miércoles, 2 de octubre de 2013

AA. URIËL – 1 d'octubre 2013


Jo sóc l'AA. URIËL, Arcàngel de la Reversió, Arcàngel de la Presència. Estimats fills del Col·lectiu de l'Un, estimades Llavors d'Estrelles, estimats Treballadors de la Llum, aquí i ara som en Presència en el moment on iniciem l'Obra al Blanc a nivell col·lectiu.

Arribem al punt on els cicles dins dels cicles es culminen, el moment on les etapes i elevacions vibratòries finals succeeixen de manera permanent, solapant-se unes amb les altres. Avui obrim els temps com ha dit la Mare Divina de la Veritat, de la Transparència, de la resolució, de la culminació i de la sincronització.

...Primera efusió de l'AA. URIËL...

Com sabeu us he acompanyat durant tot aquest període, des del maig fins ara a l'octubre, realitzant l'obra de la Revelació en vosaltres, de la vostra Eternitat, de la vostra Presència més enllà d'aquesta dimensió. Serà igual a partir d'ara, on la meva vibració acollirà tota la Terra per acompanyar-la en el seu retornament i en el retornament col·lectiu de tota la humanitat.

Gràcies a la vostra Transparència, gràcies a la vostra Presència Alliberada sou els canals que permeten l'entrada de la Llum sense cap resistència, sou els ressonadors i els despertadors. Cadascú integrat a la seva vibració Eterna amb més o menys continuïtat, amb més o menys permanència o claredat.

L'estat actual de l'Ascensió, d'alguna manera per la intensificació dels processos tant interns com externs, us portarà a instal·lar-vos cada cop més allà on vosaltres vibreu, ja sigui a la Personalitat, al Ser o en l'Absolut. Com va dir Maria: en aquests temps no hi ha cap engany, cap ombra a destapar, només resten les que per algun motiu o altre encara esteu mantenint.

La massificació de la presència dels meteorits, el Foc del Cel; el despertar majoritari de tots els volcans del Cinturó de Foc i altres punts planetaris i tot el conjunt de signes que han estat anunciats arriben ara a la seva total alliberació. Els moments son a la desconstrucció de tota il·lusió. La il·lusió del temps i de l'espai, la il·lusió de la separació, la il·lusió de la dualitat.

Per tant els processos que es duran a terme a nivell global en aquesta obra de neteja final seran vistos per la personalitat com una gran destrucció, com una pèrdua de tot el que és conegut. Pel Ser o l'Absolut seran simplement les mostres de l'Alliberació tant dels germans en humanitat, com del que anomeneu animals, com dels éssers que viuen en els plans intermitjos i la Terra mateixa.

...Segona efusió de la Presència d' URIËL...

Una gran etapa del treball queda acomplida avui, en restant a la resolució del procès ascensional. Un gran treball ha estat fet a travès de l'elevació de la vostra vibració, de la vostra reconnexió a la Merkaba individual i col·lectiva. Un gran treball ha estat realitzat també durant aquests mesos en els que us he acompanyat, amb l'acció del Col·lectiu dels Infants de la Llei de l'Un, unificant i reunint les consciències, tant entre vosaltres germans encarnats, com entre vosaltres i els vostres germans que ara us acompanyen de molt aprop, germans dels regnes unitaris.

Per tant avui s'intensifica l'obra del Retornament, fent-vos viure la Veritat de la vostra Presència, la Veritat que és Alegria i Lleugeresa, la Veritat que vosaltres mateixos Sou.

...Acollim per una tercera vegada la Presència i la Vibració de l'AA. URIËL...

Vosaltres Sou la Veritat, i la Veritat és a dins vostre. Siguin quines siguin les experiències que viureu a l'exterior de vosaltres, properament com a través dels mitjans de comunicació, cap pot afectar la Veritat de la vostra Eternitat, vosaltres sou els que il·lumineu aquest passatge per la vostra consciència elevada més enllà del bé i el mal d'aquest teatre.

Tant se val l'experiència que us sigui donada a viure, per molt dura o dramàtica que pugui semblar per la personalitat, si esteu instal·lats en la Presència revelada de l'Eternitat vosaltres acolliu i il·lumineu totes les experiències que us toqui acompanyar.

La presència de tots els Conclaus i de tots els germans de la Confederació Intergalàctica de la Llum dels Móns Lliures son ara constantment al vostre costat. És així doncs que agraïm, donem gràcies al vostre treball. La Terra i el Cel s'uneixen de nou en aquesta Gran Festa del retorn de la Unitat, de l'Amor, de la Pau i de l'Eternitat. Sigueu la Joia i la Gràcia, sigueu el que sou de tota Eternitat.

L'AA. URIËL us acompanya en tot moment atirant la vostra consciència a l'Aquí i Ara, reavivant la vostra Presència; no som més que Un. Aquests mesos d'octubre i novembre senyalen un punt importat de finalització i inici del procès final d'Ascensió.

Sou Eternament acompanyats, i tots us donem la benvinguda. Vosaltres sou la Pau més enllà de tota explicació, de tota justificació. Que la Presència i la Transparència permetin recuperar i reavivar el Foc de l'Eternitat, ressuscitant el vostre Cor de Foc, finalitzant l'Obra al Blanc.

L' AA. URIËL us diu fins ara mateix.


Transmès per Sijah Sirius del Col·lectiu de l'Un


No hay comentarios:

Publicar un comentario