viernes, 6 de septiembre de 2013

Rumi - 5 de setembre 2013


Jo sóc Rumi, Melchizedek de l'Aire. Estimats fills i filles en encarnació, benaurats fills de l'Un, avui sóc un més entre vosaltres en representació de l' Assamblea dels Melchizedek.

Avui m'acosto a parlar-vos de la mort, la mort de l'efímer, la mort que és naixement. Tot naixement porta implícita una mort, i tota mort porta implícit un naixement. En aquesta etapa de transició un vell model arriba a la seva decadència fins a la mort, aquest és el vell sistema de la por, de la limitació, de la rigidesa, de la resistència. Aquesta mort porta un naixement. Un naixement que us dóna el que és Etern: mort i naixement en permanència.

Les etapes que heu viscut com a preparació per arribar a viure el moment de la vostra translació dimensional us han portat al moment de posar els peus a terra, d'agenollar-se a la Terra i entregar tota limitació, tot condicionament, abandonar, deixar morir la personalitat com a eina egòtica, és a dir, impedint la lliure circulació de la Llum en vosaltres. Tota aquesta personalitat de l'ombra és ara mateix afrontant la seva pròpia mort.

Això es pot viure de ben segur de moltes maneres. Com sempre i com totes les consciències que s'han expresat durant aquests anys us han dit, la més senzilla és abandonar-se a la Llum, entregar a la Llum la vostra Essència.

Avui us aporto la vibració de l'Aire, del triangle elemental de l'Aire. Costat on se situa també el vostre Canal Marial, o canal de contacte amb els éssers Unificats. Noves manifestacions poden aparèixer a nivell de la vostra orella esquerra o dreta indicant una descompressió, una alliberació, un alleugeriment de les vostres capes aurals sent cremades ara mateix pel Foc de l'Esperit cremant al vostre Cor, incendiant i obrint els 7 segells. Això implica una pèrdua de densitat en la vostra immediatesa. Llavors deixeu passar aquests fenòmens del vostre Antahkarana manifestant-se a travès de l'amplificació de la nota Si, arribant potser a una total invasió de la vostra percepció auditiva i també per una espècie de tremolors manifestant la descompressió a nivell de la vostra oïda.

El Foc ve a cremar i això és necessari en aquesta intensificació de la penetració de la Llum Vibral. A nivell de l'atmosfera manifestant l'arribada i les senyals abundants de l'Arcàngel Mikaël, arribant també al vostre Cos de Llum encenent-se a dins del vostre Cor. Ressuscitant el vostre Cos Etèric de Foc aquí mateix superposant-se al vostre cos físic.

No espereu a que les senyals siguin prou evidents i potents per situar-vos a dins vostre. Aprofiteu els vostres petits actes quotidians si és així a la vostra vida, o tanmateix si ja esteu passant per les neteges a nivell de la Mare Terra. No espereu cap senyal, cap moment a venir, cap situació de context millor, doncs ara mateix el vostre Foc i la vostra Eternitat estan a dins vostre, aquí i ara. És a vosaltres de deixar morir l'efímer per vibrar i cremar ara mateix en el Foc de la Veritat. Fem comunió amb el Foc intensificant-se en la Dansa dels Elements.

Efusió de la Dansa dels Elements

Torneu-vos fluids i frescos com l'Aigua per atravessar aquest període, per fer àgils els vostres sentiments. Quan millor aprengueu a surfejar aquesta Onada, Onada de Llum, Onada de manifestacions, resolucions, reunificacions a nivell de la vostra vida, culminacions. Deixeu-vos portar, no torneu a la rigidesa, deixeu el vostre cos dansar.

Jo sóc Rumi aportant-vos des de l'Aire la Dansa dels Elements. Com el nostre Comandant (O.M. Aïvanhov) va anunciar que tot estava acomplert, ara podem dir que tot està a punt per manifestar-se. Tot està en el seu moment de refinació adequat, situant a cadascú en el seu bon lloc tan a dins com a fora.

Arriba el moment de l'Eternitat, el moment de la no-existència, del Ser. Moment on el Foc de l'Alegria i el Foc de la Veritat ressuscita de nou. L'Absolut és més que mai no el vostre objectiu, sinó la vostra Essència. Des de l'estat que no pot ser mencionat abraceu tota existència, tota manifestació. Unificant la mort i el naixement en constant manifestació, les dues alhora, fent sorgir l'espurna de la Vida Eterna.

Llavors els Melchizedek us emplacem a finals de setembre per una propera intervenció on es marcarà el final d'una d'aquestes petites portes, cada cop més properes entre elles, en el sentit lineal. Així doncs el conjunt dels Ancians és més que mai en vosaltres, a cada instant acompanyant, conscient o inconscientment, els vostres passos en aquest buit, en aquest mar essencial de l'Absolut.

Tota la Pau i tota la misericòrdia del Pare, de la Font, siguin amb vosaltres.Transmès per Sijah Sirius del Col·lectiu dels Infants de la Llei de l'Un


No hay comentarios:

Publicar un comentario