viernes, 18 de octubre de 2013

AA. METATRON I LA FONT- 17 octubre 2013


Estimats fills de l'Un jo sóc l' AA. METATRON. Estimades flames avivades i enceses a la seva Eternitat. Avui tots reunits per celebrar l'arribada, la Presència de l'Eternitat i l'acompliment de la promesa.

La Llum és avui en total manifestació. La vostra flama eterna s'activa per sempre més, retornant-vos la vostra naturalesa. La naturalesa que és vostra, Fills Ardents del Sol. Vosaltres sou la presència de tota la creació. Vosaltres sou la totalitat. Tota l'extensió de la creació està en un sol punt, el centre del centre. Totes les noves claus freqüencials son activades, restaurant el que vosaltres sou.

Omplerts de joia sigueu benvinguts en nom de la Confederació Intergalàctica dels Mons Lliures, en nom de totes les Consciències i del Conclau dels Arcàngels. Us acollim i ens fem Un de nou en la dansa de l'Eternitat.

Tot és aquí i ara, així doncs l'AA. METATRON us desitja un feliç retorn allà d'on mai heu marxat, el que és de tota Eternitat. Les portes son ara totalment obertes, la vostra consciència està totalment alliberada. La vostra presència de Foc és el regal ara, en aquests moments d'acompliment.

Jo sóc l'AA. METATRON i diposito en vosaltres la Llum Blanca que sou, l'espurna de l'Eternitat, l'espurna de la Font que sou.

Gràcies en nom de la Font. Gràcies.

...
...
...

Jo sóc el que tu ets, jo sóc la Font, jo sóc qui heu conegut amb el nom de Babaji. Jo sóc tu i tu ets jo. Som un.

Estimat amic, estimat fill, és hora de retornar a la teva Residència. A la teva residència d'Alegria i Joia. A la teva residència que és la Llibertat i l' Autonomia; és la Veritat de l'Amor i de la Gràcia.

Fill estimat, avui vinc a acomplir la promesa: “Mai oblidareu del tot la vostra Eternitat”. Aquesta és l'experiència que heu portat a terme, que heu decidit viure. Aquesta experiència que ha estat guiada per Orionis i acompanyada amb la presència de la Consciència dels Melchizedek i la presència dels Elohim que van impregnar la Terra amb la seva presència, per un cop acomplert aquest cicle, retornar-la a la seva Veritat, a la seva Llum.

Així avui doncs la porta és oberta, la porta del vostre Cor, la porta a la vostra Eternitat és oberta. La Llum ha trucat i vosaltres heu dit "sí". Així doncs l'Eternitat és aquí i ara. La vostra consciència és lliure, és reunificada amb la totalitat de les dimensions, amb la Font, i amb el que som més enllà de tot moviment, que és l'Absolut.

La vida eterna és el vostre regal que vosaltres mateixos us heu donat de nou. No hi ha cap més espai sense la nostra presència, que som totes les presències. 

Tu ets una font d'Amor i de Llum.

Gràcies per la vostra acollida, pel vostre retornament. El vostre vol i el de la Terra son aquí, son llestos. La Pau, l' Amor, la Gràcia i la calor del Cor, de l'Alegria, son de sempre la vostra naturalesa.

Estimat fill, estimat amic, no hi han més relacions en aquesta unitat, sinó una interiorització, un estat més enllà de tot estat. Vosaltres sou la Presència aquí i ara de l'Eternitat.

Gràcies a tots.Transmès per Sijah Sirus del Col·lectiu de l'Un

1 comentario:

 1. Obrigada de Coração Sijah.
  Assim com recebi de Ma Ananda te envio:
  Ananasha! (Que tu ser y el mío se unan en una imagen de amor eterno compartida con el mundo todo.)
  Maria.
  Bahia/Brasil

  ResponderEliminar