lunes, 27 de enero de 2014

O.M. AÏVANHOV - 26 de gener 2014

Jo sóc O.M. AÏVANHOV, aprofito aquest dia per continuar a compartir amb vosaltres. He demanat a aquest canal de parlar en francès per ser una mica més directe en aquestes petites precisions que us donaré a manera de conclusió. Llavors perdoneu aquest canal a nivell de la gramàtica i el llenguatge.


Avui la meva presència és molt intensa entre vosaltres. És difícil en aquesta Casa d’escapar a la meva presència he? Ho heu pogut constatar.

Llavors en primer lloc us vaig a recordar el que ha estat dit per MARIA en relació a aquest desplegament al Centre del Centre, el Cor de Foc, el Cor Sagrat, aquesta fusió de la Nova Aliança.

Llavors és per centrar-vos en el que és a viure ara en aquest Temple, com la consumació del Foc en el sí d’aquest cos, on la Llum ve a desplegar-se. Un cop desplegada en aquest Temple, la Llum ve a irradiar per tot arreu, i ve a ajuntar-se a LA FONT. I això passarà aquestes setmanes a través del Centre del Centre.

També en observant el que ha passat aquesta setmana, heu constatat que aquesta interiorització, aquest aprofundiment us porta a la vostra Veritat, a la Pau i a l’Amor que son la vostra pròpia natura. Hem pogut constatar què és el que passa quan intenteu portar aquest Amor, aquesta Pau a l’exterior, si el continueu a mirar com abans, a la manera antiga.

Llavors heu vist que si hi ha un esforç a mantenir certes aparences, certs somriures, o sigui quina sigui l’observació exterior, llavors donareu validesa a l’efímer, a allò que no te vertadera validesa.

Llavors això és per dir-vos que tot el que ha estat viscut durant aquesta reunió, durant aquesta celebració és perquè ho integreu bé al Centre del Centre, en la vostra profunditat, i això es desplega sense cap esforç de part vostre. Constatareu això cada cop més, que la Vertadera Vida no necessita cap esforç, eh? Llavors si vosaltres us esforceu sigui quina sigui la situació us adonareu que aneu en l’altre direcció. Us n’adonareu molt rapit ara perquè heu fet l’experiència.

Aprofito també per convidar tots els Melchizedek en aquest instant, llavors aprofitem aquesta reunió, aquest Foc.

...Vibració del Foc amb l’Assemblea dels Melchizedek...

Com us he dit no hi ha cap autoritat pel que fa al CRIST, pel que fa a la vostra Il·luminació, la vostra Alliberació. Llavors pot ser que en el vostre cap hi ha molts conceptes, moltes explicacions, intenteu trobar les respostes a moltes preguntes que revenen al vostre mental. Però si un resta en aquest qüestionament, “Resteu Tranquils”, al centre del vostre Cor, no busqueu  viure el que no és aquí. No busqueu de viure el que no és viscut en aquest instant.

Si sou una mica observadors haureu constatat que tots els missatges que estan arribant avui, sigui quina sigui la consciència, van tots en la mateixa direcció, que és d’alliberar-vos de tot el que heu posat entre mig, que us separa de la vostra Llibertat, de la vostra Alegria. En fet no és més que un mateix qui contínuament és separa en pensant que “no és això”, en pensant “no jo haig de viure un altre cosa”. Llavors aquest Abandó del que us hem parlat també és això, és acceptar el que viviu cada instant sense demanar-se cap altre cosa.

Per deixar les coses ben clares, aquest Abandó el podem assimilar a una Integració, eh? No és pas la fuita que solucionarà res de tot això, és la Integració d’allò que viviu que us farà anar cap a l’Abandó. Abandó de l’aferrament, de la voluntat de controlar perquè això vagi en tal direcció, en l’altre direcció... Abandonar-se és això, no és abandonar la cosa mateixa. Espero que això estigui clar per tots.

Llavors també us vull dir que no hi ha cap autoritat aquí, en aquesta Casa, sigui quin sigui el canal, les consciències i les veus que parlen, no hi ha més màscares, ni rols que passin abans que la Unitat, que la Veritat i la Llum que som tots junts, i la som perquè estem junts.

No vull repetir totes les coses. Estic molt feliç de tenir la vostra presència aquí, d’haver pogut celebrar d’aquesta manera, i això continuarà per tota l’Eternitat si vosaltres voleu, eh?

Us deixo celebrar amb el Cor dels ELOHIM, en aquest Cor de l’Un que es desplega, en aquest Cor de Foc Sagrat, aquest Centre del Centre que s’encén, i s’encendrà fins que la papallona sortirà i s’envolarà.

Llavors us agraeixo a tots, continuarem junts, restaré al vostre costat allà on sigueu, en aquest mon, com en altres mons, com en cap mon.

Gràcies a tots.Transmès per Sijah Sirius del Col·lectiu de l’Un

1 comentario:

  1. Let us celebrate! Beyond any imagined differences, of language, time, place or point of view, 'coz all of us are on the same Way, Eternity! Merci mon cher ami! Dans le même et seul Coeur du Feu, je vous salue! Paix!

    ResponderEliminar