viernes, 17 de enero de 2014

RÛMI - 16 de gener 2014

Jo sóc RÛMI, Melchizedek de l’Aire. Avui vinc com un amic, un amic que s’asseu al vostre costat amb el cor obert a escoltar el crit de la vostra ànima. Benediccions en el nom de l’Assemblea dels Melchizedek, junts vibrant en vosaltres, celebrant la Resurrecció de l’Esperit  en la carn.

Les paraules que us dirigeixo avui van directament a la vostra ànima, a airejar la vostra consciencia. L’Esperit de Veritat és totalment present ara mateix, la Veritat que es revela en el moment actual. La redempció planetària està en plena manifestació, entregant tota la densitat a la Llum, la redempció entesa com l’entrega de tot el que fa relació al que no sou, a l’efímer.

Paral·lelament és així com en el cos es manifesta el Foc, com en el Cel arriba el Foc, i l’Aire ve a entregar tota la força, tot el poder del Foc, de l’Esperit. La redempció evoca la mort de l’efímer, la mort de les creences. En aquests moments les creences són cremades, dissoltes, i això ho podreu percebre com una mort, (però ben bé sabeu que la mort només concerneix a l’efímer, al que va i al que ve), permetent la Resurrecció en la carn de la vostra Veritat, de l’Eternitat inscrita en cada una de les vostres cèl·lules, dansant, dansant en el Goig i l’Alegria dels cants  i les melodies de la Font.

La Llum intensifica el seu treball a través del Rei de l’Amor que s’instal·la cada cop en vosaltres més permanentment, fent que cada petit oblit, cada petita separació sigui magnificada. Obriu bé els ulls a la Veritat que la Llum us ve a donar, inclús si això pot ser dolorós en un primer instant, accepteu des de la profunditat del vostre Cor, estimeu aquesta part que heu creat i mantingut, estimeu-la també a mesura que s’acomiada, acompanyeu-la.


...Us ofereixo uns instants del Foc de la Veritat i l’Aire...


L’ Amor que  es revela als vostres Cors és l’únic bàlsam que hi ha, no hi ha cap lloc on amagar-se, no hi ha cap lloc on fugir d’un mateix. L’única Pau, l’única serenitat està en l’Eternitat, no la trobareu més en les falses seguretats, a través de creences.

L’ esfondrament magnètic permet al Foc consumir, obrint la porta al CRIST. El bany de Foc i d’Amor que som ara mateix, és indescriptible, és el regal més gran que us podeu donar: la vostra Eternitat. Per això estic assegut al vostre costat, escoltant tot el que m’ aneu dient de forma interna. Acollint-vos a vosaltres com vosaltres m’acolliu, gravant en el vostre Cor el segell de l’amistat amb la Veritat, amb l’Eternitat, de l’amistat amb l’Un, Estimat entre els Estimats.

Canteu i vibreu en el so cristal·lí que s’intensifica a les vostres orelles, vibreu, doncs arriben amb més presència aquestes freqüències, aquest Cant que es va generalitzant. L’èxtasi que envaeix el vostre Cor és l’Amor de la vostra amistat amb la Llibertat, de l’esperit innat, sempre lliure, ballant en la Dansa de la Creació, respectant i acomplint la voluntat del Pare, de la Intel·ligència de la Llum.

La vida que es respira dins i fora, expandit i dilatant la vostra presència, aquesta és la meva benedicció d’avui, estic assegut al vostre costat, i he escoltat el que havia de sentir, vosaltres de la mateixa manera, a través de la meva presència i no només a través del que és llegit o escoltat, heu sentit el que havíeu de sentir.

Salutacions en nom de l’Un i de l’Assemblea dels Melchizedek, us emplacem a la pròxima cita amb MARIA, on explicarà també sobre els moments de redempció a la Terra, a l’alliberació d’aquesta Terra.

Fins ben aviat, a cada instant, en l’Un.Transmès per Sijah Sirius del Col·lectiu de l’Un

No hay comentarios:

Publicar un comentario