sábado, 16 de noviembre de 2013

O.M. AIVANHÖV – 16 novembre 2013

Us parla O.M AIVANHÖV, aquests dies entre vosaltres, aportant-vos nous elements ara que estem tan presents al vostre costat, completant i posant el nostre Cor i la nostra Presència cada cop més intimament amb vosaltres. Avui sóc amb la companyia del Melquizedek de Foc OSHO, els dos us saludem i us aportem el nostre Foc.

La Consciència Multidimensional s'està instal·lant en vosaltres i avui us vinc a aportar alguns elements en relació a aquesta aparició de la nova consciència, i donar-vos unes certes guies sobre el seu funcionament.

Fins ara molts de vosaltres heu experimentat els estats de Foc, de Pau, d'Eternitat, de Shantinilaya, molts cops amb les interferències del mental o l'emocional degut a que la presència del Foc és molt depurativa i fa saltar cada cristal·lització. A partir d'ara com esteu notant, aquesta nova consciència ve a prendre tot el terreny, ve a demanar tota la vostra atenció. I això es manifestarà per aquest canvi abrupte que hem anomenat el Retornament i que te a veure amb el que us ha dit el CRIST sobre la inversió d'aquest mon. Realment ara el Foc ve a invertir la vostra Consciència. És a dir experimentareu com la vostra percepció es tornarà cada cop més buida, en el Silenci.

Un cop amb la Vestidura Blanca, amb l'Obra al Blanc pràcticament a punt, la vostra instal·lació en el Silenci i la recepció es fa de forma molt suau i senzilla. Només heu de centrar-vos un moment en el vostre pit i instantàneament si veniu d'alguna acció en aquest mon recuperareu la Vibració, el Foc i el Silenci, que també estan envaint tota activitat en aquest mon, però com sabeu de moment encara es dilueixen una mica.

Aquesta Claredat i aquesta Pau, com si tinguéssiu una fulla en blanc, és la porta al nou funcionament de la vostra Consciència. Des d'aquest silenci notareu com les informacions, els intercanvis fluiran des de dins del vostre Cor, a un ritme totalment natural. Serà una evidència que no es tracta del vostre mental intentant entendre, buscant significats, dubtant o projectant-se en el passat o en el futur.

Notareu que aquesta Consciència és estable i que es basta a si mateixa en el Silenci per rebre i enviar la informació, la Llum, entre vosaltres i allò amb el que la vostra consciència es comuniqui. Per tant aquest Retornament el viureu a dins vostre com un gir en el funcionament del vostre sistema perceptiu, no a nivell dels sentits sinó a nivell del que podem dir la Consciència. La qualitat femenina de receptivitat és la nova base.

Així doncs des d'aquest punt on la consciència muldimensional es comença a obrir, no hi ha cap agitació, no hi cap esforç que hagueu d'aplicar per rebre i comprendre el que us diu la Llum. La nova consciència multidimensional no és complicada, no haureu d'atendre mil informacions alhora a corre cuita. Sabeu que la Llum és intel·ligent i des d'aquest punt de vista de la Consciència Multidimensional les informacions van i venen, igual com les vibracions cada una amb el seu temps just.

Des d'aquest Silenci més i més de vosaltres començareu a sentir, a percebre a part de les vibracions, les nostres paraules. Primer segurament amb una mica de dubte o confusió, però de seguida identificareu quan aquestes paraules venen de nosaltres. És fàcil doncs succeeix quan vosaltres no busqueu res, quan esteu en silenci, quan les nostres paraules s'acompanyen de la vibració del Cor, del Cant de l'Ànima, de la presència a la vostra esquerra, al Canal Marial. En aquest moment i si la vostra consciència està en el Silenci sereu perfectament capaços, a mesura que aprofundiu a l'interior del Centre del Centre, d'intercanviar i rebre la nostra comunicació amorosa.

La vostra Presència Eterna durant aquests mesos com sabeu està en plena instal·lació, i ara en aquest moments previs a la Translació Planetaria, la Consciència Multidimensional ve a funcionar entre vosaltres, entre vosaltres i nosaltres, entre vosaltres i la resta de la Creació, si és que podem fer una diferència, doncs sabeu que aquesta és la Consciència de la Unitat.

Així doncs bona instal·lació a la vostra Consciència Multidimensional. Durant aquests mesos previs al moment final vosaltres ja haureu viscut, vibrat en l'Eternitat, fent de pont entre la Terra i el Cel, entre l'antiga Terra i la nova Terra, entre l'antic Cel i el nou Cel.

Aquests son uns simples elements sobre la vostra instal·lació de la vostra Consciència Multidimensional. Jo O.M AIVANHÖV i OSHO, Melquizedeks de Foc us saludem de tot Cor.

Us anunciem una comunió pel pròxim dia 20 de novembre a 21:00, on el conjunt de la Consciència dels Melquizedek, no només dels 24 Ancians, sinó del conjunt de consciències Melquizedek Galàctiques, es reuniran, unificaran i faran Fusió amb aquesta Terra. Reunificant la Consciència Melquizedek aquí a la Terra amb la Consciència Galàctica dels Melquizedek.

Sabeu que aquest Col·lectiu de consciències s'ha anomenant els Guardians del Foc, Guardians de la Llum Veritable, impedint en diferents experiències planetàries que la Vertadera Llum i el Vertader Foc desapareguin totalment. Així doncs fins ben aviat en aquests dies plens de la nostra presència i dels nostres missatges. El CRIST arriba i així és com la vostra consciència arriba, la vostra Consciència Lliure i Multidimensional.

Fins ben aviat germans!



Transmès per Sijah Sirius del Col·lectiu de l'Un


No hay comentarios:

Publicar un comentario