domingo, 9 de junio de 2013

OSHO i KRISHNAMURTI - 8 de juny de 2013


Osho et Krishnamurti - 8 juin 2013 from Les Transformations on Vimeo.


OSHO:


Salutacions, aquest és el que anomeneu OSHO. Melchizedek de Foc. Completant el meu acostament, a cada un de vosaltres. 

Com veieu, hi ha hagut una progressió, amb les aparicions dels Melchizedek. En aquesta línia podem mencionar: Germà K, Krishnamurti l'únic, podem mencionar: Bidi. Ara és el meu torn d'acostar-me a tu d'aquesta manera.

I vinc a entregar-te, aquesta especial, específica Vibració, que hem anomenat la Dansa, perquè el Foc està dansant, està cremant, té la seva palpitació, té una respiració, sempre està canviant, i sempre està cremant.

Així que vinc avui, a cremar totes les vostres il·lusions, tots els vostres conceptes erronis, que encara estan posant una distància, entre tu: la personalitat, i l' Infinit.

Us dic a vosaltres, tal com ho vaig dir a la meva última vida, trenca la Copa. Un cop heu buidat la Copa, encara queda la Copa mateixa, que està separant aquest Buit, de tota la resta. Podeu quedar-vos aquí, per milers d'anys, observant el vostre propi Buit, però no hi ha Alliberació real fins que no heu trencat aquesta Copa.

Mira't a tu mateix, observa la manera com estàs percebent. És un petit moviment en termes de Consciència, però un gran canvi en termes de Percepció. Trenca la Copa, ara és el millor moment per fer-ho. Esteu ben informats de la situació, l' Ascensió està avançant, esteu als passos finals.

Per a aquells de vosaltres, que heu rebut la totalitat de la Llum que pot ser rebuda ara mateix, heu acomplert la vostra Ascensió personal, ara esteu en una posició per realment donar aquest pas, que no és un pas.

Com Krishnamurti, Bidi ha preparat aquest terreny, ara arribo amb aquest Foc per cremar totes les il·lusions, tots els conceptes erronis, totes les distàncies que resten entre vosaltres i la creació, entre vosaltres i tot el que no és creat, que perdura sempre en Eternitat.

Només sentiu aquest Foc, que està cremant més fort. No hi ha manera d'aturar-lo, la vostra única elecció és de cremar més Foc. Prepareu els cendrers, deixeu cremar aquest Foc, feu la Flama més gran. Aquest és un Foc Ancià, no estem parlant de coses noves, doncs sabeu, aquest és el vell Foc que heu experimentat fa molt de temps, mai heu deixat de ser-ho, recordeu.

Quan trenqueu la Copa, no hi haurà cap dubte per a vosaltres, és un moviment subtil de la Consciència. Però aquest petit moviment, implica un gran canvi de percepció. Poseu de costat tota distància, prejudici, o fins i tot idees sobre l'espiritualitat, que heu utilitzat per molt de temps. Són com joguines, per fer-vos arribar allà, si les utilitzeu com un infant, amb innocència. Però si no ho feu així, segueixen sent com una distància, com una separació entre tu i els altres. Així que llanceu tot això al Foc.

No estic dient que deixeu d'utilitzar aquestes joguines, però desaferreu-vos d'elles. No les utilitzeu com si fos l'única manera, perquè ara és el moment de ser la vostra pròpia Llum, de connectar directament amb la Llum i aquest Foc que està Ballant a dins. Podeu encara utilitzar tot això, però la perspectiva, canvia des del principi.

Estem agraïts, perquè cada cop és més fàcil per nosaltres de parlar-vos, de rebre, donar, escoltar aquests missatges. Aquest missatge no és important, tota la importància està en la Vibració, que es manifesta a dins teu. Així que llença aquest missatge, quan tinguis la vibració, assegura't, que alimentes aquest Foc amb tot el que pot ser cremat.

Jo estaré allà, per ajudar-te, a llençar les coses al Foc. Coses que temps enrere heu tingut por de deixar anar, però ara és el moment de deixar anar totes aquestes coses. Així que manteniu-vos en el Foc, és la Presència, Viva, manteniu-vos en el Foc.

Ara ens presentem a vosaltres, Melchizedeks i Estrelles, i tot els Éssers de Llum que us estan assistint en aquesta Transició. Combinem de diferents maneres, avui tinc el privilegi de venir amb el meu “frere”, el meu germà KRISHNAMURTI. Us donarem algunes paraules, ara mateix.

OSHO està aquí amb vosaltres, en aquest Foc, en aquesta Dansa. Aquesta Dansa que és una gran Alegria, una Alegria on no pot sobreviure cap seriositat, perquè res en aquest món es mereix la vostra seriositat. Vigileu, manteniu aquesta Alegria, no us deixeu atrapar un altre cop, per res del món.

Aquest és OSHO, calentant el Foc a dins vostre.


