miércoles, 23 de septiembre de 2015

AA. MIKAËL – 23 de setembre de 2015

Jo sóc l’AA. MIKAËL, Príncep i Regent de les Milícies Celestials. Estimats Fills de les Estrelles, estimats Fills del Foc, Estimats Fills dels Regnes Crístics, rebeu avui la meva Presència, el Foc de Vida.

...Acollim per uns instants la presència de l’armada, de la legió de l’Ordre de l’AA. MIKAËL, empunyant el Foc i l’Espasa definitivament en Unitat i en Rectitud...

Estimades llavors germinades, sapigueu que la meva Presència és ara aquí sense cap més límit, sense cap més obstrucció en el Sí del vostre pit i en l’expressió total de la Llum Crística, de la Llum Blanca, de la Llum de l’Ain Soph, de l’Absolut. És a dir de la Llum Immaculada que és l’Amor Omnipresent i Omniscient del Pare, del Pare Celestial, Pare de Totes les Llums, Pare de totes les Paternitats.

Adreceu-vos a Ell, a Ell que té el seu Cor amb vosaltres, Ell és el destí final de la vostra guspira de Llum, i per tant és el que Sou ara mateix en aquesta Revelació a la vostra estimada Terra Gaia.

Fills, agafeu i acolliu tot el que ara el vostre Cor us ve a manifestar, amb coratge, amb la Presència Absoluta de l’Amor. Amor que travessa els miratges, Amor que travessa el reflexes de la llum, Amor que és capaç de penetrar en la més obscura ombra, en el forat més recòndit amb tota la seguretat, tota la impenetrabilitat que representa la Integració de la vostra Essència Crística.

Així sou com hem dit i repetirem, Torxes. Torxes en un mon obscur on es fa de dia, on el Sol torna a brillar, on els Cants del Cel tornen a donar les seves melodies.

El meu descens a la superfície d’aquesta Terra està ara mateix a les vostres portes, a les portes que obren el segell en el vostre Cor i en el vostre Cap. Deixeu-vos ungir per la Força de les “Llengües de Foc” que es presenten a la vostra Corona, al vostre Coll, aquestes testimonien el Foc de Veritat, el Foc del Crist en la presència Magistral combinada de l’Esperit Crístic i el Consolador, l’Esperit Sant.

Aquest és el destí si voleu al que sou cridats tots vosaltres, fills i filles de la Terra. Siguin les vostres possibilitats -o més aviat les que creieu, poques o moltes, tan el més petit i humil, com el més gran i vanitós que es penedeixi, son ara mateix portadors del Crist.

La Llum no fa cap diferència així no la feu vosaltres en adreçant-vos a l’aparença d’aquest mon. El petit i el gran miracle de l’Amor no fan mesura, no fan comparació, i el meu Foc no és condicional. Així com podríeu evitar que el meu foc penetri una part de vosaltres, així també podríeu creure que algú fora de vosaltres no és mereixedor d’aquest foc, i això mai serà així i sempre recaurà en la lliure evolució de l’experiència de cada guspira, lliure d’acceptar o refusar a cada instant.

...Fills i Filles acollim el Foc de l’Esperit Sant, la Llengua de Foc que s’encén a l’alçada del vostre punt ER (del pit) cremant com a base i emeten un Foc que podeu percebre fins a l’alçada del vostre nas...

Fills sou la Veritat, la Veritat de l’Amor que es fa present en aquesta dimensió. La vostra condició Eterna i Lliure en l’Esperit us dona la capacitat de travessar amb la màxima transparència tots els esdeveniments i totes les situacions a produir-se ara mateix en el si de la vostra dimensió observable.

Pel que fa als que s’han anomenat les jerarquies rebels, els archons i d’altres consciències que encara no han passat per la seva redempció,  veureu com la seva actuació serà posada en Llum, serà dissolta en la vostra Presència de Foc. Per tant la Unitat i la vostra Integritat garanteixen la total arribada de la Voluntat del Pare a través dels Hayot Ha Kodesh, dels Elohim, dels Arcàngels, de totes les jerarquies angèliques arribant fins a vosaltres, alineats en la Voluntat del Pare de Totes les Llums.

Beneïu i Perdoneu, travesseu amb la meva espasa, talleu i re-adreceu. No per cap voluntat pròpia sinó per la Gràcia de l’Amor, del Foc Diví, del Foc Redemptor i Purificador manifestant-se a partir del vostre Abandó i Silenci, omplint el vostre Temple del Foc de Vida i de l’Aigua de Vida.

Us envio la meva Presència permanent. Estimats guardians, protectors de l’Amor en el vostre Cor, que heu sabut guardar l’Essència Original de la Llum Divina, de l’Esperit Sant fins que aquesta pot ara demostrar la seva Magnitud, la seva Joia i la seva Potència, doncs el Foc de Vida es el que consumeix, consumeix i consumeix.

Fills, jo sóc l’AA. MIKAËL, sigueu beneits en el Foc Etern.


Transmès per Sijah Sirius
2 comentarios:

  1. hola , donde se descargan los audios de las canalizaciones ,en version original ?

    gracias

    ResponderEliminar
  2. hola , donde se descargan los audios de las canalizaciones ,en version original ?

    gracias

    ResponderEliminar