lunes, 29 de julio de 2013

Sri Aurobindo - 28 de juliol 2013


Jo sóc Sri Aurobindo. Estimats germans i germanes, estimats fills de la Terra, és una gràcia estar avui present entre vosaltres i us aporto tot el meu amor i tota la meva Llum Blava. 

Avui sóc aquí per parlar-vos de la noció de Permanència i la noció d' Ocultació de la consciència.

Durant tot aquest temps d'experimentació dual s'ha produit el fenòmen de l'ocultació de la consciència. Com bé sabeu l'alternança dia i nit, l'alternança de consciència de vigília i somni, així com d'altres procediments relacionats amb la por i el tancament en aquesta dissociació han produit una fragmentació de la consciència, una divisió, provocant estats podriem dir oposats, o no relacionats els uns amb els altres.

Degut a l'hàbit de la vida en aquesta dimensió la consciència s'ha vist ocultada d'ella mateixa, provocant una difícil experiència de la consciència pura, clara i alegre de la joia del Cor. Això és ara fàcilment identificable gràcies al vostre estat actual en el Cor de l'Un. La consciència s'oculta ella mateixa, ja sigui a causa de les pors, de la no acceptació de la veritat, provocant sempre vaivens, pujades i baixades en l'experiència. Quan hi ha hagut una gran revelació a dins vostre, nombroses son les vegades en que després hi ha un retorn a l'antic estat, o una no acceptació, provocant l'ocultació precisament de la consciència dins dels cossos sutils, ja sigui el mental o emocional, provocant cristalitzacions, modelant i tancant la consciència dins de referències i paràmetres considerats segurs per a la consciència de la personalitat.

Avui això esdevé impossible cada cop més i més per a tota l'humanitat. El nou estat de consciència unitaria, el vostre nou estat multidimensional, no pot, i de fet es totalment incompatible amb qualsevol ocultació de la consciència. I com enteneu, no em refereixo aquí de la trascendència a l'Absolut. La nova vida i la nova consciència es caracteritza per una Permanència i una Consciència Total, allà on sigueu presents, multidimensionalment, en nombrosos espais i temps. On la presència fa de vosaltres éssers perceptius totalment oberts i transparents a la Llum. Això implica que cap part pot ser amagada o ocultada, ni als vostres ulls ni als ulls podriem dir externs.

Així doncs la Permanència en aquest nou estat, la total claredat i transparència és ara primordial i necessària per poder rebre i entendre al fons del vostre Cor, quin és el vostre lloc aquí i el vostre nou emplaçament. En la Permanència de la consciència, no hi veieu un estat innamovible, no canviant, però si totalment arrelat al Centre del Centre.

D'aquesta manera tots els jocs d'ocultació son ara mateix a trascendir per la vostra força d' alliberació de tot mecanisme tornant a atrapar la consciència dins de paràmetres o referències caduques. Així serà facilitada la vostre revelació, la vostra integritat, en els moments actuals de trascendència.

La vigilancia a la vostra percepció i al vostre cuadre de referències és ara important per no establir nous conceptes duals a dins vostre. És a dir, no us col·loqueu en polaritats, en límits encabits dins d'un positiu i un negatiu, o un estat i un altre, doncs precisament aquesta és la dualitat: pensar en un estat, ja sigui positiu o negatiu i observar inmediatament el contrari, tancant-vos dins d'una referència dual que sempre i sempre es retroalimenta.

La Permanència dins de l' Eternitat de la vostra consciència totalment revelada és ara primordial, doncs notareu inmediatament els efectes de qualsevol ocultació, negació o resistència produint-se en el sí de la vostra consciència. Així mateix és important que a partir de la vostra instal·lació en la Permanència, tota percepció interior o exterior sigui unificada, eliminant per tant també la separació entre l'interior i l'exterior, formant també part d'una espècia d'ocultació de vosaltres mateixos, en relació al que succeeix a la vostra vida exterior.

Des del Cor dels Cors i el Centre del Centre, des de la Permanència i la Inmanència del Ser Crístic, tot el que succeeix en l'anomenat exterior no és més que vosaltres mateixos a dins del vostre Cor. Així doncs no hi ha necessitat de separar a nivell de l'observador entre interior i exterior. Això us ajudarà també a mantenir la consciència totalment desperta i el cor obert, estimant tota la unitat de la creació.

Des de la Ronda de Melchizedeks us encoratjem a tots vosaltres a seguir amb aquesta feina de revelació pacífica i amorosa de la realitat multidimensional aquí a la Terra. No és per qualsevol ocultació o rebuig, tant de vosaltres mateixos com de qualsevol esdeveniment que anireu a trobar la vostra revelació sinó al contrari, eliminant tota distància, tot cuadre de referència instal·lat en la dualitat. És l'única manera de trascendir la separació, desembocant en l' Infinita Presència i en la consciència de l'Absolut. Recordeu que l'Absolut no està ni a dins ni a fora, no està cap pas més endavant, sinó al contrari i com s'ha explicat, es tracta d'una neteja, d'una refutació permetent llavors a l' Essència que sou experimentar la totalitat de la consciència de l'Absolut.

Avui des de la Ronda dels Melchizedek i en especial amb la Llum Blava que us aporto fem una petita dissolució dins del Cor de l'Un, de tota separació, paràmetre i ocultació de consciència.

Vibració amb la Llum Blava i la Ronda dels Melchizedek

Més que mai escolteu els missatges que porta l'Aire, donant-vos la pau i la lleugeresa, emportant-se totes aquestes referències i cuadres duals. Despertant-vos el que he anomenat Consciència Total. Consciència Total manifestant-se a partir del moment on tota por i tota energia volent-vos tancar es trascendida i no pas rebutjada. Així la consciència pot manifestar-se cada cop amb més claredat i intensitat en el moment present Aquí i Ara. Aquesta és la vertadera trascendència, la vertadera presència, i no pas estats que heu pogut experimentar com a vacuitats o estats fora del normal, però que no estan dins de la màxima expresió de consciència, sinó que son estats intermitjos.

Tots els vostres germans d'Altaïr son aquí també, acompanyant-vos en la vostra elevació. Acompanyant-vos en aquest vol de l'Àguila, planejant i surfejant en aquesta corrent d'aire, en aquesta onada i elevant-vos al Cor dels Cors, destapant totalment els 7 segells. Com bé sabeu tot està ara en el seu lloc, en el precís instant, tots els elements estan en posició d'actuació, així doncs no és el meu torn avui d'explicar-vos res en quant als esdeveniments actuals, tots n'esteu al corrent.

Així doncs de nou des de la Ronda dels Melchizedeks us encoratjem a la revelació, a la permanència de la vostra consciència Crística i Absoluta per a facilitar la baixada d'informació dels Codis de Llum, fent-vos recordar la vostra llavor, la votra missió, el vostre paper aquí; el que és a fer ara i en aquestes semanes a venir. Seguiu la vostra Atenció i Intenció, sigueu integres i rectes amb el que el Cor i la Llum us proposa. D' aquí grandirà la vostra joia i alegria. Les vibracions a la Corona del Pit augmentaran, així com també la conexió del Punt ER ( del cap al pit), provocant ja una transformació a nivell cel·lular evident i clara per a tots aquells que l'esteu experimentant.

Les vibracions manifestant-se també al Punt AL, i extenent-se a la zona dels ulls son una clara marca del vostre estat de revelació. Els ulls com sabeu, i com s'ha dit, son el mirall de l'ànima, també son la vostre guia, i notareu com la vostra manera de percebre a través de la visió canviarà a mesura que la consciència sigui més neta, transparent, integral i d'acord amb el que el Cor demana.

Avui tots junts servidors del Just som més que mai un sol Cor i una sola Comunió a tota la Terra. Rebem doncs la Gràcia i la Joia de l'Eternitat. Acomplim doncs la promesa i revelem-nos a la nostra Llum, a la nostra Veritat.

Jo sóc Sri Aurobindo, acompanyant-vos a tots i cada un, en aquestes setmanes al bell mig d'aquest tram important de la vostra pròpia revelació. Tota la pau i lleugeresa, tota l'alegria i la joia, la visió i el planeig de l'àguila us son aportats pels vostres germans d'Altaïr.

Restem si voleu en comunió, en la Llum Blava, en el Foc Blau d'Altaïr.

Sri Aurobindo us diu fins ara mateix.

Transmès per Sijah Sirius del Col·lectiu dels Infants de la Llei de l'Un.No hay comentarios:

Publicar un comentario