domingo, 26 de enero de 2014

ESTRELLA AQUÍ - 25 de gener de 2014

Estimats fills i germans, jo sóc l’Estrella AQUÍ, us abraço amb tota la meva presència, presència que dissol l’experiència. Avui vinc a acompanyar el CRIST, al bell mig del seu Cor i també a completar la intervenció de MARIA. Com bé ella us ha situat en aquest període on l’Obra al Blanc, és a dir, l’espiritualització de la matèria arriba a la seva realització.

És durant aquests mesos on tot el que havíeu viscut, tot el que havíeu revelat al vostre interior s’ha manifestat, s’ha materialitzat en la vostra experiència aquí a la Terra. Aquesta materialització és l’elevació de la matèria, l’Eterització i l’entrada de la Gràcia en la vostra densitat.

Així doncs aquesta espiritualització de la matèria, l’Obra al Blanc, arriba al seu punt culminant. Això pel que fa a l’obra que s’ha emprès a través del Col·lectiu de l’Un, xarxa de consciències unificades que han obrat, que han posat al Foc la totalitat del seu Ser per contribuir a aquesta Obra al Blanc col·lectiva.

Avui com a acompanyant del CRIST vinc  a ser una en vosaltres, en la presència de l’Aquí i l’Ara, en companyia de les Estrelles. Us vinc a recordar que sigui quina sigui la vostra experiència, la vostra vivència, mai penseu que heu arribat a algun lloc. Doncs qui arriba a algun lloc?

Si dieu: bé, ja sóc Absolut, o estic en el Si...i jo us pregunto: que podeu descriure que és l’Absolut, què és el Si? No us cregueu arribats enlloc, no limiteu la vostra consciència a través de seguretats, de situacions. L’expansió a LA FONT no té límits, ni espai ni temps. Per tant deixeu entrar aquesta immensitat del moment Present.

Ja no podreu definir quin és l’espai, ni quin és el temps. Només la Joia i el Goig de l’estimat son la vostra Alegria, el vostre Foc. L’espai no existeix en aquesta presència, la presència del CRIST dissol l’experiència.

El Banquet és ofert a tots per igual, la Llum no fa diferència, és la vostra natura. L’evidència Aquí i Ara és tan gran, només accepteu amb humilitat i simplicitat la redempció de la que us ha parlat MARIA.

Gràcies fills, la Gràcia és la vostra Residència en aquesta Aliança Eterna en el Cor de CRIST que es revela com el Foc i la guspira inicial, el Foc de Vida Primordial. L’espelma que mai s’apaga, fins que un gran Foc encén i consumeix tot el vostre cos i ànima, elevant-vos a l’Esperit, al Foc de la Veritat.

Gràcies fills meus, acollim al CRIST. Fins ben aviat.Transmès per Sijah Sirius del Col·lectiu de l’Un

No hay comentarios:

Publicar un comentario