sábado, 22 de febrero de 2014

AA. MIKAËL – 21 de febrer de 2014

Jo sóc MIKAËL, Príncep i Regent de les Milícies Celestials. Estimats treballadors de la Llum, i Llavors d’Estrelles, avui intervinc, junt amb l’AA. URIËL, a fi d’encendre i mantenir la Flama Eterna en el Centre de la Nova Aliança. El meu Mantell Blau junt amb el Mantell de MARIA, ve a recobrir-vos en totalitat, de cap a peus, permetent la vostra instal·lació en el Foc de la Vida, en el Foc de l’Eternitat. Prenem uns instants perquè m’acolliu en el vostre Centre.

...Acollida de l’AA. MIKAËL...

Després de les intervencions que s’han dut a terme pels Arcàngels durant aquests anys, ara la nostra acció es combina per finalitzar el que és a finalitzar en aquesta instal·lació del Foc. Això implica l’acció conjunta de l’AA. MIKAËl, l’ AA. URIËl i l’AA. METATRON. L’Acció Mikaèlica, l’Obra Mikaèlica, pren ara la vessant a nivell personal, és a dir, el que és resoldre a nivell de cadascú de vosaltres. Durant aquest temps crideu-me, doncs sóc totalment disponible, per fusionar en vosaltres, per activar la vostra freqüència Mikaèlica. Durant aquest període, és important que us establiu en permanència en el vostre Cor dels Cors. Així doncs en la resolució d’aquestes línies de predació personals, vinc a actuar al vostre costat, en vosaltres, per afirmar i estabilitzar el Foc de la Vida.

El Foc del Cel s’aproxima i arriba  a la superfície de la Terra. Les manifestacions de Foc a tots els nivells, no fan més que accentuar-se i intensificar-se en el que ha estat anomenat pels grans profetes d’aquesta Terra, com el “Bateig del Foc”. Foc que es manifesta a la Terra a través de l’activació visible dels darrers volcans, de l’explosió cada cop més extraordinària del Foc que s’eleva des de l’interior de la Terra. Així mateix el Foc que descendeix des del Cel, és el Foc de l’Eternitat, el Foc que ve a fecundar allò que havia estat privat de la Llum Vibral, de la Llibertat i l’Eternitat.

La meva presència és en cadascú de vosaltres. És i com us repetim a cadascú, d’acceptar de manera interna de ser un recipient d’aquest Foc, de ser portador de la Flama de la Veritat. Per això i en aquests moments d’intensificació del Foc en les vostres estructures de 3a dimensió, us vinc a acompanyar. Les manifestacions interiors en vosaltres s’accentuen, omplint tota la vostra estructura d’aquest Foc de la Vida, ocasionant potser, manifestacions molt potents a nivell físic. Prosseguiu amb humilitat i simplicitat, davant el què la Llum ve a revelar en vosaltres. Accepteu l’evidència i la senzillesa d’aquest “Bateig de Foc”, d’aquesta Resurrecció de la Carn.

Així doncs segello en vosaltres, en la reunificació de la Nova Aliança, el Foc de la Vida i la promesa del Pare, de LA FONT. Acollim l’Espasa de MIKAËL.

...Acollida de l’Espasa de MIKAËL...

Sóc en vosaltres per sostenir aquest Foc, per instal·lar la Veritat en vosaltres i en aquest mon, ara i més que mai, quan les darreres resistències i ombres a nivell col·lectiu es veuen acorralades per la Veritat de l’Amor i del Foc. Sóc en vosaltres perquè no us desequilibreu, per mantenir dret el Pilar de Llum que Sou, a fi que la Veritat, la Revelació de la Llum es porti a terme de la manera més suau i segura possible.

Així doncs jo us cridaré pel vostre nom, i seré al vostre costat, a fi de completar l’Obra al Blanc, preparant a cadascú de vosaltres i a nivell de la Terra, per viure el que és a viure a partir d’ara, i sobretot a partir de finals del més de març.

Vosaltres sou la Veritat i l’Amor, la Llibertat, de tota Eternitat. Això és una evidència ara per a tots. Així doncs amb l’Eternitat Revelada, acompanyem a la Terra, acompanyem a tota la humanitat en aquest procés d’Ascensió que porta la Terra i aquest sistema solar de nou  a la seva reconnexió amb els Mons Unificats, amb el Centre Galàctic i amb LA FONT.

Rebeu tot l’Amor i tot el Foc dels Arcàngels que han obrat en aquest procés, als quals s’afegeixen ara 5 Arcàngels, completant el 7 al 12, permetent el desplegament de la Nova Dimensió.

Els vels que ens separaven son ara pràcticament inexistents, fent que les nostres retroballes siguin més properes que mai. Estem entre vosaltres en permanència, Som entre vosaltres, tots som UN.

Gràcies Treballadors de la Llum i Llavors d’Estrelles, deixo lloc a l’AA. URIËL per prosseguir amb aquesta intervenció.

El Foc de la Vida és des de sempre al vostre Cor dels Cors, celebrem des de la Rectitud i la Profunditat les Retroballes de l’Eternitat.

Gràcies.
Transmès per Sijah Sirius del Col·lectiu del l’Un

No hay comentarios:

Publicar un comentario