lunes, 22 de julio de 2013

Maria Magdalena – 22 de juliol 2013


Jo sóc Maria Magdalena. Servidora del Cor de Maria i Sacerdotisa del Foc. Avui sóc de nou entre vosaltres, fills i filles Infants del Cor de l'Un encarnats en aquests moments on es manifesta la vinguda, la tornada de la Llum, la tornada de l'Ungit Crist a cada Cor.

Son moltes les històries que de mi s'han explicat, això ha estat a causa de l'ocultació de la veritable història. Jo vaig ser com sabeu la companya de Jesús el Crist encarnat fa 2000 anys. La dona, el femení sagrat amb el poder de revelar la vertadera essència al cor del masculí. El masculí aquí a la Terra necessitat de la part femenina, de la part creadora, de la part que conserva en ella la llavor essencial del Cor. L'home en aquesta dissociació ha estat projectat a l'exterior degut a la manifestació dins de la falsificació. D'aquesta manera el femení sempre ha estat la guàrdia, i la que vela al total desvetllament del masculí.

Així doncs avui ja no és important cap tipus de precisió històrica, doncs aquesta llavor i essència son a dins de cada un de vosaltres, fills despertant a l'androgin primordial, despertant el 12è cos situat a l'alçada del vostre nas. El nas vibrarà i vibra de forma pot ser una mica forta, reunificant les polaritats, unint la llavor i l'essència.

El Foc Sagrat de l'Amor Diví, la passió, no poden subsistir en un cor acomodat, és a dir, estancat o encabit en uns paràmetres. Sobretot quan és el mental que s'apropia del cor. El Foc Sagrat, l'amor passional cap a la Veritat i el Crist no poden deixar a un indiferent, un no pot ser tebi davant d'aquest amor, doncs és la màxima entrega, la màxima devoció, ardor i fervor.

Sou benaurats, tots vosaltres fills ara experimentant la vibració del Foc Etern, sou afortunats gràcies al vostre alliberament, de poder servir a la Terra i al Cel en aquests moments. Així doncs avui, sóc una més entre vosaltres, us ofereixo el meu Foc, la meva guspira de la passió pel Crist. Acollim.

Acollida del Foc Sagrat

Una nova finestra d'intensificació s'obre aquests dies conduint-vos, dins d'aquest període, al vostre més proper, on hi haurà un gran Concili i retrobada, amb la Mare Maria, Isis. On hi haurà una gran celebració i retrobament dels germans del Cor de l'Un, en recepció de l'energia venint de Sirius, completant la seva arribada a la Terra i reconexió al Cor de Sirius.

Aquest Foc tan potent està ara podem dir, arrassant amb tot, totes les idees, prejudicis, patrons de pensament. Sigueu lleugers amb tot això que el foc està consumint, de forma potser una mica agressiva podeu dir. Però no és el cas doncs es tracta de grans alliberacions.

No doneu cap pes al vostre mental, que pot seguir opinant o desviant el que és sentit al vostre Cor, sobretot en aquests moments on el mental es veu arraconat contra les cordes, obligat a deixar tota voluntat de control degut a la gran potència del Foc Sagrat que esteu rebent i en el que avui faig comunió amb vosaltres.

Un cop més gràcies, gràcies en nom de totes les Estrelles, de totes nosaltres Servidores. Nosaltres som una sola consciència, tal com vosaltres sou una sola consciència amb nosaltres.


La veritat del Foc que avui us porto, aquesta passió i aquest fervor, mai la podreu acabar de comprendre amb el vostre mental. Desfeu-vos, desfeu-vos en aquest amor, Amor Vibral, l'amor del Crist. Acollim fills meus en aquest dia assenyalat d'avui com el dia de Maria Magdalena.

Acollida del Foc Sagrat

Pugen les temperatures a dins vostre, fins que tot el que feu, tot el que digueu i sobretot el vostre estat sigui un Foc ardent, un Foc de passió, de compassió, un Foc de fervor per la vida. Comprenent i acceptant tots els límits dels vostres germans, encara oferint algunes resistències. Sigueu el Foc que dissol tot això, a dins vostre com a fora. Accepteu aquesta dissolució si és el vostre camí convertir-vos en les flames d'aquesta Translació Dimensional, d'aquesta vinguda de la consciència de la Veritat, del Crist, de l'Ungit. Sigueu els ungits i fareu tot allò que ell ha fet i més.

Escolteu el femení encarnat al vostre costat. Ella està connectada i receptiva. Feu comunió amb el Femení Sagrat a dins vostre i a fora. Jo sóc Maria Magdalena portadora del Foc Sagrat Diví de l'Amor. Més enllà de tota història i referència acolliu la veritable presència de la fervor i de la passió.

Totes les Estrelles us acollim en el Cor de l'Un. Sou beneïts en la Gràcia. Des del Cor dels Cors us abraço amb tot el meu amor.

Fins ara mateix fills meus, fins ara mateix estimats Portadors del Foc.

Gràcies.

Ishalem
Aishalem
Hamama.

Transmès per : Sijah Sirius del Col·lectiu dels Infants de la Llei de l'Un.


No hay comentarios:

Publicar un comentario