domingo, 4 de agosto de 2013

Ma Ananda Moyi - 4 d'agost 2013Jo sóc Ma Ananda Moyi, estimats fills i filles encarnats a la Terra, avui us saludo aportant el Foc de la Vida, el Foc de la Resurrecció. 

Avui en aquest període al bell mig de la vostra revelació. Revelació de l'Eternitat, revelació dels vostres Llinatges Estelars, revelació de l' Infinita Presència i de l'Absolut, revelació de la totalitat, la infinitat i la profunditat de la vida.

Avui en aquest dia de preparació i acolliment del Foc, el Foc de l'Èter, l'Èter de Foc, donant la vida que és eternitat i alegria. Pau que sobrepassa tot límit. Tota idea o concepte de pau queda molt pobre en relació a la vostra experiència ara.

Acollim el Foc de la Revelació, l' Èter de Foc.

Èter de Foc on tot es dissol, on tot es dilata i s'expandeix. Expansió de la vostra consciència, del vostre Cos Etern. Permanència en tota la Unitat dels Cors. Reconnectant el vostre estat Multidimensional permetent-vos superar aquí i ara tots els pesos densos de l'encarnació.
Senzillament cada cop més l'evidència de la Llum, l'evidència de la unitat fa brillar la veritat, la veritat de l'amor, la veritat del foc. Com veieu cada cop més s'accentua també el contrast entre les dues aparents humanitats.

Els que estan ara experimentant la finalització de l'ascensió, l'acabament de la construcció de la crisàlide, reben el Foc de Resurrecció, el Baptisme de Foc caient a la Terra. Això us fa estar ja molt més enllà, i alhora presents aquí; el vostre estat convencional està totalment modificat, si feu una petita revisió a un temps enrere ho podeu comprovar. Per als que no han despertat a la vibració les energies tan intenses acorralen a la personalitat, provocant accentuacions en tota manifestació de la personalitat en el sentit de tancar la percepció al desconegut o a l'esperit podem dir. No obstant aquesta és també l'acció de la revelació, fer sortir tot a la Llum.

Per tan no hi ha res a diferenciar, simplement deixar viure, i entrar més profundament en l'estat que heu arribat. Deixar viure el que és el vostre regal; la vostra alliberació és el que us fa lliures.
Tal com jutgeu sereu jutjats, aquesta és la gran veritat del propi pes que un carrega degut a la seva pròpia personalitat. Per tan gràcies a la vostra alliberació, a la vostra dissolució en el Foc de l'Amor de tota voluntat de l'ego entreu de ple en els vostres estats Eterns.

Així doncs avui en comunió en aquest Foc de Revelació, aquest Éter de Foc transmutant la matèria, reben tota l'energia entrant del Sol Central, de les Estrelles, del vostre Sol i de tota la Llum Vibral  caient a la Terra en aquesta pluja de Llum.

Acollim aquest Foc, Foc de la veritat, de la vida eterna i l'alegria.

El silenci més enllà de tot silenci es revela a dins del vostre Cor. La música de les esferes es manifesta. Ningú més que vosaltres sou capaços d'abandonar-vos totalment a aquest Foc que us ve a acariciar i a ressuscitar. Aquest Foc és el que vosaltres sou. Unim doncs el que ha de ser Unit, i aquest és el Foc de veritat, l' Èter de Foc avui cremant al fons del vostre Cor.

Cremant en el Triangle de Foc de les Estrelles del Cap, punt Al retornat a la unitat, revelant la vostra:

Claredat, Precisió, Aquí i Ara.

Una abrasada de Foc de totes les Estrelles de Maria. Encenem la Corona de Foc.

Od, Ki-Ris-Ti, Visió, Unitat, Profunditat.

Benviguts al Foc de l'alegria, celebreu aquests moments de revelació. Sou totalment rodejats de tots els vostres acompanyants, cremant en el Foc de l'Èter, en aquest Foc de Resurrecció.

Ma Ananda Moyi és aquí i ara sempre a dins del vostre Cor.

Transmès per Sijah Sirius del Col·lectiu dels Infants de la Llei de l'Un

No hay comentarios:

Publicar un comentario