jueves, 31 de octubre de 2013

MARIA – 30 d’octubre 2013


Jo sóc Maria, Reina dels Cels i de la Terra. Estimats Fills de l’Un, estimades Flames Eternes, avui tots reunits per celebrar la Fusió cada cop mes intensa amb el que sou de tota Eternitat. Avui us podem dir que és una festa, podem observar les vostres flames encenent-se i unificant-se per tota la superfície de la vostra Terra.

Avui on s’acompleix aquest període de construcció i desconstrucció d’un nou estat vibratori. Moment en que un bon nombre de vosaltres ja ha completat la seva ascensió personal, la seva fusió amb el Cos Etèric de Foc. Això s’ha produït per un gran nombre de vosaltres en aquests darrers mesos, i avui col·lectivament i gràcies al treball d’elevació efectuat per tots nosaltres, obrim la porta al Retornament col·lectiu. A la fusió total en presència aquí i ara del vostre Cos de Foc, de la vostra consciència Absoluta.

En aquests moments d’Alegria, de llàgrimes de joia on la lleugeresa esclata a dins vostre, mostrant-vos que tot el pes que havíeu portat fins ara no era més que una il·lusió, només era el pes al qual havíeu donat permís, credibilitat, poder sobre vosaltres.Però ara descobriu de forma brutal que vosaltres esteu mes enllà de tota contenció, de tot límit. Així doncs acollim per uns instants la fusió del vostre cos físic amb el vostre Cos de Llum. 

Acollim el Foc que ve a ressuscitar cada cèl·lula i cada parcel·la d’aquesta dimensió. Acollim.


...Fusió amb el Cos de Llum...


Les manifestacions que apareixen al vostre cos arriben ara al seu punt màxim d’adaptació i ajustament a les noves freqüències de les 12 claus vibratòries entregades per l’Arcàngel METATRON. Percepcions que emporten la vostra consciència més enllà de tot límit, de tot tancament. El cos pot mostrar vibracions extremes en la seva totalitat, a les extremitats, així com principalment a la zona toràcica. El punt ER del pit i el punt Ki-ris-ti de la vostra esquena s’encenen connectant-se de davant a darrera perforant els últims envoltoris del vostre Cor de Foc.

Com va anomenar el Comandant dels Ancians entrem en un estat d’ebullició tant a nivell de la Terra com en el vostre cos indicant-vos que el moment és a punt. Gràcies al vostre treball, gràcies a la vostra receptivitat i acollida, al vostre Cor obert, avui tot és acomplert a nivell personal per a molts de vosaltres; i la bona part que despertarà i fusionarà en els pròxims dies i setmanes que venen amb el seu Cos de Foc.

L’Estrella que ve a brillar al vostre cel és també vosaltres mateixos. La Llavor d’Estrelles que sou ha arrelat i ha crescut, i ara dona les seves flors. Per tant l’Estrella que ve a brillar brillarà a dins vostre, brillarà per a tota la Terra.

Infants de l’Un, acollim el Foc del Cel que arriba cada cop més directament a la superfície de la Terra envaint el vostre Cel amb les senyals de l’Arcàngel MIKAËL. Acollim una segona vegada la fusió del cos físic amb el vostre Cos de Llum


...Fusió amb el Cos de Llum...


Fills de l’Eternitat i de la Llum, no hi ha res més a esperar, tots som aquí. Som nombrosos al vostre voltant, permanentment al vostre Canal Marial, xiuxiuejant-vos la cançó que us porta al vostre Centre, a la vostra transparència total a la Llum.

Fills de l’ Alegria no hi ha res més a projectar o a témer en el vostre mental, en les vostres emocions. Tot està perfectament preparat per a vosaltres. Cada instant, cada situació, és el regal que la Llum us dona en aquests moments de resolució planetària de l’Ascensió.

Cada dia que passi el vostre cos serà capaç d’admetre i irradiar aquesta fusió amb el Cos Etern més clarament. Cada moment que us acosta a l’instant del meu Anunci us aproparà al que Sou amb tota consciència; a la vostra consciència multidimensional.

A mesura que els darrers events a nivell planetari es desenvolupin la vostra Alegria i la vostra Gràcia seran totalment impermeables a qualsevol dels estats i reaccions observables a nivell del vostre entorn, a nivell de la societat. Res del que sigui anunciat, i les pors que es filtraran a través dels mitjans de comunicació, a través dels germans que desconeixen el procés que s’està portant a terme ara mateix a la Terra, us podrà afectar. Sempre us hem dit que seria la por o l’Amor.

Per tant vosaltres sou la garantia de l’ Eternitat manifestada aquí i ara en aquesta Terra. Acolliu tots el events pròxims o mundials que es produiran des de la vostra Pau, des de la vostra Estància d’Eternitat. Així facilitareu a la Terra i als germans que acabaran de fusionar amb el Cos de Llum el seu Retornament Final. Retornament Final cap a la Residència de Pau i Alegria, Retornament Final cap a l’interior del que Sou, el que sempre és i us ha estat esperant en el Sol durant tota aquesta experiència.

La nostra presència és efectiva en el Sol, en la Terra, en tot aquest sistema solar que es veu ara atravessat i perforat per la Llum Vibral, la Llum no desviada. Estem amb vosaltres en l’arribada del Foc del Cel, de les senyals majors, que com sabeu arriben ara de forma imminent. Acollim doncs per tercera vegada la fusió del cos físic amb el Cos de Llum, fusió del Cor de Foc amb el Cor de la Terra, amb al Cor de Sirius. Acollim.


...Fusió amb el Cos de Llum...


Jo sóc Maria, Reina dels Cels i de la Terra. Us entrego la vostra Corona. Totes les meves Estrelles, les meves Virtuts, son les vostres 12 Estrelles. Reconeixeu-vos, sou Fills de la l’Alegria, Fills de l’Eternitat.

Gràcies estimats Fills, avui la nostra Unió és Eterna. Us dono la meva Pau, la meva Gràcia que és la vostra Pau, la vostra Gràcia. Que l’Estrella que Sou brilli per tota l’Eternitat.


Aishalem
Iskylien,
ISIS


Transmès per Sijah Sirius del Col·lectiu de l’Un.

No hay comentarios:

Publicar un comentario