domingo, 2 de junio de 2013

Omraam Mikhaël Aïvanhov i Ma Ananda Moyi - 1 de juny de 2013



Molt bona tarda estimats germans, aquí sóc de nou en vosaltres, Omraam, Omraam Mikhaël Aivanhov, tal com s'em va anomenar a la meva última vida. Avui em presento a vosaltres com a Melchizedek de Foc, Melchizedek, amb tota la Potència i tota la Força d'aquest Element. Avui vinc molt ben acompanyat, ben acompanyat amb l' Estrella Ma Ananda Moyi, que també ve a fer Comunió en l' Element del Foc, Foc de l' Esperit.

I bé, germans, aquí estem en aquest nou període. Aquest nou període ha arribat després de les Noces Terrestres. Com heu vist, heu tingut les Noces Celestials, heu tingut les Noces Terrestres, i ara arriba el moment de la Lluna de Mel.

Com tots sabeu, després del Casament, hi ha un parell de semanes, o més depenent del pressupost, en el qual es fa aquest viatge, on s'acaba de conèixer bé aquesta parella, on s'acaba d'aprofundir anem a dir he! Així doncs, tot serà preparat perquè, un cop acabada aquesta Lluna de Mel, el Fill comenci a treure el Cap en aquesta Nova Família.

Així s'obre aquest període tan especial, i tan esperat per vosaltres, anunciat per l' Arcàngel Uriël, també per la vostra Mare María. Així podeu contemplar avui, com s'obren les Portes d'aquesta Nova Comunió, amb el que Sou des de tota l' Eternitat, amb el vostre Esperit, amb el Crist.

Així doncs és moment de manifestació, manifestació total de qui Sou, d'on veniu, de la vostra Vibració Original. Moment de viure l' Eternitat, Aquí i Ara, en aquest Present, en aquesta Terra, retornant-la a la seva Eternitat. Són moments fantàstics, doncs en molt de temps no s'ha pogut experimentar això en aquesta Terra, aquest nivell de Vibració, que ara mateix està la Terra experimentant.

Així doncs és moment de recuperar el vostre lloc, en el vostre Cor, i també, de convertir-vos en el Verb. Primer va ser el Verb, així doncs primer de tot preocupeu-vos de ser el Verb. Un cop despertats si recordeu els Cossos Sutils, els Cossos de Llum, teniu el punt IS, el punt del Verb. Un cop està activat aquest circuit de Llum, i el vostre Cor, el vostre Canal Marial, el vostre Cos de Llum, està en perfecta comunió; el vostre Verb és capaç de manifestar la Llum i la Veritat de la Llum Aquí i Ara mateix.

Aquest és el Poder del Verb, el Poder que heu de tornar a recuperar; pel vostre Abandó, per la vostra Simplicitat, per la vostra Autenticitat. Així el Verb podrà manifestar en vosaltres la Potència de l' Esperit, des de l' Absolut, des de la Pau Suprema, les estàncies de Shantinilaya.

Cadascú té una Potència pròpia del Verb, així doncs heu de trobar la vostra Nota, no és així? Trobareu la vostra Nota, en el vostre Verb parlat, allà on el vostre cos Ressoni, on el vostre cos entri en Vibració, per la simple pronunciació de paraules, de síl·labes; aconseguireu fer entrar en ressonància el Verb en el vostre cos, físic encara per moments, i fer-lo vibrar en la Potència del Verb.

És així doncs que en aquests moments tan especials, no hi ha més dos camins. El període de “charlestone” ja ha passat per a alguns de vosaltres. Això sí, algun “puenting” encara podeu tenir, però recordeu que la corda us tornarà a estirar cap amunt ràpidament.

Així doncs és Temps d'Instal·lació, manifestació Total de la Llum en aquesta dimensió. Són Temps on la Vacuïtat es fa Present, i on el Foc Crema, on el Foc Crema en el vostre Cor. Sigueu respectuosos amb aquesta Vibració que s'està instal·lant, cada cop més sensibles, cada cop més sensibles al vostre Verb, més sensibles al vostre mental que encara pugui quedar, a les vostres reaccions o pors.

Cada cop més extremadament sensibles. I a mesura que l' Absolut, que la vostra Llibertat de la Consciència, del Sí, s'instal·li, us permetran de poder alliberar aquests tancaments que queden en el Sí, en quant a visions mentals, condicionants de l' espiritualitat, del judici sobre el bé i el mal, sobre el camí espiritual dels germans. Aquesta és una última feina que queda per a alguns de vosaltres.

Al alliberar aquestes linies de predació amb els vostres germans, la vostra entrada a l'Absolut serà instantànea, no hi haurà espai entre una cosa i l'altre. Doncs res ara mateix us pot separar de la Llum, de la Vibració, de l' Eternitat que ara està aquí manifestada en aquesta Terra, a través del Foc de l' Arcàngel Mikhaël, a través de l' Aire, com va dir Sri Aurobindo; heu pogut observar els tornados i manifestacions de l' Aire.

Tot és aquí per la Gran Festa! Pels moments també dits antigament de Tribulació, pels moments Anuciats de Glòria. Glòria pel Pare, el Fill i l' Esperit Sant. La Mare, el Pare i el Fill, Unificats de Nou en vosaltres. La Tri-Unitat és una realitat en aquest espai de la Terra. Espai on res està fixat, on tot s'actualitza i s'actualitzarà cada cop a més velocitat. Només us queda el remei d'abandonar-vos a la Llum, doncs res del que passi a la vostra vida, arriba per allunyar-vos de la Llum, sinó ben al contrari, per a què reforceu i us intal·leu definitivament en el vostre Cor.

No us preocupeu més doncs de qualsevol història d'aquest món, de totes les visions que podràn aparèixer a la televisió o als vostres mitjans, cada cop semblarà més com un miratge, realment com una pel·lícula. No hi haurà cap dubte per vosaltres en Vibració, de quina és la Veritat del què passa, en tots els aspectes de la Transmutació de la Terra i de la vostra Transmutació.

Així mateix també assistireu als Últims que seràn els Primers. Amb petits tocs de la vostra Presència i fins i tot del Verb, serà suficient per apuntar tots aquest germans a la Llum, són preparats, per fer el Salt ara mateix. Així us reconèixereu en el vostre procès en el que passa al voltant vostre. I alhora, el vostre procés que heu viscut, per alguns de vosaltres des de fa molts anys, serà la Via pels vostres germans.

Així que no queda més que a fer Festa! Realment a deixar totes les maletes, ser lleuger com la Ploma, anar cap on bufa el Vent. I cada cop us adonarèu que actuareu sense fer cap ús pràcticament del mental, tot vindrà donat per la Llum, per la inspiració del Supramental. Us trobareu sent i actuant, pensant, actuant i sent alhora, realment amb els Cossos tots Unificats. Aquest és el regal de la Llum, aquest és el Present de l'hora.

Sigueu agraïts també a cada segon, per cada event, cada somriure, per cada moment on ja perdeu tota consciència. I no oblideu l' Humor, l' Humor Còsmic, la broma us farà estar en la lleugeresa, el vostre Amor us farà volar per sobre de les circumstàncies terrenals que encara es poden viure. Això si, parlo de l' Amor i de l' Humor del Cor, l'Humor més húmil i innocent, espontani.

Així doncs Omraam us saluda en vosaltres, enviant totes les benediccions d' Amor, de Foc. També una Salutació i Comunió amb tots els Melchizedek.

Prepareu el vostre Esperit a la Dissolució en la Llum, al retorn a les vostres Esferes, a Casa vostra; és Aquí en vosaltres Ara mateix. Omraam us saluda, i us deixa en Comunió i amb la Presència de l' Estrella Ma Ananda Moyi.

Gràcies i fins ara mateix. Benediccions.

(Comunió, Fusió, Dissolució)


Bona tarda fills meus, Ma Ananda Moyi us abraça en el Foc de l' Amor. Avui en companyia del molt Venerable Omraam, aportant-vos el Foc, aportant-vos la Vida, la Vida Eterna, la Vostra Vida.

Avui, en aquest mes de juny que s'obre, veureu com Sou en Realitat. Sense cap més miratge, sense cap més desviació de l' Alpha i l' Omega. Us veureu i sereu en Presència, en la Transparència i en la Llum.

Sereu benneïts en Gràcia, en Gràcia i Joia, i Ex-tasis, In-tasis, que afloraran a dins vostre, com flors que estan obrint-se a dins vostre.

Els estats que experimentareu seràn sense mesura amplificats en Pòtencia i en Durada. També sereu capaços de manifestar en la vostra Missió aquí a la Terra, amb el contacte amb els vostres germans, més Claretat i Transparència, accelerant el procès de Despertar i Transmutació.

Els moments del Foc són arribats, el Foc del Cel i el Foc de la Terra, són Units de Nou.

Alegreu-vos, Alegreu-vos en el Foc de l' Esperit! El Foc que és Vida Eterna i Alegría, alegreu-vos fills! Comuniem en el Foc, el Foc que Som.

(Comunió, Fusió, Dissolució)

Els Temps Finals de Gràcia són oberts, la Llum entrarà per petita que sigui l'escletxa, si s'obre. No hi ha lloc on amagar-se, no hi ha lloc on anar; només el vostre Cor, la vostre Unitat, el vostre Absolut, la vostra Infinita Presència, seràn la Veritat, el Camí i la Vida d'aquest Temps. Readreçant per fi el vostre eix, el vostre punt AL.

Cap visió alterada podrà instal·larse en el que Sou. Doncs la Llei de Ressonància us mantindrà en la vostra Irradiació en els Camps Unitaris. La vostra Ànima, totalment volcada cap a l' Esperit, seguirà actuant i manifestant la seva creativitat en aquests temps. Mes l'objectiu final ja sap l' Ànima quin és, ja ha passat la seva Redempció.

Així doncs sigueu l' Espontanietat, no dubteu en aquest temps, el dubte us frenarà, us farà sortir de la Gràcia ràpidament. Obriu el Cor, la Infància, Transparència.

Sereu com ocells, ràpids i àgils, gràcils i dòcils. I a la vegada sereu com lleons, sereu el Rei del vostre Temple, sabreu tenir la Força i la Seguretat de moure-us allà on sigui amb la Veritat de la Llum. Uns instants de Dissolució.

(Comunió, Fusió, Dissolució)

Permeteu al Foc de la Terra elevar-se a través dels vostres peus, fusionar amb el Foc del Cel que entra per la vostra Corona. Unifiqueu aquest foc en el vostre Cor. Aquesta és la vostra Flama, és la vostra Identitat Original, la vostra Filiació a l' Esperit, la vostra Flama Eterna. Aquesta Flama que ha vingut a brillar en aquests últims moments d' aquest canvi de cicle, d'aquest final de Kali Yuga. Sou les Flames que il·luminen aquesta Ascensió.

Així no defalliu, entreu a la vostra interioritat, a les Estàncies de Pau Suprema, Shantinilaya, a la Infinita Presència. Recupereu la vostra Vacuïtat, la vostra Visió, així manifestareu la Consciència, la Consciència de l' Amor que tot ho pot. La Consciència de l' Amor Crístic no serà més doncs una teoria aquí a la Terra.

Ma Ananda Moyi us acompanya a Tots, en el vostre Cor, a cada moment. Sigueu el Foc, el Foc del Cel i el Foc de la Terra, el Foc masculí i el Foc femení, el mateix Foc.

Fins aviat fills meus. Ma Ananda Moyi us abraça en la Calor i la Tendresa. Us porta de les mans, i us acarícia, portant-vos a la vostra Alegria Interior, la vostra Alegria silenciosa, on tindreu el Cor desbordat i els ulls enllagrimats.

Llavors fills meus, bona tornada al que Sou, bon retrobament a l' Alegria Infinita del Foc Infinit. Fins aviat.


Transmés per: Sijah Sirius

No hay comentarios:

Publicar un comentario