sábado, 4 de enero de 2014

O.M. AÏVANHOV – 4 de gener 2014

Jo sóc O.M. AÏVANHOV, rebeu tot el meu amor i tota la Gràcia del CRIST, avui de nou entre vosaltres, si és ben cert que per a alguns no he marxat! Així que aprofitarem l’oportunitat que tinc de dirigir-me a vosaltres a través de la paraula, a través del Verb i de la Vibració del Foc, doncs sabeu que sempre tinc moltes coses a dir-vos, i que podríem estar intercanviant per sempre, perquè les paraules tal com les rebeu encara en el vostre llenguatge d’aquí a la Terra, ja sigui el català, el francès, el portuguès... son només el suport de la vibració del Foc. Així que aquestes paraules que provenen de la font d’Amor podrien sorgir eternament, són paraules que han aportat la pau i el consol podem dir, consol perquè son el present de la Veritat i de la Llum, de l’Amor. Llavors no hi ha cap dubte quan aquesta Vibració envaeix el vostre pit i tot el vostre cos, aquesta Joia i aquest Èxtasi del vostre cos i de la vostra Consciència.

I bé així us vinc a entretenir una mica avui en fent una petita revisió del que ha passat més concretament en aquests últims mesos. Hem pogut observar que algunes persones en intentant viure o arribar a l’Absolut, Absolut no creat que hem descrit sobretot a partir de l’arribada de BIDI, doncs eh molts germans s’han trobat davant d’una cosa que no podien de cap manera projectar o idear, o traçar un camí. Llavors a partir d’aquest moment on l’Absolut s’ha manifestat en vosaltres, o us ha arribat per mitjà d’un text, heu intentat d’explicar-ho, entendre-ho, pensar-ho, i això ha estat un error. Com podem arribar al no-manifestat, a l’Absolut a través del manifestat? Tot i que està inclòs en el no-manifestat, però no s’hi pot arribar doncs el manifestat seria una expressió eh, un producte del no-manifestat com a Fonts Originals.

Llavors hem pogut veure com alguns germans s’han trobat tancats de nou en el seu ego, en la seva personalitat. Pel fet de la simple imaginació del que és l’Absolut, la personalitat, l’ego, es veu totalment descartat, fora de joc. I això no ha pogut ser acceptat per tots els germans que estan en un camí espiritual, en el despertar del Ser. Alguns han seguit en el Ser, en el camí espiritual i això ha estat bo per ells, no té sentit voler experimentar més o menys, simplement viure el que es presenta a la vostra vida. No obstant algunes persones que estaven en un camí de Llum Unitari a través de la Unitat, han perdut el rumb almenys en aquests moments, a causa de voler viure el que no pot ser volgut. No es pot fer un objectiu de l’Absolut, i per tant els missatges que han estat donats principalment pels Arcàngels i les Jerarquies de Llum no han estat enfocats a l’Absolut. I això perquè? Doncs perquè l’Absolut és viscut íntimament com una dissolució total, i això no està a l’abast de totes les persones que estaven en un camí o voluntat espiritual, també en l’Abandó de la Llum. Per això us animo a tots a que us acontenteu, si no viviu l’Absolut, en servir al Pare, ser un Canal de Llum, tot i que aquesta mateixa comprensió pot ser un pes.

Simplement sapigueu que sou UN amb LA FONT, feu la mateixa feina que LA FONT. Estigueu en la Joia i l’Alegria de cada cosa que us arriba, sigueu intel·ligents en el vostre comportament respecte al que la Llum us demana de viure, permetent llavors a la Llum expressar-se netament, en total Transparència. Fins a quin grau la Llum s’expressa amb aquest 100% de netedat? La Llum farà el treball que ha de fer en vosaltres, amb petits vels que podeu ficar-hi, per tant sigueu conscients d’aquest vels, sigueu conscients de quina és la Veritat Nua, la que la Llum vol transmetre.

