jueves, 28 de noviembre de 2013

O. M. AÏVANHOV – 28 de novembre 2013

Bona nit! Estimats amics i germans, us saluda O.M. AÏVANHOV, us dono tot el meu Amor, tot el meu Foc, totes les meves benediccions. Estic molt content de veure que som nombrosos reunits avui aquí i per tota la Terra. Com bé sabeu i ha estat repetit per nosaltres aquestes setmanes, estem a les portes d'aquet bombardeig de Foc, i avui us vinc a acompanyar en aquesta visita de LA FONT a entregar-vos unes quantes paraules més properes a vosaltres, com bé em podeu anomenar el “Comentador” dels Ancians.

Així doncs avui la Gràcia us crida des de dins del vostre Cor, la Gràcia us demana que us abandoneu i us deixeu emportar per la seva Alegria. Però això sí, si voleu viure la Gràcia fa falta que entregueu totalment i accepteu totalment el que Sou, en tots els aspectes. No podreu viure la Gràcia si negueu alguna part de vosaltres. És a dir, si en algun moment us arriba una inspiració, o el Cor respon a certa vibració, llavors seguiu la Vibració, no negueu el que sou, si no impedireu la Gràcia actuar en vosaltres.

D'aquesta manera amb l'acceptació de la vostra Eternitat, de la vostra Llum, el Verb es podrà manifestar i la Gràcia seguirà cada instant i per tota l'Eternitat. Així mateix i si degut a l'afluència tan forta de Llum que està arribant ara mateix, noteu una concentració de la vibració en el vostre tercer ull, en aquesta zona, immediatament feu atenció al Triangle de la Terra, la línia que uneix el Triangle de la Terra amb el punt ER del vostre cap. Així expandireu la corona Radiant, i notareu com la vena, podem dir, de quan el mental acapara l'energia desapareixerà, aportant instantàneament el Silenci i la Vibració.

Així doncs i com veieu aquest és l' autèntic bombardeig de Llum que esclata dins del vostre cor. No demana res més que la vostra acollida, que el vostre abandó, que la vostra acceptació. El CRIST arriba i us demana tot el vostre Temple, per això feu-li lloc a través del vostre Cor, de la vostra Pau, de la vostra Entrega.

Us deixo uns instants perquè fem comunió junts.


...Comunió amb O.M AÏVANHOV...


Avui l'Espurna del CRIST ha arribat i a perforat el vostre Cor, així doncs les manifestacions vibratòries i d'expansió de consciència arriben ara a un moment sense comparació amb les anteriors experiències. Així doncs us animem a deixar anar tota referència, tota distinció, tota projecció cap a un millorament, i tot rebuig. Aquesta és l'única manera, traspassant més enllà de les fronteres del Ser, arribant a aquesta pàgina en blanc que us vaig anomenar, aquesta pàgina que ara esdevé infinita. Així podreu experimentar totalment i sense cap trava l'Alegria i la Joia de l'Eternitat.

Us dono les gràcies i us felicito a tots. Aquesta és la meva petita intervenció avui, us desitjo una bona comunió i dissolució amb LA FONT.

Fins ben aviat, moltes gràcies!Transmès per Sijah Sirius del Col·lectiu de l'Un

No hay comentarios:

Publicar un comentario