sábado, 25 de mayo de 2013

Missatge de l' AA. Miquel, Omraam, Teresa de Lisieux i Sri Aurobindo – 24 maig 2013


ARCÀNGEL MIQUEL:

Jo sóc l' Arcàngel Miquel. Benvolgudes Llavors d' Estrelles, benvolguts Treballadors de la Llum, avui m' apropo a vosaltres, el meu Foc s'apropa a vosaltres. Avui, just a la meitat de les Bodes Terrestres, jo faig Presència com mai, en aquesta Terra. Avui m'apropo a donar-vos unes breus paraules, paraules simplement, que us ajudaran a connectar amb el Foc que jo Sóc i que per tant vosaltres Sou.

Estimats fills, el Foc de l' Esperit és un Foc que crema, però no crema com el foc de la terra, és un Foc que crema fins a instal·lar-vos en la vostra Presència. Aquest Foc portat per mi, l' Arcàngel Miquel, és el vostre Foc, és el Foc de l' Esperit, és el Foc de l' Esperit Sant.

Llavors, en aquests moments tan especials, on el Foc fa Presència de manera cada cop més flagrant, més evident, a l' exterior de vosaltres, com podeu observar, la meva Presència en els meteorits, cometes; el Foc del Cel avui s'actualitza, però principalment, el Foc ve a cremar a dins vostre, per convertir el vostre Cor, en un Cor de Foc. Cor de Foc en permanència cremant. Cor de Foc que us fa experimentar la Vacuïtat i la Presència de l' Esperit en vosaltres. Us porta al vostre estat Original, al vostre estat Principal, al vostre estat més enllà de qualsevol estat.

Així doncs, l' Arcàngel Miquel us saluda portant el Foc, acostant el Foc, i us demana, que rebeu aquest Foc i que cremeu, cremeu sense parar. Convertiu-vos en les Antorxes, Antorxes que il·luminen i desvetllen a tots els vostres germans.

Llavors acollim el Foc, acollim el Foc que ve potenciat amb l' Aire. Com heu pogut observar, les corrents d' Aire no son pas les mateixes, i doncs, les corrents d'Aire s'han modificat. L'entrada dels vents solars, de les Particules Adamantines, modifica la propagació de les ones, així afectant l' element Aire que ve, a potenciar el Foc de la Terra i el vostre Foc.

Foc de l'Esperit, Foc de la Veritat, Foc on tot És, on tot es Dissol, i on tot s´Unifica. Aquest Foc cremarà. Cremarà fins a l'últim segon, i cada cop augmentarà; les vostres percepcions en el vostre cos, es tornaràn totalment evidents. Notareu la Vibració al vostre pit, i tota la Lemniscata Sagrada es veurà revestida d'aquest tremolor. Aquest tremolor que us indica que esteu en Comunió amb el Foc.

Així doncs, l' Arcàngel Miquel us abraça i us Acull en vosaltres. Us dono la meva Pau, el meu Foc i la meva Espasa.

L' Arcàngel Miquel diu, fins ara mateix. Sigueu el Foc que Crema, sigueu el Foc de la Llum.

Gràcies, Gràcies Antorxes. Fins aviat.


OMRAAM:

Molt bona tarda estimats germans, us parla Omraam. Omraam, Comandador dels Ancians. Em dirigeixo avui per dir-vos algunes paraules sobre el Foc i sobre l' Aire, i sobre les reaccions que es veuran en aquest món de superfície.

Com constateu, els elements estan treballant a grans pasos, l' Aigua amb l' Aire, l' Aigua amb la Terra. Avui principalment com a dit l' Arcàngel Miquel, vinc a recordar-vos l'Aire i el Foc, aquesta combinació, en aquests dies de l'arribada del Foc a la Terra, es veurà amplificada i sustentada també, per tots els Arcàngels i totes les entitats relacionades de forma més o menys propera amb l' Aire i el Foc.

Com heu vist, el vostre nivell vibratori està en alça, està elevant-se. Això fa que al contacte amb els vostres germans, la llum que ells rebin, pugui causar reaccions molt variades. Així doncs sigueu conscients del que porteu en vosaltres, i no doneu més importància a cap reacció, sigui la que sigui. No jutgeu, però sí compreneu d'on prové cada reacció, quina és la seva naturalesa. Així sereu conscients de com podeu realitzar i repartir aquest Foc que ara mateix comença a cremar, amb violència podem dir, amb certa severitat, doncs sabeu que els Temps son aquí, els Temps han arribat.

Rebeu el Foc, tal com jo també us porto el meu Foc. Connecteu amb l' Arcàngel Miquel, amb mi mateix, Omraam, i amb totes les entitats de Foc que us ajudaràn a integrar i a passar la Porta Estreta perquè el Foc pugui cremar en el vostre Temple Interior.

No us oblideu de l' aigua, sinó correu el risc de quedar-vos secs. Així doncs, apreneu a fer una combinació sabia dels elements, cada cop mes ajustada. L' Aigua compensa el Foc.

Omraam us saluda, fins ara mateix.


TERESA DE LISIEUX

Bona tarda fillets, us parla Teresa, Santa Teresa de Lisieux. Jo em tinc molt a prop de vosaltres, estic molt feliç de veure com els vostres Cors estan brillant amb molta Força, amb molta Pau, amb molta Humilitat, amb molta Petitesa. Si fillets, que n'és d'important en aquesta etapa, la Simplicitat, la Humilitat, la Petitesa, el Camí de la Infancia. Notareu ràpidament que si desconecteu de la Humilitat, de la Petitesa i del Camí de la Infància, la vostra Claretat, la vostra Alegria disminuirà; portant per tant, més atenció al mental, i això us allunyarà del Cor.


Per tant avui he vingut a demanar-vos, d' instal·lar-vos en la Petitesa, en la Infancia, en el no-ser res en aquest món. No pretengueu, no jutgeu, no infravaloreu, no sobrevaloreu, tingue-vos en la neutralitat, l'espontanïetat i l' Alegria. Aquesta és la manera més senzilla de com podeu passar aquestes semanes. Marcarà la diferència, doncs no sent res, Sereu Tot; la Llum podrà restituïr la vostra Eternitat, de manera molt més senzilla, de manera divertida, de maneres sorprenents.

Així que fills, en quant recordeu aquest Camí de la Infancia, de la Petitesa, penseu a la vostra Estrella Teresa, i jo seré aquí per reforçar els vostres estats de Comunió, els vostres estats de rebuda del Foc de l' Arcàngel Miquel, en la Petitesa, en la Infància, la Humilitat i la Simplicitat. I trobareu la vostra Pau.


Cap inquietut s'us podrà acostar, gràcies a la vostra Alegria i Infancia. Cap por s'us podrà acostar, doncs el vostre estat farà de vosaltres Focs Vivents de l' Esperit, autèntiques Antorxes de Llum.

Així doncs, Teresa us acull i us abraça, sempre amb vosaltres, la Petitesa.

Recordeu, jo sóc la més Petita, i és Crist qui em fa gran. A reveure fillets meus.


SRI AUROBINDO:

Jo sóc Sri Aurobindo, Melquizedek de l' Aire, aquí present. Aquí present per anuciar-vos, per presentar-vos a l' Aire, el nou Aire, molt pròxim a l' Éter. Ara mateix en moments de creació i manifestació a la vostra Terra, l' Aire com l' element més proper a l' Éter, ve a potenciar el Foc, següent element més proper a l' Éter.

Avui us vinc a anunciar aquest Aire Nou. Que és l' Aire que va arribar als Apòstols, en la seva Pentecosta, al presentar-se l' Esperit Sant, l' Aire va venir, una gran ràfega va entrar a la casa on tots érem, i les llengües de Foc de l' Esperit van col·locar-se a sobre nostre.

Així doncs el Foc és potenciat per l'Aire. Com a Melchizedek de l' Aire, sóc present Aquí i Ara, en vosaltres. Aire que pot resultar perturbador per a alguns de vosaltres, en quant al seu paper de remoure el mental. L' Aire ve a purificar les últimes capes del vostre mental, capes súbtils, patrons de pensament que mantenien el Supramental, separat, no connectat del tot, amb interferència.

Per tant deixeu aquest Aire atravessar-vos, perquè pugui avivar el Foc que Sou, i així, disoldre aquestes últimes capes instal·lades en el cos mental i causal. D'aquesta manera la Transparència és farà evident, el Supramental podrà alimentar el vostre Ser. A partir d'aquest moment notareu una expansió en la vostra Corona, notareu un Aire fresc, intern, en vosaltres.

Aquest doncs és el paper de les noves corrents d' Aire que estan arribant. Estigueu tranquils i no reaccioneu a aquests canvis en la vostra manera d' interpretar el que Sou, ja que d'això es tracta; el Supramental ve a portar la Veritat, ve a portar la Vacuïtat a dins vostre.

Sóc Sri Aurobindo, Melchizedek de l' Aire. Fins aviat.Transmés per: Sijah Sirius


No hay comentarios:

Publicar un comentario