lunes, 22 de julio de 2013

Àguila Blanca i Snow – 19 de juliol 2013


Heyahoohee
Heheei
Heyahoohehee
Heheheeeei


Jo sóc Aguila Blanca, jo vaig ser un cap de les tribus Sioux, dels indígenes Nord-Americans. Avui em presento a tots vosaltres Fills de l'Un, i ànimes amb arrels dels Indis Nord-Americans. Gràcies per la vostra acollida en la pau i l'harmonia de la Mare Terra.

Avui sóc també en companyia de l'Estrella Snow, venint a aportar tota la Vibració de la Llum Vibral arrelada al fons de la Mare Terra. Avui us aportem la força, la connexió, les arrels profundes amb la Mare Terra. Fent de vosaltres un Foc totalment Present i encarnat aquí mateix a la Terra.

La pau i la comunió amb la vostra Mare Terra ara és crucial per fer el viatge conjunt - vosaltres al mateix temps que la Terra - com és ara en aquest moment de l'Ascenció Col·lectiva. Els tambors ressonen al Cor de la Terra i als vostres Cors. Gràcia i comunió en la manifestació de tots els regnes de la Terra, recuperant la vibració en les esferes de l'Eternitat.

El nostre poble, la nostra cultura sempre ha estat molt arrelada i connectada a l'ànima de la Terra, de tots els éssers que hi viuen. Avui us oferim aquesta connexió, aquesta seguretat, aquest acolliment de la Mare Terra, quan un viu d'acord amb el seu Cor.

Nosaltres hem estat conscients per molt de temps, gràcies a la tradició oral, d'antigues informacions relacionades amb els cicles a viure a nivell terrestre. I també el final d'un cicle anunciat per certes estrelles, i events celestes, anunciant el canvi de cicle i el nou viatge de la Terra, la seva reconnexió al Temps Galàctic. D'alguna manera hem estat Guardians a la superfície d'una certa forma de consciència, vinculada també a la nostra relació amb les ciutats intra-terrenes de Nord-Amèrica.

Avui l' energia emanant del Cor de la Terra, irradiant a la superfície, és una Gràcia i una Alegria. Aprofiteu per Ser i Estar en el present, en el Cor dels Cors, en el Cor de la Terra.

(Vibració del Cor de la Terra)

Tots els elements s'estan manifestant en la seva màxima esplendor i magnificència. Creant com sabeu el nou Éter aquí a la Terra. La Terra recuperant la seva Vibració Sagrada, en reactivació de tots els seus chakres i punts, igual que vosaltres.

La Dansa, el Cant i el Tambor, expresant el Cor, sempre han estat part de la nostra tradició. Així doncs sentiu la nostra connexió amb la Terra, integreu la vibració simplement en recepció, de la potència de les Arrels de la Terra, totalment connectada al Cel.

Simplicitat i humiltat, molta simplicitat en aquests temps tan accelerats, tan intensos, i alhora expresant la pau i el silenci més grans, que per molt de temps no s'havien pogut experimentar, degut al soroll que envoltava la Terra.

La simplicitat i l'acceptació, l'humiltat, la vostra entrega al Foc de tota queixa, de tota resistència, és l'única manera de passar per la Porta Estreta, en abandonant-vos a la Llum. Per moltes voluntats de llum i treballs que feu, si no doneu el pas d'abandonar a la Llum, de cremar a la foguera totes les vostres pors, totes les vostres inseguretats, pretensions... Fins que no feu una bona foguera i entregueu el vostre Cor al Foc, la Llum no podrà ocupar el vostre Temple.

Avui tota la Vibració està aquí, tota l'energia dels 4 elements i del 5è son aquí, en aquests moments tan mangífics de la Transl·lació Dimensional. Així doncs aprofiteu aquesta experiència, i l'Alegria i la Joia seran els fruits de la vostra consciència absoluta.

La vostra Transl·lació Interior, el gir i retornament a la connexió i percepció interdimensional, és ara en procès d'obertura, prefigurant el vostre nou estat de vibració.

Escolteu doncs els tambors de la Terra, els tambors que repiquen fent bategar el Cor! Anunciant la Gran Festa: Càntics i Danses internes afloren, especials pluges i especials rajos de sol, especials olors recorren ara la Mare Terra.

Us entreguem la vostra Corona de Plomes, la vostra Corona de 12 Estrelles. Us pintem amb les Pintures de Dansa, que son els vostres dóns a la Llum. Porteu el Saquet amb herbes aromàtiques, pedres i cristalls, que son les vostres emanacions i irradiacions.

Àguila Blanca i Snow son en comunió amb tots vosaltres. Apropeu-vos al Cor de la Terra, i això és el Cor de l'Un a dins vostre, al Centre del Centre. La mirada interna es fa més profunda, l' inversió i el gir de consciència és proper.

Estigueu en Pau i Joia, sou beneïts i consagrats, àguiles que planegeu, àguiles del Cor de l'Un, amb la vostra Visió i el vostre Cor unifiqueu la veritat de la Llei de l'Un. Tot l'amor de la Terra i de nosaltres els Germans Galàctics us acompanya.

Heieeeehee
Heieee
Heheiee
HeieeiTransmès per: Sijah Sirius del Col·lectiu dels Infants de la Llei de l'Un
1 comentario: