lunes, 23 de septiembre de 2013

Maria - 22 de setembre de 2013

Jo sóc Maria, Reina dels Cels i de la Terra. Estimats fills i filles de l'Un, estimades Llavors d'Estrelles, moltes gràcies, moltes felicitats pel vostre treball i el vostre acolliment. És gràcies a vosaltres que avui arribem al final d'aquests tres mesos de revelació, apropant-nos al mes d'octubre, un mes pont on finalitzen la construcció i desconstrucció d'un nou estat vibratori.

Hem arribat al punt on tot ha estat revelat, on el més mínim rastre d' ombra ha estat conscienciat. Avui som en efecte més que mai llestos, llestos per la gran Reunió de les Trompetes. Avui una gran part de vosaltres ja ha experimentat l'èxtasi, l'estat de la “estasis” que es viurà en el moment de la Translació Dimensional.

La vostra Transparència és una gran ajuda pel treball de la Llum, pel treball de la Terra. La Terra recoberta cada cop més d'Aigua, la Terra experimentat el Foc de l'Èter, el nou Aire. Intensificant-se cada cop més ràpidament, arribant a una tal descàrrega de Llum dins del vostre camp de consciència, del vostre cos físic, fent-vos entrar a un període que escapa a tot enteniment, escapa a tota voluntat de control.

No us podreu valer dels sistemes de previsió, o d'organització, la Llum ve a conduir cada un dels aspectes. Tot el que sigui oposat a la Llum serà la resistència que vosaltres mateixos oferireu als aconteixements. L' única manera d'atravessar aquest període en la Gràcia és tornant-vos totalment transparents, tan en vosaltres com en els successos de la vostra vida, totalment amants, totalment integrats.

L'arribada de la Llum atravessant amb més força la magnetosfera, provocant els sons i les Trompetes que intensifiquen la pressió de totes les noves freqüències, conduint-vos cada cop més, ja sigui a un estat de resistència o d'abandonament. Ho podem resumir amb la frase que ha estat escrita: qui vulgui salvar la seva vida la perdrà, i qui perdi la vida, entregant-la al Crist, aquest guanyarà Vida Eterna.

Aquest és el moment actual, i per això avui fills i filles del Cor de l'Un, vinc simplement a demostrar-vos en paraules, el que ja és un fet a dins del vostre Cor, i això és la meva presència permanent en vosaltres, la presència de la Flota Marial i d'altres naus mare en la Terra. Acompanyant-vos i anunciant-vos la vostra tornada a casa.

Us proposo uns moments de comunió en el Foc i l'Aigua de la Vida.

...Efusió de Maria...

No defalliu fills, compreneu que és ara en aquests moments on l'evidència, on la Llum es fa més que mai palpable en el vostre Cor, en la Pau Infinita de l 'Eternitat. Res pot ser rebutjat, res pot venir a pertorbar aquest estat. Llavors, si hi ha coses que us descentren, observeu quin és encara el vostre posicionament mental, el vostre judici. I encara que es manifesti una molèstia a nivell emocional o mental, quin és el seu poder si el vostre Cor està cremant, abrasant, consolant cada petit aspecte que es resòl en les vostres vides?

Tan les Estrelles com els Ancians i els Arcàngels estem totalment presents, manifestant-nos també grupalment, acompanyant-vos en aquestes comunions, en aquestes reunions i trobades amb els vostres germans aportant la Llum, la Vibració, la Calma, la Pau.
Molts de vosaltres ja no esteu tocats pel sistema de control mental, per la personalitat, aquests sou els Alliberats Vivents, aportant la disolució a la Terra i als vostres germans. El vostre treball invisible a nivell de la matèria és ara molt valuós a nivell de la Llum. Recordeu que sempre l'esperança i la fe en els moments on tot sembla enfonsar-se us ajudaran a seguir endavant si és el vostre cas.

La Llum us vol sencers, la Llum us vol íntegres. Així doncs entregueu-ho tot a la Llum, entregueu-vos totalment, accepteu entregar aquesta vida. La Confederació Intergalàctica de la Llum, els germans de la Intraterra, el Sol, els elements astronòmics, el Foc de Mikaël estan tots en posició. Tot segueix el camí més plàcid possible, dins es clar de les resistències que es poden veure ara mateix a nivell global. Però com sabeu el temps de les grans tribulacions s'ha vist reduït, gràcies al treball d'elevació vibratòria s'ha pogut suavitzar aquest periode, i això és una gràcia.

Per tots aquells que estan en l'Absolut i que han trascendit l'efímer, mantingueu el vostre estat que no és un estat, mantingueu el vostre camí que no és un camí. És a dir permeteu a tot succeir sense cap trava, oferint el vostre temple al Foc de l'Amor.

Acollim per uns instants l'abraçada de totes les Estrelles, de la vostra Mare Divina. Sentiu-vos benvinguts i acollits en el Foc ardent que crema al vostre Cor.

...Efusió de les Estrelles i Maria...

Més que mai sou acollits, i això és gràcies al vostre acolliment. Seguiu acollint tot el que arriba durant aquestes setmanes. Estigueu atents al Fil de la Llum, a les presències que us acompanyen. Recordeu que és al vostre Centre, en el vostre estat més enllà de tot estat, és a dir en l' Estància de Pau on es troben totes les respostes, tota la força, tota la veritat que podeu necessitar en aquests temps tan accelerats.

No importa la manera com visqueu aquest període, l'únic important és la vostra entrega total a la Llum, la vostra acollida del Foc i de l'Aigua, de l'Èter, la vostra integració del Cos de Llum. Això farà de vosaltres fars que il·luminen, que resplandeixen per la seva bondat, per la seva misericòrdia.

Tot el conjunts de Conclaus us donen la benvinguda, us donen la seva calor i la seva presència. Fills, més que mai sou la Veritat encarnada aquí a la Terra, la Veritat més enllà de tota veritat relativa. Sou la saviesa, el coneixement del Cor més enllà de tot coneixement extern. Sou la Llum i sou la Gràcia.

Junts hem arribat fins aquí, i plegats acabarem de recórrer el camí, si es pot dir així a nivell exterior, dels events del Final de Cicle. D'aquest Gran Cicle que s'acompleix. Aquest moment tan esperat per molts de vosaltres des de fa milers i milers d'anys. La curiositat és que ara mateix us adoneu que tot sempre ha estat aquí, ara molt més fàcil de viure gràcies a l'entrada de la Llum. Us adoneu que estan aquí l' Eternitat s'ha revelat, aportant-vos el que sou més enllà d'aquesta història. Per tant això indica que ha arribat el moment on es poden dur a terme els processos finals de l'Ascensió Planetària amb la garantia de la vostra consciència instal·lada més enllà de qualsevol event o de qualsevol succés en aquest món.

Aquesta és la garantia de que la Llum, sigui quina sigui la situació, està anclada i revelada en totalitat. Els Focs son encesos, així doncs mantingueu la vostra consciència alerta, sigui quin sigui el vostre camí o la vostra manera: reseu, mediteu, interioritzeu, o bé expreseu, balleu, danseu. Res és contradictori, tot porta al Centre del Centre per al qui s'ha abandonat, entregat la seva vida al Crist.

Aquests son els Moments de Foc on no hi ha cap dubte d'on esteu instal·lats interiorment, no us podeu enganyar, el moment és a la Transparència total. Res pot apagar el Foc que sou sigui quina sigui l'experiència, el vostre desconcert o la vostra confiança, la vostra alegria o la vostra pena, vosaltres esteu més enllà de tota oscil·lació. La Llum i el Foc del Cor seguiran estant presents, arribant per a alguns de vosaltres a perdre totalment referència, entrant en un estat molt interior, i si és així com us ho demana la Llum feu-ho.No vacil·leu ara en el camí que us indica el Cor, en les petites accions a portar a terme, no vacil·leu ara sinó que entregueu-vos a la Llum, entregueu-vos al Crist.

Jo sóc Maria, Reina dels Cels i de la Terra. Vibrem junts en el Cor de Sirius, en el Cor de la Terra, en el Cor de Foc. Avui us emplaço a viure aquests temps, no ja de revelació que vol dir que “es dona a conèixer la Veritat”, sinó en els Temps de Foc, el moment de la “Veritat”.

Les Portes del Cel s'obren a la Terra, Portes que es dissoldran elles mateixes en aquesta Festa de l'Amor. Gràcies fills i filles, gràcies per ser el que Sou, gràcies per manifestar la Llum, gràcies.

Sóc Maria, Reina dels Cels i de la Terra, sóc Una en el Cor de l'Un, en tots vosaltres. Tot és acomplert.

Fins molt aviat fills meus. Que la Gràcia i la Joia us acompanyin en el Bateig del Foc Sagrat, en la profunditat del Cor de l'Un.


Aishalem

Iskylien

Isis


Transmès per Sijah Sirius del Col·lectiu dels Infants de la Llei de l'Un.

2 comentarios: