lunes, 16 de septiembre de 2013

Gemma Galgani – 15 de setembre 2013


Estimats fills, jo sóc l' Estrella Unitat, Gemma Galgani. Avui sóc entre vosaltres amb la presència de totes les meves germanes Estrelles i de la Mare Divina, Maria, Isis. Aquests son dies plens de la nostra Presència, plens de la nostra Gràcia, de la nostra Joia, de la nostra Alegria.

Estimats fills, estem totes reunides i actuant alhora, activant cada vibració, equilibrant cada una de les vostres 12 Estrelles, reunificant i construint el Centre. Aquests son dies en que els apropaments tan de les Estrelles com dels germans de la Confederació Galàctica dels Mons Lliures s'aproximen a vosaltres amb més intensitat. Això és una aclimatació, una preparació podem dir, una manera d'habituar-vos a compartir la vibració i l'espai amb nosaltres. Fent-vos vibrar en l'Èter de Foc en la nova vibració de la vostra destinació.

Avui en aquest ball de les Estrelles, jo com a Estrella Unitat us convido mai millor dit a unificar cada aspecte, cada manifestació de la vostra consciència. Des de tots els aspectes de la personalitat, passant pel Ser i la consciència de l'Absolut, unifiqueu en un sol espai-temps, en una sola presència, tota la vostra gama possible d'experiència. És així com multidimensionalment funcioneu, a través de diferents matrius vibratòries o nivells d'experiència. Aquest és també el vostre entrenament podem dir.

Aquests dies on es finalitzen i culminen certs processos tenint a veure amb la vostra Revelació: dels vostres Llinatges, de la vostra Presència Eterna. Així doncs unifiquem, en el Cor de l'Un, en el Temple de l'Un. Acollim la vibració de la Unitat en aquest ball de les Estrelles.

...Efusió de l 'Estrella Unitat...

La Pau i l'Eternitat es despleguen. Deixeu dissoldre i morir les restes d'ombra, de resistència. Accepteu enterrar amb tot l'amor els últims rastres de la personalitat egòtica. En molts de vosaltres es pot produir un estat d'incertesa, de desgana, d'abatiment. Això és normal en el procès actual, en que molts ja esteu experimentant una mort total a aquesta dimensió a nivell de la consciència. No obstant en aquests processos accepteu les desintegracions, però no us deixeu endur per la incertesa, o un estat que us podria drenar, posar resistència a la Llum.

Per tant i com sempre la Joia i l'Alegria, ja sigui interna o manifestada en aquesta dimensió, tant si sou actius com si esteu molt tranquils, la Joia, l'Alegria, la Plenitud, la Pau de l'estància de l'Eternitat, és la vertadera marca del vostre estat de connexió amb la vostra Veritat.

Totes les Estrelles us acompanyen aquests dies i estaran fent treballs particulars, alineaments i actualitzacions en cadascun de vosaltres. També la presència de la Mare Divina està al vostre costat.

Que la Gràcia i l'Amor siguin una font Eterna en el vostre Cor.

A cada instant i a cada moment.

ISIS


Transmès per Sijah Sirus del Col·lectiu dels Infants de la Llei de l'Un

No hay comentarios:

Publicar un comentario