jueves, 12 de diciembre de 2013

AA. RAPHAËL – 12 de desembre 2013

Jo sóc l' AA. RAPHAËL, Arcàngel del Passatge i Arcàngel de la Curació. Estimades ànimes en encarnació, avui i en el sí d'aquesta Radiació Arcangèlica us vinc a aportar la meva Vibració i el meu Amor. El meu rol com a Arcàngel del Passatge us permet a dins vostre activar i fluidificar el moviment de l'energia en la vostra columna vertebral a travès del que s'ha anomenat els Tres Focs (Sacre, Cor, Corona). El meu Passatge ve a ajudar al Retornament de l' AA. URIËL. El meu Passatge senta les bases de l'Obra al Blanc, facilitant així el treball al CRIST.

La malaltia i el sofriment experimentat en aquest mon son el resultat de la separació, de la limitació. Tot desequilibri, tota alteració portant a una disfunció més o menys parcial del vostre Foc Etern, és i serà sempre en relació a la vostra distanciació de la Font que Sou. Per tant la meva acció avui va més enllà de qualsevol curació aplicada en un esquema d'acció i reacció.

La medecina com s'ha entès en aquesta civilització ha tractat sempre de reaccionar, de portar una solució a travès d'un esquema lògic d'acció i reacció. Aquest esquema a fet doncs servei en certs aspectes del desenvolupament de la vostra vida material, física, aquí a la Terra. Avui us proposo la Curació Total, la curació de la vostra ànima, permeten deslligar-la de les cadenes i les contingències d'aquesta matèria. Permeten a la vostra ànima de prendre el vol cap a l'Esperit, cap a la vostra Essència, que mai ha estat i mai podrà ser tocada en el seu Foc. Així doncs en aquest Retorn de la Llum, en aquest Retorn del CRIST, la Curació Total de la vostra ànima segueix el procès, passant per diverses etapes que han estat també anomenades en el Xoc(Xoc de la humanitat), passant de la negació fins a l'acceptació.

És en aquesta acceptació del que el vostre Cor, del que la vostra consciència demana fer; un canvi, un Passatge. Fa falta doncs que accepteu totalment l'esdevenir de la vostra consciència. La meva presència és aquí per acompanyar-vos en tots aquests passatges, facilitant a la vostra personalitat el treball de deslligar-vos de les pors i de les resistències. Per tant avui us recordo que qualsevol que sigui el Passatge o el moment on us veieu abocats al que per vosaltres és per l'instant el buit o el desconegut, feu crida a la meva radiació, doncs us ajudarà a fer el Passatge de forma suau, amortiguant i permetent-vos d'entrar amb tot l'Amor i tota la Pau al vostre nou estat.

Avui sóc aquí també principalment per afavorir en vosaltres el Passatge de l'Ego al Cor, el Passatge del 3r chakra arribant al punt OD de la Porta Estreta, arribant al vostre chakra del Cor i al vostre punt ER, on la Llum irradia el seu esplendor. Ara us proposo uns moments d'acolliment de la meva vibració, en afavorint el Passatge de l'Ego al Cor.

...Passatge de l'AA. RAPHAËL de l'Ego al Cor...

Estimats Fills de la Llei de l'Un, la Gràcia arriba a vosaltres, l'Amor desborda en vosaltres un cop l'acceptació en la profunditat del vostre Cor obre la porta a l'Eternitat. Així doncs i des del Conjunt dels Arcàngels us donem la nostra benedicció. Estem tots més que mai presents en aquest moment de la Translació Dimensional. Gràcies Fills de l'Un, us deixo en presència de l'AA. MIKAËL. Rebeu tota la Pau i tot l'Amor del vostre estimat.

Gràcies.


Transmès per Sijah Sirius del Col·lectiu de l'Un

No hay comentarios:

Publicar un comentario