martes, 20 de agosto de 2013

O.M. AÏVANHOV i AA. URIËL - 19 d'agost 2013


Estimats amics i germans, us saluda O.M. AÏVANHOV, avui com a cap visible de l' Assamblea dels Melchizedek, i en companyia també de l'AA. URIËL venint a trucar a la vostra porta. Avui us vinc a situar després d'aquesta reunió en silenci amb l'essència del vostre ésser Etern.

Tot segueix el seu curs en aquestes setmanes de revelació, així doncs no hi ha cap desviament ni cap altre possibilitat que de deixar-se anar totalment a això que ara es revela i es mostra cara a cara. Tot ha de ser afrontat directament per la consciència en aquests moments de revelació. Així doncs en facilitant aquest treball de cara a cara a través del silenci, a través del vostre estat en el Cor de l'Un, en l'Estància de Pau Suprema, facilitarà el que és a assumir de forma instantànea, acollint en la Llum Vibral tot el que apareix de les profunditats de la vostra consciència.

Avui des de l'Assamblea dels Melchizedeks atirem la vostra atenció cap a l'infantesa, cap a la puresa de la vostra consciència, cap a l'abandonament de tota voluntat de llum, de tot intent de desviació del que és a passar en aquestes setmanes de revelació. Son moments en que sentireu com tot es mou a gran velocitat, pot ser, al vostre voltant, desconcertant una mica la vostra consciència; i és ben bé en aquests moments que tot sembla desbordar-vos, o que escapa al vostre control, que la vostra presència en el Cor us facilitarà aquest abandonament total, de tots vosaltres a la Vida, a la Llum.

Tan senzill com això, tot el que fins ara podieu evitar o redirigir en buscant una major llum a través de la voluntat del bé no té més lloc, ara totes aquestes estratègies son dissoltes, dissoltes en l'abandonament i la confiança en tots els processos que es duen a terme ara mateix. Així doncs com sempre la Simplicitat, la Humiltat, la Infancia i la Transparència son els pilars a manifestar cada cop amb més claredat. Claredat que us aporta el saber intern, la total integració en la vida, i la total acceptació de tota manifestació en aquesta 3a dimensió de tots els aspectes més terrenals podem dir.

Aquest saber intern que us aporta el silenci i la pau - el dubte no es pot manifestar des d'aquí - així doncs la vida us pot agafar de nou, la vida sou vosaltres, vosaltres no sou separats de la vida.

Avui sóc en companyia de l' AA. URIËL, obrant ara mateix a nivell de la Terra, a nivell del vostre Retornament. Tots els girs i inversions de la personalitat, de l'ànima, us poden fer trobar per moments en el buït, en el desconcert, en la desgana. Així accepteu el moment, accepteu-lo amb el Cor perquè no hi ha res a ser deixat, sinó simplement a trobar la gràcia, la bellesa en les petites i grans coses que son a viure en aquestes setmanes de revelació. Com bé Maria us a situat també en aquest període que arriba fins a finals de setembre i octubre. Igual com els elements son reunits, actuan amb precisió en la reunificació de l'Éter, unificant cada una de les parts dels vostres elements.

Deixo un petit espai de silenci, un petit espai de claredat perquè l' AA. URIËL faci una petita intervenció vibratòria i de presència. Gràcies germans i germanes OMRAAM us acompanya en aquesta dissolució de la vostra personalitat en la Vida i en la Llum Vibral, en l' Eternitat.

Tot és aquí, gràcies!.Silenci i claredat.....Jo sóc l' AA. URIËL, Àngel de la Inversió i el Retornament. Estimats fills del Cor de l'Un, estimats per la vostra presència, pel vostre cor obert. Avui com tot aquest període jo sóc obrant en el vostre silenci, en la vostra presència, fent resorgir la vostra veritable presència en aquest mon. Aquest mon que va cap a la seva Ascenció, cap a la seva Redempció. Com ell vosaltres en el vostre moment actual, sigui quina sigui la vostra etapa de l'Ascenció, jo us aporto la presència i el gir a dins vostre.

La vostra consciència no serà mai més atrapada en el sofriment, en el límit, en la confusió. El silenci, la presència, la vostra fusió amb la vida i tots els events que es manifesten personalment, la vostra acceptació, la vostra profunditat, visió més enllà de tota aparença. Aquest és l'estat de Hic i Nunc, on tot es mou i tot és quiet. On tota polaritat es reconcilia en la presència del Cor de l'Un.

Tots vosaltres sou ara mateix preparats, i sinó és així la meva aproximació al vostre cor farà la feina per encendre aquest Cos de Llum, la vostra Merkaba, que s'integra des del 13è cos unficant els dos costats de l' Antakarana a nivell del canal que va del punt UNITAT a l'espatlla esquerra, el punt AQUÍ de la vostre orella esquerra unificant-se en el punt ER del cap i arribant al 13è cos. Igual al costat dret, sortint del punt AL de la vostra espatlla dreta, anant al punt ARA de la vostra orella dreta, unificant amb el punt ER de la Corona i arribant al 13è cos.

Aquesta és la vostra reconexió al vostre Cos de Llum, tot preparat com el de la Terra per viure el que és a viure en la Redempció i en la dissolució final dels Elements en l' Éter a nivell individual, a nivell col·lectiu de l'humanitat, a nivell del planeta Terra i tota la vida seva vida a l'interior.

Us aporto la presència de la vostra Resurrecció en el Cos d'Eternitat, en el silenci aportant la música i l'harmonia silenciosa. Harmonia que també és el silenci. Silenci ple de cant i joia. Vosaltres sou el silenci, vosaltres sou la pau, sou la presència de l'Eternitat i l'Eternitat mateixa. Sou l'Absolut i sou cada petita acció de la vostra vida aquí, no hi ha diferència ara. Accepteu, accepteu el que sou aquí.

No us podreu abandonar si eviteu el que és a viure, pensant que això d'alguna manera us lliga a la Terra, us atrapa. D'aquesta manera no podreu unificar l'Éter totalment. Abandoneu-vos totalment al que és a viure, i veureu com l' Éter s'amplifica. Reunifiqueu de baix a dalt, la Terra i el Cel son ara mateix Un en la vostra presència.

Sóc l'AA. URIËL i us proposo un moment de silenci, un moment d'elevació del vostre Merkaba aquí i ara il·luminant tota la materialitat d'aquesta dimensió. Sóc trucant a la vostre porta a cada instant. Com sempre demaneu la nostra presència dels Àngels i Arcàngels per facilitar la vostra Integració.

Jo sóc l'AA. URIËL, Arcàngel de la Inversió i el Retornament.


...Efusió de l'AA. URIËL...


Transmès per Sijah Sirius del Col·lectiu dels Infants de la Llei de l'Un.

No hay comentarios:

Publicar un comentario