jueves, 21 de noviembre de 2013

ORIONIS – 20 de novembre 2013

Jo sóc ORIONIS, jo sóc aquell que ha estat conegut amb el nom de l'Ancià dels Dies. Jo sóc aquell que ha estat conegut amb el nom de Melchizedek.

Avui sóc entre vosaltres, al meu costat el Comandant dels Ancians ( O.M. AÏVANHOV). Entre tots nosaltres la presència dels 24 Melchizedek, la presència del Col·lectiu de Consciències Melchizedek treballant en aquesta Galàxia. Avui com a portaveu de la Confederació Intergalàctica dels Mons Lliures vinc a aportar el meu Testimoni de Foc.

Avui com us ha anunciat el Comandant, una fusió entre les consciències Melchizedek de la Terra ara encarnades, i les Consciències Melchizedek treballant des dels Plans de la Llum, es reuneixen en una sola Consciència, actualitzant la Merkabah Col·lectiva.

El que ha estat anomenat el Col·lectiu dels Infants de l'Un està en estreta relació amb el que vaig iniciar amb la meva última estada aquí, la Fraternitat Blanca Universal. Es tracta doncs del mateix Col·lectiu, de la mateixa agrupació de Consciències, tant encarnades com en els Mons Unificats, treballant en conjunt per la reconnexió a la Llum Autèntica i Vibral de la Terra.

Els Melchizedeks son coneguts com els Guardians del Foc. El seu treball ha estat al llarg de tota aquesta experiència, de mantenir el Foc, de mantenir la Llum Viva en aquest mon, visible i palpable per a tots els germans que estaven preparats podem dir, per acollir l'ensenyament i la vibració d'aquests Guardians de Foc.

Avui us dic que la feina ha estat acomplerta. I per això celebrem la reconnexió i el Retornament de la vostra Consciència en el sí de les vostres Estructures Unificades.

Us proposem un petit instant d'acollida d'aquesta Actualització, d'aquesta Fusió.

...Fusió amb la Consciència Melchizedek...

La presència en vosaltres de MARIA s'unifica amb la presència del CRIST arribant al vostre Sol. Això està en relació amb l'activació i manifestació de la Nova Aliança, de la Tri-unitat, CRIST-MARIA-MIKAËL.

El temps és arribat de finalitzar l'experiència aquí a la Terra. Els Guardians de Foc i els Profetes han deixat escrit com la Revelació del Foc es manifestaria en els últims instants. Això ha estat actualitzat, suavitzat, com ha estat dit gràcies al vostre treball. No obstant i com sabeu en cada moment de canvi de cicle és necessari que el sistema planetari passi per una sèrie de reajustaments. Així doncs aquest sistema solar que rep la presència i la Resurrecció del CRIST, prendrà una nova tonalitat, una nova melodia, en el sí d'aquesta Galàxia.

Avui en aquesta Unificació, i en els dies que venen, veureu com les Flames que sou es sincronitzen unes amb les altres, despertant col·lectivament en tots aquells que estan preparats a rebre ara mateix la Presència del CRIST. Venim en conjunt a acompanyar-vos en l'arribada del Foc del Cel, en el que ha estat anomenat l' Advertiment, previ al procès final de la Translació Dimensional.

Des de la Ronda dels Ancians us proposem un segon instant d'acolliment.

...Fusió amb la Consciència Melchizedek...

Durant tots aquests darrers anys la desconstrucció a dins vostre ha estat realitzada. Permetent a la vostra Veritat, a la vostra Essència Resuscitar en aquest mon. A partir del moment de l'alliberació de la Terra, quan l'Ona de Vida va començar a fluir, heu pogut integrar amb més o menys permanència la vostra Presència Eterna. Així doncs avui ens tenim davant ben bé dels últims instants i canvis a succeir per actualitzar podem dir l'escenari extern.

Pel que fa a nivell de la vostra Consciència, les Claus han estat donades i entregades per l'AA. METATRON. Així doncs tot està llest en vosaltres. L'únic important ara mateix és el vostre punt de vista, independentment del que hagueu viscut, independentment del que hagueu pogut integrar com a vibració. Si el vostre punt de vista està en la Pau, en l'Acolliment, en l'Acceptació, tant de la vostra Eternitat com de la situació planetària, aquesta és la salvaguarda per aquests instants, la vostra Entrega i Confiança a la Llum Unitària, a la Llum que Sou.

Avui la presència dels 24 Ancians és Una amb vosaltres. Es completen les connexions a nivell dels 4 elements: Foc, Aire, Agua i Terra, Resuscitant l'Éter, manifestant la vostra Eternitat.

Jo sóc ORIONIS, aquell que ha estat al càrrec de vigilar i d'acompanyar aquesta experiència. Des del Col·lectiu Melchizedek us abracem i us donem gràcies, a tots vosaltres, l'equip aquí a la Terra, per la vostra dedicació i per la vostra presència incondicional en la Llum, en la FONT. Gràcies a tots per la vostra Presència.

Que la Pau, l'Amor i la Llum acompanyin sempre el nostre COR.Transmès per Sijah Sirius del Col·lectiu de l'Un

No hay comentarios:

Publicar un comentario