martes, 18 de junio de 2013

ALTARAEL – 14 de juny 2013

Jo sóc Altarael, consciència provinent d' Altaïr. Jo sóc un dels guardians i un dels custodis, de l'Element o el Cavaller, com vosaltres anomeneu, o més ben dit, Hayot Ha Kodesh, de l' Aire.

Cada estrella, cada sistema estel·lar, està vinculat amb un o més Elements, els quals sosté de forma integral. El nostre sistema està relligat a l' Element Aire.

I avui em presento a vosaltres, Altarael, com una mostra del què us ha estat promès en quant a la revelació dels vostres Llinatges. Som molts Aquí i Ara, transmeten aquesta vibració, no nomès nosaltres originals d' Altaïr, sinó de tot arreu. Com sabeu, la Gran Reunió s'està produïnt aquí a la Terra, però avui ens toca a nosaltres mostrar-nos obertament, i fer-vos ressonar, en la més alta puresa d'aquest Element Aire.

L'Element Aire, com vosaltres l'observeu aquí a la Terra, pels seus efectes com podeu veure en els altres Elements: sobre el Foc, sobre l' Aigua, sobre la Terra. L' Aire quan és molt potent escampa el Foc, i el fa gairebé impossible d'apagar. Quan l' Aire s'ajunta amb l'Aigua, provoca grans moviments com els huracans i tornados, capaços de la força més brutal. Quan l' Aire es mescla amb la Terra, pot provocar el que vosaltres coneixèu com les tempestes de sorra.

Així que l' Aire mou i dona vida a tots, però no el podeu observar en ell mateix, en aquesta dimensió. Heu de saber que els Elements, en el seu origen, d'allà on provenen els 4 Trons de la Font, tenen una altre naturalesa de la que podeu observar aquí. Així doncs els Elements que coneixèu son com les mostres que us arriben, en aquesta dimensió que ha estat, com sabeu, deslligada del seu patró original de Llum unitari.

El nostre paper, es apropar-nos cada cop més i revel·lar-vos la naturalesa original de l' Element. I recordar-vos quina és la seva força. L' Element Aire nosaltres el podem observar com un Foc Blau, podríem dir que és una Flama Blava, que batega a gran velocitat.

L'Element Aire es complementa amb una energia de Precisió, de Pau, i de Circul·lació. Així doncs fem comunió en l' Element Aire fusionat amb el seu Éter.

(Interiorització)

Tots els Elements cumpleixen la seva part de la feina, tant al Cel com a la Terra. Però l'Aire té un paper de relligar, conduïr, fluïdificar i comunicar. Així doncs en aquests Temps, germans de la Terra, respireu, respireu amb el que us sigui donat. Respireu profundament amb els vostres pulmons. No és necessari que sigui contínuament, doncs sabeu que a un moment donat es manifestarà, o es manifesta ja, la Respiració Cel·lular, la Respiració del Cor.

Amb una correcta respiració, sigui quina sigui la més apropiada al vostre nivell Vibratori, tindreu una Claredat i una Decisió, una Calma i una Percepció neutral, que us ajudarà infinitament a volar en aquests Temps de Gràcia.

Us vull comunicar un petit exercici molt senzill. Es tracta de que focalitzan la vostra respiració a nivell del Cor, respireu el més natural possible per vosaltres, al nivell de respiració més adequat al vostre nivell de calma i rel·laxació. Així doncs a l' Inspirar, sentiu com tot el vostre cos s'amplia, realment com si el cos en si estigués Expirant. A l'hora de l'Expiració (deixeu l'espai natural entre l' Inspiració i l' Expiració), a l'hora de l'Expiració, noteu com el cos, Inspira cap a dins.

Si aquest moviment s'adecua a vosaltres notareu, que al cap d'unes poques respiracions, la Vibració s'estabilitza a la vostra Corona Radiant del Cor, permetent, el desplegament de la Respiració del Cor, i fins i tot la Respiració a nivell Cel·lular, del vostre cos d' Etreté. Com veièu és un moviment de Neutralització, un moviment d' Unificació, en el qual deixèu de rebre i donar, o Inspirar i Expirar, perquè es converteixi en un moviment continuu.

Aquest és un petit joc, que us ajudarà a integrar moltes altres coses, en tant que la Neutralitat, en tant que la Pau, en tant que la Transparència sigui el vostre camí.

És d'agraïr la vostra escolta i confiança en els Llinatges que s'us manifestaran. Haureu de fer confiança a la vostra Percepció, al vostre Cor i a la vostra Vibració, per establir contacte cada cop més directament amb els vostres Llinatges. Doncs us aportaran, i us readreceran, en aquestes setmanes, cap a la vibració més adient per a vosaltres, per viure aquesta Transmutació, ara sí, exigint de vosaltres, una total entrega, fe i confiança en la Llum, en la Veritat, en el vostre Cor.

Tot el que sigui de l'ordre de les perturbacions mentals, tant vingudes de la por, com de reflexions que venen de l'emoció, tot això sempre i contínuament us allunyarà del vostre estat, de la vostra Alergria, de la vostra Joia. Per tant, aprofiteu l'Aire que sou, perquè la vostra Comunicació, la vostra Circul·lació sigui eficient, neta, i sense obstrucció. Deslliure-vos de tot això que traba la lliure circul·lació a dins vostre de les corrents d'Aire. De les corrents i circuits que s'activen de més en més en permanència en el vostre Cos de Llum.

Jo sóc Altarael, consciència original d' Altaïr. Com sabeu, la nostra imatge, si podem dir-ho així, la nostre forma correspon, al que vosaltres coneixèu com una àguila. Com apareix en el Llibre de la Revelació escrit per Sri Aurobindo, avui també present entre nosaltres, com a original d' Altaïr, i Melchizedek de l' Aire. Ell va descriure els 4 Hayot Ha Kodesh que corresponen al cap d'Àguila, al cap del Toro, cap de Lleó i cap d'Home.

Avui doncs ens apropem a fer comunió amb el Cap de l'Àguila. Amb la vibració lleugera, volàtil, a vegades invisible en el vostre món, sutil, de l' Aire. Comuniem en el Foc Blau original, el Foc que crema amb rapidesa, repartint-se arreu. Aquest és l'origen de l'Element Aire.

Em presento com a Llinatge d'aquesta veu que està gravant el missatge. Però sou molts els que també sou propers i originaris d' Altaïr, o si més no, que us podeu beneficiar de l' Element Aire en gran quantitat.

Així doncs Altarael està disponible per vosaltres, al vostre costat esquerra, al punt IM. Per reforçar en el moment que sigui necessari, l' Element Aire en vosaltres. Podeu tenir un equilibri, o si més no un ajustament dels vostres camps energètics.

Des de la Pau Absoluta, i la fresca de l'Aire, tal com una petita ràfaga d'Aire acariciant-vos, Altarael s'uneix a vosaltres. Som propers del vostre lloc físic ara mateix. Aviat doncs serem retrobats, podrem disfrutar i compartir les maravelles que Sou.

Gràcies doncs, Altarael us envia una bafarada d'Aire fresc.

Gràcies i fins aviat.


Transmés per: Sijah Sirius

1 comentario:

 1. Graças Sijah! Maravilhosa Mensagem de ALTARAEL!
  Saudações de Coração a Coração!!! ((<3 <3))
  Salve ALTARAEL! Salve o AR!
  HAYOOTH HA KODEESH!

  Obrigado!
  Namastê!!

  Cecy!

  ResponderEliminar