miércoles, 23 de septiembre de 2015

O.M. AÏVANHOV – 23 de setembre de 2015

Estimats amics, jo sóc O.M AÏVANHOV, Comandant dels Ancians i acompanyant-vos a molts de vosaltres no es així? I bé, avui estem en aquest espai del Cor, en aquest espai on arriba la Gràcia, l’Esperit Sant, i és en aquets lloc on ens trobem a partir d’aquestes paraules. Paraules que no son un gran discurs, doncs no és la virtut principal d’aquest que parla, però que si son plenes de l’Amor, la Gràcia i el Silenci que us aportem des de tota la vostra família de llum

Així que bé, son uns petit elements per acompanyar-vos en aquest final de setembre on cada cop més us trobeu avocats a la vostra creació, a la vostra interpretació del teatre, al vostre posicionament en aquest desenllaç de tants i tants fils i  nusos que us han portat a construir l' identitat efímera que us ha acompanyat durant aquesta col·lecció d’encarnacions en el nostre vaixell Gaia.

Bé, prenem uns moment per aclimatar-nos...per unir el Cel i la Terra que ja veieu que passa en un  instant, no cal esperar grans esdeveniments, normalment serà quan més indefensos esteu, quan més abandonats esteu i fora del vostre control aparent, que la Llum explotarà. Fent-vos entrar en uns processos alquímics que d’ara en endavant engloben la totalitat si podem dir de les vostres estructures, a mesura que la Llum Vibral consumeix, engloba, purifica i desintegra tot l’antic paquet de vibracions que pertanyen als plans limitants, astrals, de percepció podem dir “personalitzada”.

És a mesura d’aquestes explosions en aquest procés alquímic que trobareu la totalitat, la integració Una en el Cor, en el vostre Centre, en la vostra guspira Crística, és a dir en el vostre Cos de Llum, de Foc, on tot ve a reunir-se. Tot ve a solucionar-se en aquest punt.

Doncs integrem aquesta Unificació, aquesta porta que fusiona el Foc de les Aigües de Dalt, aquest Foc que ve a aportar la calma a totes les aigües de baix, el foc vital. En el moment d’aquesta alquímia podeu trobar alteracions del foc vital, moviments a l’interior de vosaltres com si grans transvasaments d’aigua, de contingut anessin passant d’un lloc a l’altre. Això només a fi d’estabilitzar aquesta base del foc vital en comunió amb el Foc Vibral, que us aporta una sensació de Lleugeresa, com si hi hagués un net total en els agitaments de baix, de l’agua de baix, i d’un sol cop una Pau extrema, potser una mica sorprenent per vosaltres es farà present.

I doncs a través d’aquesta alquimització final, de l’Obra al Blanc, nombrosos sou a fer comunió junts, a fusionar amb els diversos nivells de dobles, de presències de les dues polaritats, del Foc i de l’Aigua que es reuneixen i manifesten la integració d’aquest Matrimoni que és la imatge poètica que s’ha fet servir per descriure la fusió de l’Esperit Solar amb l’Ànima o l’aigua.

En aquest Matrimoni no hi ha res a ser enfrontat, no hi ha res a ser descartat. És gràcies a l’Amor i a l’acolliment massiu del Foc de l’Esperit per les aigües de baix que l’ànima de la Terra, que la vostra ànima, rendida als peus de la seva font, del seu Pare, s’allibera de l’atracció exclusivament material, donant llavors l’èxtasi, la Pau del Cor, la Pau del Pare que us ve a beneir, a confortar i a donar gran Joia en aquest Matrimoni, en aquesta Pau.

Així doncs rebeu, acolliu i sigueu en la Joia, en l’èxtasi de dins i de fora, on no hi ha cap límit dimensional, cap límit que pugui posar a fre a l’expressió  de l’Essència de Llum que sou.

I bé aquesta és la meva petita visita d’avui en el Sí d’aquest germà. Us acompanyem i us saludem en el nom de l’Assemblea dels Melchizedek, fins ben aviat germans! Galopeu amb força aquests dies de l’equinocci, aquests dies que us porten a la festa de l’AA. MIKAËL.Transmès per Sijah Sirius

No hay comentarios:

Publicar un comentario