domingo, 26 de enero de 2014

BÁAL-AH-MÉN - 25 de gener 2014

Jo sóc BÁAL-AH-MÉN, lleó alat de Sirius A, representant del Col·lectiu dels Lleons Alats. És una alegria estar de nou entre vosaltres, ja ens coneixem, així doncs aprofitem avui aquesta visita en aquest lloc que s’ha anomenat la “Maison de l’Un” per dansar entre vosaltres en aquest espai. Acollim-nos tots junts.


...Dansa dels lleons alats...


Tal i com ve d’explicar el Melchizedek Rumi, nosaltres també estem en la Dansa, és una manera de la nostra expressió. I avui aprofitant l’exemple de la Dansa, us parlaré de la reconciliació que esteu vivint ara mateix, entre l’interior i l’exterior. Nosaltres portem una vara, un bastó, com heu vist en grans personatges històrics de la vostra Terra que també han portat un bastó. El bastó significa la rectitud, el contacte amb la Terra, la forma vertical, recta, estable: és el pilar. Aquest pilar representa també el vostre propi pilar de Llum, travessant el vostre cos, tal com la columna us manté drets.

Llavors aquest bastó és el suport per la Dansa, aquest bastó permet tot els moviments, tots els girs i espirals, de forma que tot moviment sempre retorna cap a l’estabilitat, cap aquesta vara, cap aquest bastó. D’aquesta manera el bastó simbolitza la vostra interiorització, la vostra fermesa, la vostra rectitud i atenció, a mantenir l’eix, eix vertical en aquest cas, l’Alfa i l’Omega. Aquest bastó permet la vostra expressió en aquest mon, en qualsevol de les múltiples varietats d’expressió permeteu-vos dansar, fruir del què el Cor obra i comparteix, sempre sostinguts pel bastó, per la vara.

Aquest és un símil perquè es pugui reconciliar, com és ara, el que és viscut a l’interior i a l’exterior. En la nostra dimensió sapigueu que no hi ha cap diferència entre l’interior i l’exterior, no hi ha cap separació o possibilitat de confusió, doncs el que s’expressa a dins es immediatament percebut exactament tal com és, sense cap distorsió o aparença.

En aquest mon on vosaltres esteu de peu, en aquesta transició, en aquesta fusió de dimensions, el que havia estat un interior i un exterior totalment separats, aïllats, camuflats un de l’altre, ara s’han d’unificar. Per tant el que vibreu i el que visqueu, cada instant, cada pensament, això és manifesta instantàniament, en el que abans anomenàveu el vostre exterior. Així doncs, és ben fàcil ara, veure com desapareixen en la vostra experiència quotidiana, els límits que separaven en parts, que fragmentaven la vostra vida. La Unitat no treballa amb cap fragmentació, com el seu nom indica.

Això és el que us havia de dir en relació a aquesta unificació de l’interior i l’exterior, és un gran honor ser entre vosaltres en aquest treball conjunt que estem fent, ho veieu bé? Estem unificant, relligant aquesta dimensió vostra que havia estat desviada, on la Llum arribava de forma desviada. Tot aquest desgavell ara es veu confrontat, es veu cara a cara amb la Unitat, amb la vibració de la cinquena dimensió. Per tant tots vosaltres que esteu en contacte amb la font del vostre Cor de Foc, en contacte amb la Flota Intergalàctica, vivint la transformació, conscientment, sou els reconciliadors de tota fragmentació.

Això és el que us havia de posar en paraules, i si bé voleu, restarem uns instants més entre vosaltres abans d’acomiadar-nos. Dansem.


...Dansa dels lleons alats...


Moltes gràcies germans, com us vaig dir l’altre vegada, no dubteu en cridar-nos, un simple instant d’atenció és suficient perquè nosaltres estiguem allà, així com qualsevol germà de la Flota Intergalàctica. No hi ha cap barrera encara que no ens veieu, nosaltres som al vostre costat, dansant al vostre voltant, estem disponibles en tot moment. És que vosaltres esteu disponibles per donar aquest pas? Per gosar ser la vostra Veritat? Atreviu-vos doncs a viure la vostra Veritat, i no haureu de demanar comptes a ningú. No espereu que la vida us mostri el que sou, mostreu el que sou, la vida seguirà. Atreviu-vos amb valentia, aquesta és una virtut que també podem fer vibrar en vosaltres, nosaltres els Lleons Alats.

Gràcies, ens trobem a cada instant. Al Cor de l’Un, al Cor de Sirius.Transmès per Sijah Sirius del Col·lectiu de l’Un.

No hay comentarios:

Publicar un comentario