domingo, 9 de marzo de 2014

ESTRELLA PRECISIÓ – 9 de marc 2014

Jo sóc l’Estrella que porta la Virtut de la PRECISIÓ. Estimats fills i filles, avui sóc amb vosaltres per parlar-vos de la Unificació del Pare i la Mare, del Femení i el Masculí Diví. Acollim-nos mútuament durant uns instants.

...Acollida de l’Estrella Precisió...

L’Esperit, el Foc, el Principi Masculí ve a fecundar la Terra a través de l’Aigua. Com bé sabeu la Terra és en ple procés de fecundació de l’Esperit a través de totes les vibracions i energies que arriben des del Sol Central, des de Sirius, des del conjunt d’Estrelles i Mons Unificats, relligats a la Llum Viva.

Aquest Principi Sagrat Masculí, a través del Foc, de la Llum ve a fecundar la vostra Terra, així com la Terra de cadascú de vosaltres que és el vostre cos físic, el cos que us permet estar ara encarnats en aquest Planeta. El Femení s’abandona a l’arribada d’aquest Foc, així com el Masculí s’entrega totalment a fecundar la Mare, per Unificar les polaritats que creen el joc de l’experiència.

Com bé sabeu durant tots aquests anys, aquestes dues polaritats s’han estat acostant i aproximant a nivell de la Terra i la Galàxia,  a nivell del vostre Cos i el vostre propi Esperit de Foc. Ara arribem al moment on es finalitzen i s’acompleixen aquests processos de forma materialitzada, visible, en el vostre pla. És el que us hem parlat sobre l’Obra al Blanc. Aquesta Obra significa la total espiritualització de la matèria, l’entrega total de la matèria a l’Esperit, l’entrega total de l’Esperit a la matèria.

Això és ara, en aquest període que esteu vivint, i us condueix a instal·lar en les properes setmanes definitivament aquest Matrimoni Sagrat, per fecundar i instal·lar en els darrers mesos abans de la Transició, la realitat de la Unitat de Polaritats, aquí a la superfície de la Terra. Això es tradueix en molts nivells que impliquen també la vostra situació individual. Això implica el despertar del vostre propi Androgin Primordial, això implica un canvi, un redreçament de les relacions entre cadascú de vosaltres en aquesta Terra. Relacions que son d’ara en endavant, posades a la mà del Pare, abandonades a LA FONT.

És d’aquesta manera que el Masculí i el Femení poden reunificar-se, quan mútuament es reconeix la part Divina i Sagrada de cada polaritat en l’altre. És llavors quan veritablement la Llum Vibral i la Intel·ligència de la Llum poden animar el vostre Cor i les relacions entre vosaltres. Això implica totes les relacions que podeu mantenir, no importa la polaritat que expressi el vostre germà a nivell físic, perquè a partir d’aquest moment, quan un reconeix la Divinitat, la Llum en l’altre; i l’altre reconeix el mateix, mútuament, llavors és quan la reconciliació té Lloc. Aportant la Resurrecció de la Carn, l’espiritualització de la Matèria, la Revelació del Foc i de la Llum Viva. Prenem uns instants per banyar en aquest Ball, en aquest Matrimoni, en aquesta Reconciliació de la Vida.

...Efusió de la Fusió de les Dues Polaritats...

Jo sóc l’Estrella PRECISIÓ i vinc acompanyada pel conjunt de les Estrelles i de la Mare Divina, MARIA. Ella intervindrà finalment el dia 22 de març, venint a aportar aquesta fecundació de la Terra, de l’Aigua, reanimant el Cant Cristal·lí del vostre Cor. És en aquest període on la Llum que sou vosaltres, Fills de l’Etern, ve a encarnar-se i manifestar-se totalment en el vostre pla. Aprofiteu per abandonar totalment el vostre Cor a les mans del Pare, a les mans de la Mare.

Jo sóc l’Estrella PRECISIÓ.

Resto amb vosaltres, sóc amb vosaltres.

Gràcies.



Transmès per Sijah Sirius del Col·lectiu de l’Un

1 comentario:

  1. Grâce ! Et quel beau portrait...
    De tout coeur et ce même Coeur

    ResponderEliminar