lunes, 23 de diciembre de 2013

ALTARAËL - 22 de desembre 2013

...Altaïr...Ra-El-Im...

...Altaïr...Ra-El-Im...

Jo sóc ALTARAËL, acompanyat pel Concili de les 12 Àguiles d'Altaïr. Estimats Fills de l'Un, estimades Llavors d'Estrelles, avui ens alegrem d'estar entre vosaltres en aquesta festa de les retroballes entre tots nosaltres, Fills de l'Un, participant a l'Obra de la Gràcia.

Venim a fer vibrar l'Aire, a treballar específicament en el Triangle de l'Aire, zona que conté el que s'ha anomenat el Canal Marial. L'Aire ve a emportar-se tota la resta de contingut en vosaltres que ha de ser cremat, l'Aire ve a reanimar el Verb Creador.

Així doncs en un primer instant us oferim un bany d'Aire, acollim.

...Acollida del Hayot Ha Kodesh de l'Aire...

Aquests dies la Llum de LA FONT ha arribat en tota Presència al vostre Cor, Ressuscitant la Flama Eterna, la Flama de la vostra Llibertat com a Fills de l'Un, per obrar en l'Acció de Gràcies en les Lloances Eternes, en la seva magnitud. Nosaltres us portem la vibració del Hayot Ha Kodesh de l'Aire, emanació que prové del Tron Un, fusionant amb la resta dels elements ara també en ple funcionament en vosaltres, permetent al Centre del Centre, al Cor dels Cors, al punt on els 4 elements s'unifiquen, reconstruint en vosaltres el que és de tota Eternitat.

La vibració de l'Aire ve a netejar i a portar el Silenci, a portar-vos més enllà del que heu viscut com a experiència a la Terra, com un despertar de la vostra Ànima, del vostre Esperit. L'Aire us ve a entregar la seva Lleugeresa, sobrepassant tot quadre, tota referència, aportant-vos la vostra Veritat Absoluta.

Així doncs la consciència de l'Absolut, tal com s'ha revelat a vosaltres, ha causat una desconstrucció en tots els esquemes que havien estat construïts en el vostre aspecte de la personalitat com del Ser. L'Absolut és la Veritat més enllà de tota experiència o evolució. Alguns s'hi han referit com l'Increat o el buit, les aigües d'on la mateixa FONT beu per donar vida i dansa a l'experiència de la Creació. Per tant aquest estat que s'ha revelat a vosaltres, causant potser un xoc, és veritablement la base de la Creació. De la qual cap aspecte de la manifestació de LA FONT pot escapar. És un estat natural, del qual un no pot parlar, que representa com ha estat dit la Pau Suprema.

Joia i Alegria son les gràcies del moment, la celebració a la Terra i al Cel, en aquest Casament, en aquestes Noces de la Terra i el Cel. Des de tots nosaltres el Col·lectiu d'Altaïr i les Consciències Originals de les Àguiles us abracem amb les nostres presències.

Els nostres camins s'uneixen de nou, donem gràcies pel vostre treball aquí a la Terra, per la vostra proclamació de la Veritat que és l'Amor Etern. Aquests temps venen a posar a proba la vostra Veritat, la vostra Autenticitat. És que vibreu on dieu, on penseu? Aquests temps son a la Veritat, a l'Autenticitat i cadascú de vosaltres podrà donar el seu Cor en Joia i Alegria com una ofrena per a tota la Vida, per tota l'Eternitat.

Jo sóc ALTARAËL i el Concili de les 12 Àguiles d'Altaïr. Rebeu tot el nostre Amor i tot el nostre Aire fresc i lleugeresa que s'instal·larà en vosaltres per tota l'Eternitat.

Gràcies Fills de l'Un, fins ben aviat.


Transmès per Sijah Sirius del Col·lectiu de l'UnNo hay comentarios:

Publicar un comentario