lunes, 8 de julio de 2013

Els 4 Pilars dels Melchizedek – 7 de juliol 2013

Som els 4 Pilars dels Melchizedek: Aire, Foc, Terra i Aigua. Encapcelats per OSHO al Foc , SWEDENBORG a l'Aigua, RAMAKRISHNA a la Terra i MEVLANA a l'Aire.

Son nomès 4 noms, tota la resta de Melchizedeks estan inclosos en cada Pilar.

6 x 4= 24, sis Melchizedeks en cada Element. On l'Éter és el centre d'aquests 24, i el centre de cada un. Acollim el gran naixement de l'Éter, en el centre del centre, el punt d'Eternitat.

Centre centrat fins al seu màxim poder; tanmateix deslocalitzat a l'infinit.

La nova experiència Eterna, fora de l'espai-temps distorsionat de la 3a dimensió dissociada, obre les portes a una revolució total de la consciència. Una alliberació sense precedents de tots els límits i cuadres restringits d'aquesta dimensió dissociada.

Presència multiple i total. Dissolució de l'espai, moment en què vosaltres us convertiu en tot espai: dissolució del temps, moment en què el moment present engloba i es menja tots els altres temps, passats i per passar.

Com podeu trobar la vostra llibertat si no és més enllà d'aquest espai-temps limitat? Com podeu aixecar el vol mentres pesades cadenes segueixen lligant els vostres turmells a roques pesades?

Espai sense espai i temps sense temps. Ulls perduts a l'horitzó i cors que s'obren a la vertadera visió. Les percepcions habituals dels sentits devenen supèrflues davant de la potència de l'Éter i la Consciència Eterna. Però això no les fa menys importants, doncs son una peça clau en la Sacralització de la matèria, també, per fer arribar tota percepció limitada a l'Esperit.

La gravetat que perd la seva força, la seva força de compresió i tancament. Les ones antigravitacionals son aquí, per sort encara no sortireu volant, o sí!

Temps dins de l'espai, i espai a dins del temps. Espai del Cor on tot succeeix en un mateix lloc i en un mateix temps, que son tots els temps i tots els llocs.

Aire, Foc, Aigua i Terra, unificant-se en espiral, elevant l'Éter, fent descendre l'Éter. No hi veièu cap límit, ni la vostra presència aquí a la terra és un límit ara mateix.

Espiral d'Elevació i Renovació, obrint les noves revolucions d'aquest sistema solar dins d'aquest univers, canvi d'eixos, no nomès de la Terra, sinó de tot el braç galàctic que és a punt de moures per entrar de nou a l'espiral.

Fent desaparèixer el zero o cercle tancat, l'experiència tancada dins d'uns patrons en continua repetició. Això ve a ser trencat per l'espiral, la qual permet sempre l'Ascenció i l'Evolució dins dels mons de manifestació, de forma no desviada.

L'espai del Multivers es converteix en un sol espai. Els temps de tot el Multivers es converteixen en un sol temps.

Desparició i desfragmentació de tota parcel·la encara no vinculada al tot. Remolins d'Aigua, Foc, Terra i Aigua, girant en unió. Rebén l'Éter al Cor de la Terra, elevant l'Éter al Cor de l'Un, de la Font Una.

Cap identificació amb el limitat apareix.

Vacuïtat i Amor Diví son l'Un, en la presència fusionada dels 4 Pilars dels Melchizedek. Això és igual per tots els concilis d'Arcàngels, d'Estrelles. Tots formant ara una gran espiral.

Desmantellament de l'espai-temps a dins del vostre cap i estructura mental. El cervell reptilià està en total desagregació de les estructures de temps i espai limitades, de les reaccions defensives i de supervivència limitades.

Desmantellament de tota reacció emocional, de tota identificació amb la personalitat i els seus vaivens.

Neutralitat fulgurant. Tota cosa d'aquest mon us sembla llunyana, fins i tot parlar de qualsevol cosa que s'aproximi a l'Esperit.

Revelació del Silenci com a missatger, revel·lació de l'Aigua i Aire unificant i conduïnt l'Éter.

Espai buït, fora de tot temps, fora de tota referència. Us pot fer sentir per moments com si heu perdut el fil de la vostra cotidianitat, de les vostres coses diàries a fer.

Així és, aquest és el desmantellament de l'il·lusió i del sistema de control mental humà. Deixeu viure aquesta desidentificació, aquesta neutralitat, aquesta desgana en certs aspectes que fins ara us produïen atracció.

No es tracta de negar res. Accepteu la vostra neutralitat, la vostra desidentificació.

Tot ha de ser deixat en consciència. No osbtant encara sou aquí, no és a negar cap manifestació. Simplement mai més l'experiència serà la mateixa, doncs ara simplement sou servidors, us agradi o no el que us toca fer: servidors de la Llum treballant des de l'Absolut.

Res efímer vindrà a atreure ni a repulsar, simplement fareu el que és a fer en la revel·lació de la Multidimensionalitat.

Fulguració i desaparació. Els 4 Pilars dels Melchizedek, els 6 x 4 Melchizedeks de cada Element acompanyant la vostra espiral, divulgada pel Melchizedek de Foc OSHO, el qual us empeny cap a la Dansa dins de la vacuïtat, Dansa de Foc dins de l'Esperit de l'Absolut.

Salutacions de tots els Melchizedek. Els 4 Pilars en espiral son aquí. Salutacions d'ORIONIS present igualment.

Salutacions més enllà de tot espai i de tot temps.

Transmès per: Sijah Sirius del Col·lectiu dels Infants de la Llei de l'Un.


2 comentarios: