domingo, 11 de agosto de 2013

Maria – 11 d'agost 2013


Jo sóc Maria, Reina dels Cels i de la Terra. Estimats fills i filles arribats al Cor de l'Un, tot el meu amor i totes les abraçades del conjunt de les Estrelles, avui totes presents.

Avui sóc aquí per convidar-vos al silenci. Silenci de paraula, i principalment silenci interior, silenci permetent l'arribada, la instal·lació de la nova vida permetent el retornament a l'interior de la vostra consciència. A l'interior del vostre Cor és on ara tot succeeix, dirigiu-vos cap a les profunditats del Centre del Centre, del Cor dels Cors. Una interioritat no separada del que anomeneu exterior. No és una interioritat que s'aïlla, sinó més aviat, aquesta interioritat que s'expandeix des de les profunditats arribant a tocar tots i cada un dels punts de l'Eternitat.

Arribats avui a aquesta jornada de comunió amb el Cor de Maria, preparant la jornada de Silenci del pròxim dia 18. Silenci prefigurant la mort i la dissolució de tota separació, de tota dualitat, de tot el que pertany a l'antiga manifestació. És en aquest silenci, en aquesta interioritat, on el retornament de la consciència té lloc. Poc importa el vostre estat actual pel que fa la vostra acció o no-acció encara en aquest mon. Sigui quin sigui el vostre paper ara mateix, no busqueu explicació, no busqueu justificació, confieu en la Llum, en la Intel·ligència de la Unitat. Ella us aporta tot el necessari, ja sigui en el vostre repòs, ja sigui en la vostra activitat que us sigui pròpia.

...Així doncs fills acollim per uns instants el Silenci Etern...

Aquest silenci i aquesta vacuïtat és la vostra natura. Encara que les primeres entrades dins del silenci total poden produir un petit sentiment d'estranyesa, deixeu-lo passar, obriu el Cor, obriu totes les Estrelles perquè la Llum il·lumini aquest silenci, omplint-lo de la Joia i l'Alegria de l'Eternitat. Tots els events interiors i exteriors, son enllaçats ara mateix. Com sabeu tot està preparat, tot està acomplert. Tot el que resta a fer es resumeix, simplement, en quina és la distància, si n'hi ha, entre vosaltres i la Dansa de la Vida. És que encara hi ha la petita persona amb les seves barreres? O és que per fi us heu alliberat de tot judici, de tot mental, de tota dualitat?

No hi ha res que us separi del que sou. L' Amor, el Foc i l'Aigua que avui us aporto son la vostra natura. El meu Cor és el vostre Cor, i això es fa cada cop més evident. Tots vosaltres Fills del Cor de l'Un sou la presència viva de la Mare Divina i de totes les Virtuts que habiten en vosaltres. No hi ha cap distància aquí i ara, cap més que la que vosaltres decidiu mantenir. Llavors serà a vosaltres de veure si la facilitat es mostra en els vostres passos, o si la resistència s'amplifica, mostrant-vos llavors sense poder-ho evitar, la veritat.

La nostra invitació avui, de totes les Estrelles, de la Mare Divina, és a reentrar a l'interioritat que trenca tota dualitat interior-exterior, dissolvent tot límit en l'Amor Etern. L'Amor que crema i no fa cap diferència, doncs tot és Un des de tota l'Eternitat.

...Fills acollim per uns instants el silenci...

Silenci que permet l'actuació, el retornament, l'obra de l'Arcàngel Uriel venint a trucar a la vostra porta. Tot és aquí ara mateix per facilitar el vostre Cara a Cara. Cara a cara amb l'Eternitat, cara a cara amb la vostra Veritat. Permeteu a l'Eternitat d'instal·lar-se i prendre el lloc definitivament, permanentment, aquí i ara, fusionant les dimensions.


Aprofiteu per afrontar tot el que és a afrontar interiorment com a límit i distància per facilitar el vostre Cara a Cara amb l'Eternitat, amb la vostra naturalesa de Foc. Tots els events son a partir d'ara enllaçats, com sabeu, manifestant-se alhora tots els Elements, tots els Hayot Ha Kodesh i totes les circumstàncies astronòmiques.

No hi ha res a esperar, no hi ha cap més distància a posar. Permeteu al Silenci habitar en vosaltres. Silenci que esdevé ple d'Amor, ple de Joia, fent esclatar el vostre Cor, el vostre pit, amb manifestacions cada cop més intenses. Abolim tota distància, tota separació, el Silenci és aquí, la Pau Eterna és aquí.

Avui Maria us abraça i es fusiona amb el vostre Cor, demanant tot el vostre Cor. La temperatura del vostre pit s'elevarà, llavors no tingueu por de viure el que és a viure en aquesta revelació, en aquests mesos de la re-connexió a la vostra consciència Absoluta i Eterna.

Gràcies de nou, gràcies a tots. Totes les Estrelles i la vostra Mare Divina us rodejen en aquesta espiral d'Amor, d'Aigua i de Foc. Que el Silenci ple d'amor i de visites de llum faci sobreeixir la vostra copa, erradicant tot límit, fent vessar de la vostra copa tot l'Amor, tota la Gràcia, tota la Joia.

Sigueu Un fills meus, que el Silenci i la Pau siguin la vostra residència Eterna. Com sempre Maria resta a dins del vostre Cor.

Accepteu-me en permanència a dins vostre.

Aishalem
Aishalem
Iskylien
Halamen
ISIS

1 comentario:

  1. Salut mon frère! Thank you for the Love and Fire that your transparent soul lets come forth from our Sacred Heart of Fire! We are One indeed, and this Unity we live in every moment of our communion, beyond words and concepts, in our Mother's Fiery Heart! Grâce et Paix, viejo amigo!

    ResponderEliminar