miércoles, 9 de octubre de 2013

O.M. AÏVANHOV “Esteu preparats a deixar néixer la Papallona?” - 7 octubre 2013Estimats amics i germans, us saluda O.M. AÏVANHOV. Estic molt content d'estar entre vosaltres de nou, acompanyant-vos en el naixement de la Papallona. Acompanyant-vos de molt a prop en el transcurs d'aquests dies tant especials no és així?

Per molts de vosaltres les identificacions i les històries d'aquest món no tenen cap més sentit. L'únic sentit és el de la Llum, el de l'Amor que utilitza aquests mitjans de la dimensió on esteu per fer el descens de la Llum. Com us heu adonat, molts dels afers, accions o situacions que viviu en aquest món són podríem dir petites excuses perquè la Llum treballi invisiblement, o visiblement per a alguns, en aquestes trobades entre vosaltres. Així veieu com la Llum fa la seva feina més fàcilment, més fluidament quan us deixeu portar, quan sou transparents i no reaccioneu a l' ombra.

Grans canvis s'estan produint ara mateix al sistema solar amb les consciències que teniu de visita aquí. Estan fent el seu treball del retornament, del gir a nivells planetaris, a nivells humans. Com hem dit tot està acomplert, la Terra està en procès d'ebullició, arribant al punt on caurà la gota que fa vessar el got. I aquest serà el primer gran signe del Cel, del Foc del Cel. Quan l'Estrella que anuncia l'Estrella obri de manera pràcticament definitiva el vostre Cel, permetent l'entrada massiva de la Llum, del Foc del Cel, així com del despertar total del nucli terrestre i la posada a punt, la preparació podem dir, de l'ampliació de la Terra, del seu diàmetre.

Avui com a portaveu i Cap dels Ancians us fem la pregunta: esteu preparats? Més enllà de qualsevol preparació a nivell extern, doncs sabeu que la Llum és la que proporciona tot el necessari. Esteu preparats doncs internament a ser la Pau? A ser l'Amor? Aquesta és l' única preparació útil en aquests últims temps. Esteu preparats a donar-vos? A entregar-vos a la Vida Eterna?

Tot altre tipus de previsió o preparació no serà més que el reflex de les vostres pròpies pors, de les vostres inquietuds. I si les projecteu i porteu aquest pes en vosaltres seran maletes més difícils de deixar en l'últim moment.

Així doncs esteu llestos? És a dir esteu en Pau, esteu tranquils? Independentment de la situació individual pel que fa a la vostra vida aquí a la Terra, tingueu present que quan el moment sigui viscut - el moment del Foc, de les últimes senyals del Cel -  recordeu que la Llum proveeix, i proveirà de manera podem dir més que abundant.

...Així doncs esteu preparats a deixar néixer la Papallona?...Transmès per Sijah Sirius del Col·lectiu de l'Un


No hay comentarios:

Publicar un comentario