amb Pau, aneu amb tot l'Amor Diví, per la vostra Presència, a ensorrar tots els últims límits i separacions existents. Això és el que farem tots plegats en aquesta gran Obra al Blanc, en aquesta arribada total de la Llum al Centre del Centre, al Cor de l'Un.

Gràcies fills i filles, fins a la pròxima.

Transmès per: Sijah Sirius del Col·lectiu dels Infants de la Llei de l'Un.

5 comentarios:

 1. Doy gracias, Sijah por su dedicación y amor!
  Gracias.
  Celia Marques

  ResponderEliminar
 2. Gracias a ti Celia!! Un abrazo de fuego!

  ResponderEliminar
 3. Gratitude ne suffit pas à exprimer ce que je ressens en lisant ces perles! Merci pour vos actions! Étreintes vibrateur onduleurs Sijah!!!

  ResponderEliminar
 4. Oooh Sijah d'Amour, merci tant et tant pour tous ces messages vibrants emplis de Pureté et d'Amour !!!!

  Plein de bisous au coeur du Coeur, en Unité et en Vérité

  Grâce, frère de toujours !!!!

  ResponderEliminar
 5. Grace a vous soeurs coeurs aimants de lUn, votre presence me remplie de joie!!

  Une forte embrassement du feu!

  ResponderEliminar