Així també sigueu diguem actius en la vostra Atenció, conseqüents amb el que la Llum us dona a viure en aquest moment, és una dissolució? Un Èxtasis total? Llavors deixeu anar totalment tot el que té a veure encara amb la persona, amb els afers quotidians. Per un instant deixeu-ho tot, deixeu al moment d’èxtasi instal·lar-se en vosaltres. En el moment que la Llum us demani actuar, en el moment de sortir d’aquest Èxtasis, no us deixeu endur per cap queixa, per cap espessiment de la vostra consciència. Sigueu capaços de moure-us entre les diferents manifestacions amb total lleugeresa, total immediatesa, aquesta és la Gràcia de la Multidimensionalitat. Així disfrutareu més de cada moment, estan totalment presents ja sigui en les accions quotidianes, ja sigui en els Èxtasis immesurables, sigueu totalment presents aquí i allà! D’aquesta manera la Llum farà el seu treball el més purament possible podem dir, animant el Foc cada cop amb més calor, amb més intensitat.

Sembla que el Foc ve a cremar tot i cada una de les parts del vostre Temple, i aquesta és la Gràcia d’Ara, dels moment de Foc, moments a la Veritat de l’Eternitat, inclús de la Veritat que es destapa aquí en el vostre pla. Observeu això com s’esclareix, des del Ser, des de l’Absolut, des de l’Alegria. L’Alegria i la Joia sempre seran el vostre fil, no deixeu caure-us en estats que podem dir i descriure com de confusió, però no una confusió extrema. Això es pot instal·lar en vosaltres com un sentiment de no pertànyer a res, d’estranyesa, potser una mica d’ inseguretat, de desgana, bé això pot ser el vostre procés de Revelació, sabeu que hi han etapes, però sigueu conscients sigui quin sigui l’estat, que si l’Alegria i la Joia no estan allà, això significa que esteu en algun racó encara, en algun foradet.

Així doncs respecteu bé cada instant, cada Gràcia, cada respiració en aquests moments que el CRIST arriba i crema travessant i perforant els vels de la il·lusió. Aquest moments de Glòria i Majestuositat i també de Veritat. Moments que son de Confrontació, envers l’efímer d’aquest mon, envers la mentida i la manipulació que s’ha creat a través de les forces d’opressió, de compressió gravitacional, de desviament de la Llum. Tot això es revela ara amb força en el conjunt de la humanitat, cadascú en farà el que voldrà. Però a vosaltres Fills de l’Un, el Col·lectiu de l’Un, tot això ja no us incumbeix, tot això està ara mateix sent bombardejat per les Forces de la Llum. Vosaltres sou ara l’Eternitat, l’Amor infinit de LA FONT manifestat aquí a la Terra, i aquesta és una Gràcia immensa, una Alegria per tots, de veure la Terra il·luminar-se d’aquesta manera.

I bé avui us dic gràcies per ser presents, per proclamar la Veritat de la Llum, sense cap por i cap judici que no son més que la il·lusió de la separació. Esteu cridats a ser CRISTOS tots a la Terra, amb el Vestit Blanc, així doncs celebrem i festegem aquest Banquet de Llum.

Rebeu una abraçada de tots els Ancians, com ja sabeu ballant entre vosaltres. El Foc arriba per tot arreu, la Terra s’apresta a viure els seus moments a través de l’acció dels Elements; l’Esperit de l’Un, de LA FONT és ara aquí present en vosaltres.

Aquest és el meu petit missatge d’avui, i aprofitaré per acompanyar-vos en aquests moments tan intensos mentre sigui possible en aquest format. Això si sabeu que d’entre alguns de vosaltres no marxo, estic sempre present. Rebeu tot l’amor i tota la Pau de l’Assemblea dels Melchizedek, rebeu tota la Gràcia del CRIST.

Una abraçada i fins ben aviat!


Transmès per Sijah Sirius del Col·lectiu de l’Un


No hay comentarios:

Publicar un comentario