martes, 2 de julio de 2013

BÁAL-AH-MÉN - 1 de juliol 2013


Jo sóc Báal-Ah-Men, consciència originaria de Sirius A. Avui em presento, juntament amb el col·lectiu de consciències dels Lleons Alats, provinents de l'estrella Sirius A.

Avui sóm aquí en comunió, en representació de l'element Foc i de l'element Terra - elements en els quals nosaltres vibrem, en un primer moment- fusionats també amb l'element Aire.

Les consciències Lleonines tenen la seva vibració principalment basada en el Foc i la Terra, però per descomptat hi ha molts nivells, moltes dimensions i moltes possibles manifestacions. D'aquesta manera hi ha consciències que integren més nombrosos elements, fent d'elles portadores de vibracions molt variades, i alhora fusionades. Aquest és el cas dels Lleons Alats, doncs comunïem en els elements, Foc, Aire i Terra.

Heu de saber, que els Llinatges, amb les seves diferents i variades formes, i totes les cultures de la Confederació Integalàctica de la Llum Unificada, som repartits arreu, sense distinció d'espai ni lloc. D'aquesta manera tot hi havent estrelles i sols que tenen una vibració concreta, això no impedeix que Llinatges d'Aigua, de Foc o de Terra, de lleons, de dofins o canins, estiguin representats en nombrosos d'aquests sistemes estel·lars.

Així doncs, no seria bo que barrineu massa amb el cap quines son les nostres ubicacions, doncs això limitaria molt la realitat del que som. En quan tindreu l'experiència, allà podreu verificar, la diversitat i la riquesa de les manifestacions insondables de la vida, de la Font Una, en les seves màgiques manifestacions.

El Lleó com sabeu és un símbol solar, un símbol del Crist, de la consciència il·luminada. També representa la Força i la Soberania, lligades a la manifestació dels punts Alpha i Omega, punt de Foc i punt de Terra. Avui som aquí en Presència, per ajudar-vos a unificar aquests dos elements, el Foc i la Terra. Dos elements que tracen en vosaltres la veritable línia de Vibració i Consciència, alineament en la Font Una.

Som un gran col·lectiu representat en diverses dimensions i diverses formes, ajudant-vos a l'integració dels 4 elements en vosaltres. De 2 en 2, de 3 en 3 o de 4 en 4; portant-vos a manifestar el Cos d'Eternitat aquí a la Terra.

Molts dels vostres acompanyants “animals”, com els anomeneu animals domèstics, son representants dels vostres propis Llinatges. Així com també la vostra identificació amb un animal més que amb un altre, naturalment us indica alguna cosa, alguna proximitat, alguna connexió més enllà del que podeu observar.

Doncs sabeu que els “animals” tal com s'han manifestat aquí, en aquests últims mil·lenis, son com les petites mostres podríem dir, de la nostra consciència que arriba a vosaltres. Així doncs estigueu atents als vostres animals que us acompanyen, doncs son portadors i canals d'energies concretes que us retornen la vostra Vibració Original.

L'estat de recepció us ajudarà a entendre i a vibrar amb el que els vostres “animals” us volen aportar. Trenqueu els hàbits de comunicació amb ells. Deixèu fluïr la comunicació de Cor a Cor, doncs ells són aquí amb vosaltres també experimentant aquest procès d'Ascenció a la Terra, i atirant la vostra consciència allà on a de vibrar.
Báal-Ah-Mén, com a Lleó Alat, us aporta ara el Foc, avivat pel Vent i connectat a la Terra; la vostra Terra, que reviu a mesura que l'Éter fa descens a través dels elements. El quart element que és l'Aigua, és un element a treballar en aquests pròxims dies en el procès ascencional. Forma part de l'escaló: Aire-Foc---Aigua-Terra. Avui us aporto aquests 3 elements que haureu de compensar amb aquest treball amb l'Aigua que es farà aquests dies.

L'Aigua com sabeu està relacionada amb l'emocional, amb l'estat d'ànim que us pot recòrrer més o menys colorejant el vostre estat d'Eternitat, ara.

Així doncs aprofiteu el que teniu més a mà, ja sigui amb els aliments, els minerals; els elements que teniu a la natura com el foc, el sol; l'aigua amb el mar i els rius; la terra, connectant a terra, seieu a la terra, al bosc, estireu-vos al llit de la Mare; mentre l'aire us acaricia la cara.

Així també podeu atirar la vostra consciència cap a nosaltres, que també som aquí. En els plans de la 5a dimensió, integrant-se ara mateix en la vostra dimensió. Penseu en nosaltres i en cada Llinatge corresponent, d'un element o més, per reforçar aquests elements en vosaltres.

MA-HA-NEM
HAL-MA-HEN
AK-BÁAL
RA-SUT-NEM
ISS-MA-LEN

Báal-Ah-Mén us desitja una feliç integració de tots els elements en vosaltres. Doneu atenció al vostre cos i al què demana, així com a les manifestacions al vostre medi ambient.

Com podeu notar, el Foc està agafant proporcions molt altes, produïnt cada cop estats més interns, estats de sideració de la consciència. Deixèu-los viure, i alimenteu-vos d'aquesta vibració, amb el Foc mateix en equlibri amb els altres elements.

Aquest mesos d'estiu seran un gran prova de Foc, prova de Foc a l'Amor i al Crist.

Báal-Ah-Mén us acull en el Cor de l'Un, en la màxima simplicitat i harmonia. I us convida -així com nosaltres la disfrutem- a la Dansa del Foc, colpejant la Terra, i fent-la Vibrar. Aquest és també el vostre paper ara mateix, dansar en el Foc, ballar amb els peus a la Terra, i fer-la ressonar i enlaïrar amb les Ales, cap a l'Eternitat. Disfruteu germans i germanes, i llenceu-vos. Llenceu-vos a l'espontaneïtat, fins i tot podriem utilitzar la paraula bogeria, la bogeria del Cor, de l' entrega incondicional al que Sou.

Báal-Ah-Mén us abraça i és disponible per a les vostres comunions, així com tot el col·lectiu Lleoní i Felí de Sirius A. Sigueu en Unitat i Alegria i aclimateu aquest Foc, aquest Foc abrasador a dins vostre. Son semanes on el que va ser anomenat pel Comandant dels Ancians (O.M. Aivanhov) el “Torra-planeta”, és una evidència, portant-vos als estat que s'aproximen a la dissolució i entrada final a l'Eternitat, tant de vosaltres i del vostre Cor com del Cor de la Terra.

Gràcies germans Units en la Llei de l'Un, l'única Llei de l'Amor. Sigueu Feliços i Radiants en aquesta Terra Sagrada. Gràcies i fins ara mateix.

Transmès per: Sijah Sirius del Col·lectiu dels Infants de la Llei de l'Un.

4 comentarios:

  1. Merci Sijah !!!

    Et comme cela réssonne ...

    Mille Grâces.

    ResponderEliminar
  2. les félins de Sirius ne seraient-ils pas plutôt les CHATS??

    les lions sont d'Arcturus...

    ResponderEliminar
  3. Mercii a vous sdrubble pour la reconaissance!!

    conscious je pensait le meme, mais comme Baal-Ah-Men dise maintenant ne serve plus de limiter des linages et peuples a une seule lieu!

    Isis!!

    ResponderEliminar