jueves, 23 de enero de 2014

O.M. AÏVANHOV - 19 de gener 2014 "Acollir el CRIST"

Jo sóc O.M. AÏVANHOV, benvolguts germans rebeu tota la salutació de Foc dels Melchizedek. M’adreço a vosaltres per parlar-vos sobre acollir el CRIST, acollir el CRIST aquí i ara és una experiència directa a través del vostre Cor.

El CRIST com s’ha dit retorna, retorna al Cel, no espereu de veure el CRIST caminar com va ser fa 2000 sobre la Terra, entenen-mos, doncs un succés com aquest, l’encarnació, en la carn de MIKAËL, com a regent i creador d’aquest Univers, no és una cosa que passi cada dia eh? És necessari doncs un moment privilegiat perquè això passi, i això ja va succeir, significant el Retorn d’aquest planeta i del Sistema Solar cap a la Unitat. Això com sabeu a seguit el seu procés, veieu fa 2000 anys la vinguda del CRIST, ara fa 30 la vinguda de l’Esperit Sant. I ara estem en plena acollida del CRIST en cadascú de nosaltres.

Cada consciència humana encarnada ara és lliure de recuperar la seva essència Crística, això us permet d’ acollir el CRIST directament a través de l’ encesa del vostre Foc del Cor, del vostre Foc d’Amor. Ben segur que podeu acollir el CRIST a través d’un germà que ha revelat amb força el seu CRIST, de ben segur que podeu vibrar fàcilment al seu costat, provar podem dir aquest calor i aquesta pau sense motiu. Recordeu bé però que no hi ha ara mateix cap autoritat en quant al CRIST, ningú més que vosaltres.

El CRIST que sou està més enllà de tota història o referencia, llibre o escriptura. El CRIST que torna és el CRIST Viu en el vostre Cor, així doncs obriu-vos sense esperar res del que coneixeu. Sinó podeu trobar casos, certes persones o congregacions tan aferrades al dogma, que inclús si es presenta el CRIST no el reconeixerien. Tal és la ceguesa que produeix l’aferrament a les doctrines, a les escriptures com a única validesa. El CRIST que ve és el CRIST Viu, és la Flama de la Resurrecció.

El Principi Crístic és la base de la vida Unitària, l’Amor Incondicional, molt més enllà de qualsevol Amor que pugui ser condicionat o no-condicionat, és un estat d’entrega total, un estat de dissolució en la Pau del Pare, això ens porta a la Veritat, a l’Essència Crística. Com sempre us deixo uns instants perquè acollim el CRIST tots junts. Així com es va dir quan dos o més estiguin reunits en el meu nom allà estaré. Acollim.

...Acollida del CRIST...

La qüestió ara mateix és molt senzilla, teniu tot el Foc del Cel que està caient, teniu tota la vibració de LA FONT, del Cor de la Terra...quin moment més adequat no per acollir el CRIST? Per això abans despreneu-vos  de tot el que no sou, de tot el que ocupa la vostra pau, la vostra serenitat.

Acollir el CRIST avui és una Gràcia, totalment facilitat per la vibració actual de la Terra, per la vibració actual del vostre Cor, per la vibració de totes les vostres cèl·lules vibrant en harmonia, en la seva configuració original de Llum Crísitica.

No és qüestió de descriu-re més els efectes d’aquesta fusió, d’aquesta dissolució en el CRIST, en l’Absolut, doncs això es viu ara mateix a la mínima que gireu el cap cap a la Veritat. Quan aquest “click” de la consciència, aquest Abandó a la Llum, aquest Abandó del Ser,  evoquen la Crucifixió de la il·lusió de tot el que s’ha cregut ser. Com sabeu la Crucifixió és necessària per a la Resurrecció, no hi veieu ara mateix res de dolorós, simplement acomiadar-se, deixar anar aquestes maletes ara que estem ben a punt a nivell col·lectiu per rebre el CRIST. Quin Gràcia doncs heu triat un bon moment per acollir el CRIST!

Us convido a celebrar en permanència aquesta Festa de les Retroballes. Una salutació de part meva, com a Comadant dels Melchizedek, a tot el Col·lectiu de l’Un, a tots els Treballadors de la Llum, a tots aquests Alliberats en Vida, demostrant la Llibertat Total en la dimensió que sigui.

Bona acollida del CRIST, bona encesa del vostre Cor, i del vostre Cos Etern, el vostre Cos d’Eternitat.


Fins ben aviat!


Transmès per Sijah Sirius del Col·lectiu de l’Un

No hay comentarios:

Publicar un comentario