KRISHNAMURTI:

Jo sóc el que anomeneu Jiddu KRISHNAMURTI. Estic aquí avui per ser un amb el meu “frere”, el meu germà OSHO, per reforçar, la nostra vibració, en aquestes passes on es remouen totes les il·lusions, tots els conceptes erronis.

Com heu experimentat, CRIST està aquí ara mateix, a dins vostre. El que hem anomenat, Amor Incondicional, Amor Etern, és aquí amb vosaltres. Ho esteu encarnant totalment.

Però pot ser que encara quedin algunes idees, alguns prejudicis, que us estan impedint de realment fusionar amb la resta de la Vida i la Creació. No hi ha cap més raó ara mateix, per a seguir mantenint aquest tipus de construccions mentals.

Totes les línies de predació, han estat eliminades, Així que vigileu, en el vostre cos, que no hi hagi més línies de predació en activitat. Ho sentireu molt ràpidament. 
Observeu el vostre cos, observeu el que passa en el tercer chakra, una mica a la dreta (des del teu punt de vista), aquí podreu sentir quan alguna energia està intentant endur-vos de la vostra Presència. El vostre cos mostra tots els missatges ara mateix, per a vosaltres, per aprendre quin és l'estat de la vostra Consciència.

Venim avui a donar-vos, un pas fora de l' il·lusió. Il·lusions fins i tot en el món espiritual. Moltes de les paraules, que utilitzem ara, com CRIST, KRISHNA, BUDA, QUETZAL, EL GRAN ESPERIT. Totes tenen el seu valor, per a cada cultura. Ja que representen la seva manera de percebre el que està més enllà del que pot ser percebut.

Ara arriba un Temps, amb una Llum tan gran, que tot el que ha estat dit, per mi, a la meva vida, s'està tornant més evident: no podeu arribar al desconegut, a través del conegut. No podeu arribar al què està a l' altre costat, a menys que creuèu el Pont.

I aquest Pont, per a vosaltres pot ser algun concepte espiritual, alguna imatge, que si l' utilitzeu amb un Cor net, realment us posarà en contacte amb el què representa més enllà: pot ser CRIST, MARIA, pot ser el BUDA, no importa quin és el nom.

Ara, la nostra invitació, com a Melchizedeks, és de realment alliberar-vos de tots els ponts. Perquè mentre teniu aquest Pont, podeu jugar al joc i tornar enrere. Així com a dit el meu germà OSHO trenca la Copa, jo us dic enderroqueu el Pont.

Un cop heu arribat a aquest estat de Felicitat, aquesta manifestació total de l' Esperit en la Carn, que més necessiteu? Quedeu-vos en aquest estat, perquè tot passa en aquest estat. Aquesta Tranquil·litat es revelarà per ella sola. No tingueu por de la desaparició del Pont, no sou el Pont, no sou la Copa. Sigueu de nou l' Absolut, sentireu grans diferències quan poseu de costat totes aquestes barreres.

Podeu viure en Consciència Unitària, i experimentar des d'allà. Per descomptat viureu la sincronicitat, viureu tota la Felicitat de l' Unitat, però hi ha alguns que realment poden donar aquest pas, trencant aquests Vels. Això expansionarà la vostra Consciència, molt més lluny del que havíeu experimentat fins avui.

Perdeu referència, perdeu-vos a vosaltres mateixos, perquè és l' única cosa que pot bloquejar la vostra entrada al que Sou.

Potser voleu percebre més, voleu apropar-vos més a la Llum, i això és una honorable aspiració. Però ara us diem, trenqueu aquestes aspiracions, trenqueu totes les distàncies perquè Sou la Llum, Sou aquesta Dansa i aquest Foc.

Us adonareu d'això, potser en unes setmanes, potser en un “flash”, potser ja hi esteu ara mateix, simplementdisfrutant el que s'està dient.

Aquesta és la meva humil invitació, per les setmanes a venir. Deixa anar l'observador, i reuneix-te de nou amb la Totalitat de la Vida.

OSHO i KRISHNAMURTI estem molt contents de ser aquí amb vosaltres, durant aquests temps especials. 

Ens estem apropant a vosaltres, molt més a prop que mai. Només sentiu la nostra Presència i dissoleu-vos en aquest Foc, en aquesta Llum.

Aquesta és la nostra invitació, donem gràcies a cadascú de vosaltres.Transmés per: Sijah Sirius

Audio MP3english | español | français | português
Text en PDF : english | español | français | português

Video, mp3 i pdf gràcies a : http://lestransformations.wordpress.com/


2 comentarios:

 1. Saudações Sijah!

  Graças pelas Belíssimas Mensagens!
  Coração Sorri! ((<3)) :-)
  Abraços de Coração a Coração! ((<3 <3))
  Namastê!!

  Cecy!

  ResponderEliminar
 2. Mercii gracias Cecy por el 1r comentario!! Un abrazo de corazon!! ISIS!! :))

  ResponderEliminar