martes, 12 de noviembre de 2013

CRIST – 12 novembre 2013


Jo sóc el CRIST. Estimats fills, estimats germans, avui em presento no com el personatge històric que coneixeu, sinó com el CRIST, l' Essència Crística que dona vida a la vostra Consciència. El meu Amor és un Foc que crema i abrasa tota la Creació i cada una de les Criatures. El meu Amor és Etern, i aquest és l'amor que vinc a despertar a dins vostre, doncs la nostra Essència és la mateixa.

La meva presència manifestada entre vosaltres ara fa 2000 anys va ser la Llavor del CRIST en aquesta Terra. La consciencia totalment alliberada del CRIST caminant sobre la Terra. Aquest va ser un dels últims esglaons en la història d'aquesta inversió, d'aquesta falsificació de la vida.

Tota història té un començament i un final. Aquesta experiència a la Terra ha format part junt amb altres planetes i sistemes solars, del que s'ha conegut com la Rebel·lió de Lucifer. Com bé sabeu aquesta possibilitat d'experiència ha funcionat a partir del tancament de certs planetes i sistemes solars, disminuint l'entrada de la Llum, reduint la vostra possibilitat vibratòria i de connexió a la vostra Consciència Lliure i Multidimensional. No obstant la Vida en la seva intel·ligència aprofita i sap que tota experiència retorna sempre a la Font. És per això que ara estem tots presents en aquest moment on venim a finalitzar l'arribada i el Retorn de la Llum. L'arribada i el Retorn de la Unitat, de la Veritat i de la Consciència Crística, del Sol que vosaltres Sou.

Com heu pogut veure i comprendre, tots els missatges que vaig deixar-vos, així com els missatges d'altres éssers de gran Llum, han estat remodelats a la visió dual, a la visió separativa. I això no és un secret per vosaltres, que les mateixes forces que han participat d'aquest tancament han actuat amb la voluntat de sotmetre la vostra consciència a una autoritat exterior, a una moralitat i unes lleis derivant només de la por, i de l'afany de control i de poder.

No obstant, som arribats avui a l'entrada de la Terra en totalitat en la irradiació de la Font, d' Alcyone, la sincronització d'aquest sistema solar que recupera la seva posició dins del Sistema Galàctic, recuperant el ple dret a la seva Llibertat i al seu contacte Multidimensional.

Fills meus avui us demano tota la vostra entrega, tota la vostra atenció, tot el vostre Foc. Els moments de Revelació son per vosaltres la Gràcia. Una Gràcia que no té res a veure amb el que viviu o el que heu viscut en aquesta experiència. L'Espasa de la Veritat ve a desfer i a alliberar-vos de l'esclavitud, només si aquest és el vostre camí ara mateix. La Llum ve a capgirar l'ordre d'aquest mon el qual ha estat totalment invertit. El funcionament del qual s'ha basat en l'oblit, en la carència, la limitació, portant-vos a experimentar el sofriment i el dolor de la separació. Dolor creat simplement pel plantejament dual que la humanitat ha acceptat experimentar durant aquests temps.

Ara el Foc ve a capgirar. Tot el que ha estat extern ara és una evidència que és nomès la vostra projecció. Com s'ha dit i repetit vosaltres sou els responsables de la vostra consciència, del vostre punt de vista, no sou els responsables del que passa a la vostra vida, ara mateix no, doncs les històries d'aquest mon arriben a la seva desconstrucció. Per tant i a partir d'ara us anuncio sense cap límit que els Temps de la Llibertat son aquí. Només vosaltres escollireu un cert camí, o escollireu resistir. La Llum està aquí per a tots, per igual, la Llum ve a restituir-vos en la Veritat de la vostra Consciència Crística, que us recordo sou vosaltres mateixos.

Enteneu que no hi ha ningú ara mateix parlant des de fora de vosaltres. El CRIST que tots som viu en cada un dels Cors. I així us estimeu com jo us vaig estimar, i no en un moment puntual del temps, sinó com us estimo Eternament, és a dir sense cap reserva, sense cap separació. El meu Amor és una donació, una entrega, on jo ja no formo part de res extern, sinó que em converteixo en vosaltres, em fusiono amb vosaltres.

Germans l'Espasa de la Veritat ve a tallar el que ha estat anomenat pels qui us acompanyen les Línies de Predació, que estan directament lligades a la falsificació. Com us ha estat explicat aquests Línies funcionaven de forma parasitària, a nivell col·lectiu i individual, a nivell de les relacions i a nivell de la societat i els diferents col·lectius i grups. Aquestes línies drenaven la vostra energia, impedint l'arribada al vostre Centre, i la retroballa directe amb el que Sou. L' Espasa de la Veritat ve a tallar definitivament aquests vincles i a alliberar-vos del pes, del dubte, de la por, de la confusió.

El Foc que som es manifesta a dins vostre. Vinc a perforar la vostra porta Ki-ris-ti. Vinc al vostre costat i a l'interior de cada un, així com la presència de la Mare Divina, MARIA, és aquí permanentment. Us vinc a confortar dins de vosaltres. Enteneu fills que sou molt més del que heu cregut en aquesta vida, en aquesta petita parcel·la de la vida que heu experimentat. Enteneu que el moment és arribat de deixar anar tot el pes i tot l'efímer, totes les voluntats de control, les pors i reaccions. Compreneu que tot és perfecte de tota Eternitat. Compreneu que cada cosa que esteu vivint en aquest lapse de temps ara reduït, us porta a la vostra residència de Pau i d'Amor.

Obriu el Cor, les orelles i els vostres ulls a la Veritat i a la Llum. No tingueu cap por. Tots els Cors de Foc son i seran beneits i acompanyats per tots nosaltres. Els dubtes seran dissipats en la majestuositat del nostre Amor, de la nostra Presència. No hi haurà cap dubte del que Sou, i tot el que heu experimentat aquí com a recerca, com esforç per retrobar el que Sou, veureu que no tenia cap rellevància. Simplement era un petit joc del qual hem participat.

Fills, les meves paraules avui son un Foc que crema, crema i dissol tota la il·lusió. Per sempre més sereu alliberats, tots recuperareu la vostra Unitat, siguin quines siguin les resistències que puguin aparèixer en aquest darrer tram, no en dubteu, sereu alliberats. El que ve és la Resurrecció, el que ve no és un final ni una mort. Encara que alguns passaran per aquest procès seran immediatament retornats a les Esferes Unitàries, ja siguin de 3a, de 5a o dimensions superiors.

La Terra com a sistema aïllat deixarà d'existir. Les estructures a nivell social deixaran d'existir, doncs estaven basades en les lleis de predació i competició. Fills, ara que ha arribat el moment de concloure l'experiència, de fer-vos néixer allà d'on mai heu marxat, res es pot interposar entre vosaltres i la veritat del que Sou. Sigueu valents, dignes de rebre la vostra pròpia Eternitat. Sigueu simples i humils de Cor en aquests moments on tot s'esfondra a l'exterior. Pregueu i mantingueu la vostra consciència unida a la Font, a la nostra Essència Crística, a l'Absolut. Absolut Amor irradiant sense fi.

La Resurrecció de la Terra, el Retorn de la Llum i el vostre despertar son aquí fills meus. Jo sóc el Camí, la Veritat i la Vida, i aquest és el vostre Camí, la vostra Veritat i la vostra Vida. L'Amor de l'Un retorna entre tots vosaltres, així sigueu dignes de la Glòria, dignes més enllà de tot sentiment personal, dignes de donar-ho tot, d'entregar-vos a la Font, al Pare i al CRIST.

Jo sóc el CRIST, com a CRIST-MIKAËL, com a Regent del Logos Solar i d'aquest Univers, com la vostra Essència i l'essència de cada partícula d'aquesta Creació. Vinc a recuperar el meu Reialme aquí a la Terra, per la Glòria, l'Alegria i la Unitat de tots els que hem participat aquí.

El conjunt d' Arcàngels, el Conclau de les Estrelles i els Melchizedek us acompanyen estretament, acompanyant-me al fons del vostre Cor, aportant les seves particularitats. Vosaltres i la Terra heu recuperat vibratòriament la totalitat de freqüències que faltaven per entregar. Freqüències de la Llum Original, venint de la Font, del Pare, entregades per l'AA. METATRON.

La Llum us encén i les paraules que sortiran de la vostra boca son el Verb. Parleu la Veritat del vostre Cor i testimonieu si és necessari, doncs qui sigui un canal humil i simple per la Llum en aquests temps, li serà donada tota la Força, tota la Veritat i tot el Foc, simplement perquè ha decidit no ser res. Aquest és el veritable poder, aquesta és la veritable força de la Llum.

Altres grans Consciències deixaran el seu Testimoni de Foc en aquest espai i altres espais, venint a concloure i a donar naixement a l'Eternitat.

Jo sóc el CRIST el Camí, la Veritat i la Vida. Jo sóc l'Amor de tota Eternitat. Jo sóc el que vosaltres Sou en Veritat. La Llum ve a esclarir-vos interiorment, encenent el Foc de la Veritat.

El Foc de la Font és aquí, esclatant a dins vostre, arribant al vostre Cel.

Jo sóc el CRIST, el Camí, la Veritat i la Vida. Que la Pau sigui amb tots vosaltres. Que el Foc de l'Amor sigui amb tots vosaltres. Que l'Esperit Sant regni entre vosaltres.


Transmès per Sijah Sirius del Col·lectiu de l'Un

No hay comentarios:

Publicar un comentario