domingo, 4 de agosto de 2013

Síliah de Sirius i Maria – 1 d'agost 2013Jo sóc Síliah de Sirius. Estimats germanets de la Terra, avui us saludem jo i tot el col·lectiu delphinoide de Sirius B. Estimats germans i germanes de la Terra, avui la nostra família us saluda de tot cor, amb tota la frescor de l'aigua, omplint-vos el cor de bombolles d'amor i dels vostres regals del que sou des de sempre.

Avui les retroballes son amb els vostres germans íntims delphinoides de Sirius B, connectant també amb els pobles delphinoides de l'Intra-terra. Sou molts ara encarnats recuperant la vostra vibració del Cor de Sirius, de l'alegria i l'amor incondicional. És un gran honor poder parlar a través de tots vosaltres. Tants i tants ara reben les nostres salutacions, les nostres aproximacions al vostre cor.

Sentiu com les bombolles d'aigua exploten al vostre cor, som nosaltres i vosaltres immersos en aquest oceà, aquest oceà d'amor i de pau. Aquest medi on nosaltres ens movem amb fluïdesa, ens movem amb destresa, habilitat. L'aigua és un element fluïdificador, dinamitzador, on tots els moviments es fan amb gràcia, amb elasticitat i sense forçar; aquesta és l'alegria del Cor de Sirius, de tots els éssers vinculats a l'element aigua.

L'element aigua no tenint ja a veure amb les vostres emocions turbulentes que us han afectat tan en aquesta dissociació, aigües estancades, aigües contaminades. L'aigua és un element que necessita estar en moviment, necessita vibrar en la joia i l'alegria que no son més una emoció sinó l'estat natural i l'espontaneïtat de la gràcia.

El treball amb l'aigua està a punt de completar-se per vosaltres germanets, per això avui també ens apropem nosaltres, i us saludem i us acollim en aquest oceà d'amor, en aquest oceà tant refrescant.

...Sentiu com nadeu en l'oceà d'amor...

No son grans paraules que avui us adreço, simplement l'alegria i la gràcia que brolla dels nostres cors: és una font d'aigua pura, tal com raja ara també en els vostres cors. Els vostres cors reconnectats a la Terra que és el Cor de Sirius. Aquesta aigua pura, en moviment i viva, és l'essència que us aportem des del nostre oceà d'amor.

Brollant per sobre de tota aigua estancada, de tota emoció no identificada i enganxada al vostre cos de llum. Avui us convidem a un bany, un bany netejador de tot sentiment i emoció que us tanca dins del sofriment. Això no és més possible amb aquesta aigua tan pura que us oferim.

L'aigua amb tots els seus components que es manifesten a la vostra Terra, fa la seva feina i recupera la seva transparència. Transparència que permet el goig de la vida i l'alegria contagiosa; el cor somriu provocant moviments gràcils en vosaltres, fent circular amb netedat totes les connexions internes del vostre Cos de Foc, del vostre Cos Etern. Restablint i netejant els canals que us connecten amb tota la família de les Estrelles de Sirius B, amb els vostres germans aquí a la Terra en el treball que esteu realitzant, amb totes aquestes retroballes i unificacions. Son dies de gràcia i alegria!

Síliah i tot el conjunt dels germans delphinoides us segueixen enviant aquesta aigua pura, aquest refrescament. Aquesta aigua que també és foc, així com tots els elements unificats en l'Éter.

Us enviem tota la joia i alegria del Cor de Sirius, tota la espontaneïtat i la gràcia dels vostres germans delphinoides des d'aquest oceà d'amor, oceà de fluïdesa. Us acompanyem sempre en els vostres cors.

Que siguem Un, ara i sempre més. Veniu a nadar amb nosaltres sempre que vulgueu en aquesta travessa cap a l'Eternitat, tan esperada, en aquests moments tan especials per vosaltres.

Síliah es despedeix fins ara mateix.


Maria, la Mare Divina:

Jo sóc Maria, Reina dels Cels i de la Terra, en companyia de tots els germans i germanes delphinoides que us saluden des de Sirius B. Avui obrint el vostre cor al vostre Llinatge de l'Aigua.

Avui en aquest més on ens reunim, on s'ajusten i es preparen les retroballes i els moviments a culminar en aquesta fase de la revelació, en aquests mesos d'agost i setembre. Com us he explicat aquests son mesos on trobareu la vostra Eternitat, prefigurant els moments de redempció terrestre. Vosaltres estareu totalment - com és ara- connectats al que sou. No hi haurà cap falla perquè vosaltres mantingueu la torxa del Foc i eleveu la Terra a la seva Eternitat, tots plegats, tots junts, en aquesta gran obra.

Acolliu el Foc i l'Aigua en aquestes setmanes d'agost conduint com sabeu al dia 18 d'agost on acomplirem una etapa important en tots aquests anys des de la primera arribada de la Llum de Sirius, del retorn del que sou.

Així doncs avui simplement deixo un espai al nostre cor per a la comunió i la vibració. Acolliu aquests dies la gràcia, aprofiteu aquests dies tan intensos de retrobaments i reunions al centre del Cor de la Terra. Gràcies fillets, fins ben aviat, escolteu les meves paraules que brollen en el vostre cor convertint-se en el cor de tots i cada un.

Gràcies. Maria la Mare Divina us abraça amb tota la calor del Foc i la frescor de l'Aigua.

Aishalem
Isskylien


Transmès per Sijah Sirius del Col·lectiu dels Infants de la Llei de l'Un

No hay comentarios:

Publicar un comentario