lunes, 2 de septiembre de 2013

Teresa de Lisieux - 1 de setembre de 2013


Jo sóc l'Estrella Profunditat, vosaltres em coneixeu com a Santa Teresa de Lisieux. Avui sóc aquí per aportar-vos les qualitats d'aquesta virtut de la Profunditat.

En aquest nou mes que s'obre del vostre temps lineal, com sempre intensificant les vostres experiències, les vostres preses de consciència, els vostres cara a cara amb la Veritat, amb l'Eternitat. Finalitzant la revelació del que sou en l'Eternitat, com del vostre estat aquí en encarnació.

Profunditat que neix des de la base de la vostre essència, profunditat no accessible des de la superficialitat de la personalitat, del mental, des del vostre punt de percepció condicionat.

Profunditat escarbant en els pilars de la Humilitat i la Simplicitat, donant-vos a viure a dins vostre el Foc de l'Éter, aprofundint la seva penetració a cada racó del vostre cos i de la Terra.

Profunditat donant-vos a veure amb els ulls del Cor la Veritat del que sou, com la Veritat del que succeeix al vostre voltant, impossibilitant tot judici, alliberant el Cor que abraça tot aconteixement, tota circumstància des de la Profunditat.


Efusió de l'Estrella Profunditat


Profunditat connectant amb els 4 punts de la vostra Corona formats per: Claritat, Precisió, Unitat i Profunditat. Actualitzant aquí i ara els vostres circuits de llum, el vostre Cub de l'Arcàngel Metatron.

Profunditat nomès accessible des de la Infància, des de la Petitesa, on es revela amb gran senzillesa la visió que interpenetra tota relació.

Tingueu ben presents les 4 virtuts: Claritat, Precisió, Unitat i Profunditat. Tal com ha anunciat l'Estrella Precisió, entre els uns i altres, construïm el Pilar de Llum.

La intensificació del procès d'Ascensió, arribant ara a les últimes fases de revelació prèvies a la Redempció de la vostra Mare Terra. Sigui quin sigui el vostre estat d'Unitat o Absolut, o encara la personalitat, mantingueu la vostra atenció i intenció en el Centre del Centre.

La vostra presència aquí és totalment necessària ara per absorbir totes les reaccions, tots els moviments que la resistència a la llum pot originar, tant a nivell personal com a nivell mundial.

La vostra permanència en aquesta Claredat de la Unitat, i aquesta Precisió Aprofundint en el que és a integrar és el vostre suport, i alhora vosaltres sou el suport d'aquesta fase de revelació.

Fins aquí les meves humils paraules d'avui. Fills de la Terra i del Cel, Santa Teresa de Lisieux us abraça profundament des de dins del vostre Cor. Sóc amb vosaltres aquests dies.


Transmès per Sijah Sirius del Col·lectiu dels Infants de la Llei de l'Un

No hay comentarios:

Publicar un comentario