martes, 1 de julio de 2014

Invitació de MARIA pel dissabte 12 de juliol a 21:00h

MARIA convida a tots els germans i germanes del Col·lectiu dels Infants de la Llei de l’Un a una comunió en acolliment i recolliment el pròxim dissabte dia 12 de juliol de 2014 a les 21:00 (Hora de Paris, Barcelona).

La Mare Divina, MARIA, estarà present en tots els Cors oberts per facilitar la fusió i la integració de les 12 Virtuts, Estrelles o Arcàngels presents en la Nova Dimensió de vida.

La vibració dels 12 Arcàngels s'integra ara transfigurant el cos físic, d' aquesta manera l'AA. URIËL serà present en el Logos Solar durant aquests 12 primers dies de juliol facilitant i dinamitzant els processos de fusió de la Merkabah Col·lectiva entre les ànimes i grups actius. 

La fusió col·lectiva es representa aquí pel treball sincrònic entre Cor de Foc i el portat a terme des del Brasil per Selén Om amb l' Escola da Luz Viva. Podeu trobar les seves transmissions i acompanyaments en portuguès a la pàgina següent:

Escola da Luz Viva

Recordeu que les transmissions ara son publicades a la nova pàgina:

Cor de Foc


Aquests son dies de gran Revelació i Veritat. Que el Vertader Amor que és humilitat i compassió pugui resorgir en cada Cor!


ISIS!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario