jueves, 12 de diciembre de 2013

SÉRÉTI – 12 de desembre 2013

Jo sóc SÉRÉTI, Guia Blau de Sirius. Jo sóc un Regent d'aquest sector de l'Univers. Avui vinc acompanyat dels meus companys Regents, i Mestres Creadors. El nostre paper és el de vincular l'impuls del Cor de LA FONT, transmetre'l i fer-lo arribar cap a les dimensions més properes al vostre estat actual.

Avui venim el Col·lectiu de consciències pertanyents al Sistema Estel·lar de Sirius de forma conjunta a fusionar amb vosaltres, amb la Terra, a fi d'actualitzar i permetre a la Merkabah Col·lectiva de reviure la Unitat, a travès de tots els Conjunts i Assemblees i de les diferents Presències dels Sistemes Estel·lars. Això ha estat exemplificat fa ben poc per la fusió en vosaltres de la presència dels 24 Ancians. Així doncs avui també en presència de la Mare Divina, MARIA, i el Conjunt dels ELOHIM i Éssers Creadors venim a portar en totalitat la vibració de Sirius, del Mantell Blau de la Gràcia, la Vibració del Cor de la Terra que és la vibració de Sirius.

En un primer instant us demano uns minuts d'acolliment del Mantell Blau.

...Acolliment del Mantell Blau de Sirius...

Durant el període que us vaig donar, de 2005 a 2012, la Terra i el Sol han estat alliberats. La vibració del nucli de la Terra va començar a emetre el que ha estat conegut com l'Ona de Vida a principis del vostre any 2012, obrint el ventall d'experiències de la vostra consciència. A partir d'ençà, cadascú de vosaltres s'ha obert amb més o menys facilitat, amb més o menys gràcia a la vostra Consciència Galàctica, heu pogut integrar en vosaltres la presència del vostres Llinatges Estel·lars.

Avui ens trobem davant, i com ha estat dit pels qui us acompanyen, pels Ancians, davant d'aquesta arribada total del Foc, del vostre Cos d'Eternitat, que s'ha estat apropant a poc a poc al llarg de tots aquests anys. El vostre Cos Etern de Foc, exemplificat pel CRIST que retorna ara, és el moment on tots els processos que han estat viscuts al llarg d'aquests anys arriben a la seva culminació, obrint la porta a l'Eternitat, a la Veritat del que Sou.

El nostre paper és de fer arribar l'impuls del Cor de LA FONT, a travès de la nostra acció en els Sistemes Solars i en parts concretes d'una Galàxia, sigui l'espai que sigui, nosaltres retornem la vibració unitària, apropant cada sistema solar a LA FONT, en mesura de la seva evolució, en mesura de la seva capacitat, per recuperar el seu estat unitari.

Els processos que han estat descrits al llarg d'aquests anys veuen la seva aparició cada cop més reduïda en l'espai-temps. És a dir, gràcies al treball de la sembra de la Llum, gràcies al treball d'acolliment de la Llum Vibral, la sincronització i la simultaneïtat de tots els processos descrits es presenta de la forma més fàcil i lleugera possible. Com bé sabeu els Senyals del Cel són els indicadors de que el procès final d'Ascensió arriba a la seva culminació. L'última senyal si ho podem dir així serà el planeta Hercolubus ben visible als vostres ulls. Això indicarà el moment de MARIA per fer el seu anunci. Anunciació de l'Eternitat, anunciació de la Veritat.

Així en aquest temps del vostre temps, es veuran de forma ràpida produir-se aquests canvis observables al vostre exterior. Pel que fa al vostre interior, i com bé sabeu és on sempre hem insistit, tot és aquí, tot és aquí en vosaltres. Vosaltres escollireu a quin nivell us entregueu a la Llum. Nosaltres no podem fer més que convidar-vos des d'ara mateix a Celebrar, a entregar tota la Llum que Sou. No hi ha res a esperar doncs com ha estat dit qualsevol espera us allunya de vosaltres, us allunya de la Gràcia i de la Veritat que no pot estar a un altre lloc que no sigui l'aquí i l'ara. Com el Comandant dels Ancians va dir ja fa un parell d'anys, tot és acomplert, i així és en Veritat. En la vostra dimensió, el Temps Lineal que coneixeu es sincronitza, es va deixant endur pel Temps Galàctic arribant de forma brutal a dissoldre l'espai-temps limitat.

Acollim per una segona vegada en presència de MARIA el Mantell Blau de la Gràcia.

...Acolliment del Mantell Blau de Sirius...

Així com nosaltres portem l'impuls del Cor de LA FONT fins a les dimensions més properes a la vostra, el vostre paper ara com a transmissors de la Llum provenint de la cinquena dimensió i més enllà és la vostra feina, si ho podem dir així. Un treball que us demana la vostra Alegria, la vostra Joia i el vostre Foc. Ara mateix no hi ha cap impediment perquè reconnecteu totalment amb la vostra Consciència Galàctica, amb les vostres Famílies Estel·lars que son ara aquí presents per a cadascú de vosaltres. Només interiorment, a travès del vostre Cor, és la manera d'obrir la porta a les vostres Famílies Estel·lars, als vostres Llinatges, a l'Essència Crística que Sou, a LA FONT, a l'Absolut.

Com a Consciència a càrrec del retorn d'aquest Sistema Solar, treballant pel seu retorn i reconnexió amb la Llum, el nostre impuls és ara més que mai present, permeten al Sol de rebre els codis, les últimes vibracions perquè es desencadeni la Resurrecció.

La Nova Aliança que ha estat presentada per MIKAÉL fa unes setmanes és doncs en aquest període en plena implantació, en plena restitució, a dins vostre, al vostre pit. Des del nostre punt de vista no podem més que convidar-vos a celebrar interiorment i exteriorment allà on es produeixi el Retorn del CRIST, el Retorn de l'Eternitat. Són temps llargament preparats per cadascú de vosaltres, així doncs no deixeu el dubte, no deixeu cap límit impedir el que el vostre Cor us demana.

Acollim per una tercera vegada el Mantell Blau de Sirius, la vibració del Cor Cristal·lí de la Terra.

...Acolliment del Mantell Blau de Sirius...

La Veritat del que Sou veurà la dissolució de la vostra petita història; de la història una mica més llarga d'aquesta Terra dissoldre's totalment en l'Eternitat.

Jo sóc SÉRÉTI, Guia Blau de Sirius, acompanyat pel Conjunt de Consciències del Sistema Estel·lar de Sirius. Gràcies en nom de la Confederació Intergalàctica dels Mons Lliures, més que mai presents al vostre Cel, aproximant-se inexorablement dels llocs on fins ara no havien estat tan visibles. Us enviem tot l'Amor i tota la Gràcia des del Cor de Sirius.

Que la Pau, l'Amor i la Gràcia siguin l'estendard de la vostra Resurrecció.

Gràcies.Transmès per Sijah Sirius del Col·lectiu de l'Un

1 comentario: