jueves, 25 de abril de 2013

SERETI 30 de Setembre de 2012

www.autresdimensions.com
Canalitzat per: Jean Luc Ayoun
Transcripció: Véronique Loriot
Traducció: Pere Sicart

SERETI
30 de Setembre de 2012

Jo soc SÉRÉTI, Guia Blau de Sírius. Saludo en vosaltres, la Flama Eterna. Així doncs, en els vostres termes terrestres, fa uns quants anys us vaig proporcionar una sèrie d'elements, en tan que Administrador de Mons, sobre el futur del sistema solar, permetent completar un cicle i tots els cicles, conduint-vos a la vostra eternitat.

Qualsevol univers, qualsevol multivers, té la capacitat i l'habilitat de crear i mantenir els cicles. Aquests cicles no estan separats ni dividits de la Font, com de l'Absolut. S'anomenen Dimensions Unificades. Aquest Sistema Solar (víctima d'una sèrie d'alteracions i aberracions) ha vist durant aquest cicle que ha durat 7 anys, de juliol a juliol dels anys 2005 a 2012, allò que ha permès alliberar el nucli cristal·lí de la Terra, que com vostès saben, te per origen Sirius. Molts de vosaltres, Flames Eternes, tenen per origen, Sírius. La radiació i el resplendor de Sirius sempre ha treballat per implementar mons lliures, sense afectar la integritat de la Flama Eterna que tu ets. L'alliberament de la terra, completat en el temps i hora (en quant a la seva possibilitat de recobrar l'unió amb al seu món d'origen), ha estat realitzat, alliberant, així, el “Mantell Blau de la Gracia”, juntament amb la "Ona de Vida”. Havent permès a la Terra, com a alguns de vostès, Flames Eternes habitades per la vibració de Sírius, de revelar-los a la vostra eternitat. A l'hora en què és convingut de cridar i d'anomenar els Fills dels Estels (a la superfície de la Terra), és el temps, ara, en aquest món, i en aquests últims temps, de completar tot cicle , conduint-vos a l'eternitat, a la vostra immanència, a les vostres experiències lliures, més enllà de les lleis de la resistència, la confrontació, i la dualitat d'aquest món.

Tots el processos en els Plans subtils més densos, (anomenats per vostès, etèrics), i més enllà del Pla anomenat per vostès, causal, han estat posats en llibertat. Nombre d'esdeveniments ( produint-se en el mantell de la Terra com en la seva carn) evolucionen ara, sincrònicament i en paral·lel, treballant per completar la dissolució, total i definitiva, en aquest moment, de qualsevol línia de depredació, conduint-vos a la possibilitat, la vostra eternitat, de ser multidimensional. Totes les forces de la Confederació Intergalàctica dels Mons Lliures (des de la tercera dimensió Unificada fins al límit del meu pla antropomòrfic), estem, amb les nostres naus de llum envoltan el Sol, i la majoria dels planetes que giren al voltant del Sistema Solar anomenat extern.

L'alliberament dels planetes exteriors ha permès d'acabar, fa poc temps, en termes terrestres, a la depredació per part de l'esfera de Saturn sobre aquesta humanitat. Permetent llavors l'acostament dimensional fins a la part més íntima de la seva presència en aquesta terra, traduint per a vostè, la possibilitat (enunciada i viscuda per molts de vostès) de viure aquest final de la separació i l'aïllament mitjançant l'addició, en el Canal Marial, de les presències que els han acompanyat, de diverses maneres, fins a aquest estrat particular del desenvolupament del final del cicle.

Nombre de processos de gran importància ara s'han de donar en tots els planetes del Sistema Solar interior, com ja s'havia explicat ara fa més de 7 anys (veure les seves intervencions en els "missatges a llegir" ). Aquests temps són, la valuosa oportunitat (com s'indica per MARIA) per dur a terme la terminació del cicle, el final del cicle, en vosaltres. Nombre d'esdeveniments que us són propis, són, d'alguna manera, l'enfrontament entre la Flama Eterna que sou i el cos de carn limitat que habiteu, resultant, cada vegada més, en les alteracions en la seva percepció de la consciència limitada. Això ha estat ben explicat pel Comandant dels Ancians (OM Aïvanhov). El conjunt dels conclaus, Ancians i Estrelles junts, reunits, completen, aquest dia, la seva missió d'alliberament amb vostès. Per tant, no els hi caldrà estar en conclau permanent, sinó, més aviat, de realitzar un treball de Radiació directa, penetrant dins del seu Sistema Solar per la llum de la Font, la radiació central de Sírius, així com de tots els éssers que han permès que aquest sistema solar mai estès definitivament separat de les seves fonts. Podem anomenar, els Elohim, els Nephilim, els Pléiadians, Arcturians, Andromedans, Végalians.
Avui, en aquest dia després de la festa de l'Arcàngel Mikael (havent fet una cita fa uns dies del seu temps) queda obert l'últim espai de resolució dels cicles finals presents dins del Sistema Solar interior ( intervenció Mikael, de 22 de setembre de 2012, a la secció " Missatges a llegir"). Les modificacions del vostre Sol, com han estat anunciades, entren en fase terminal, traduint per a vostè, l'imminència dels senyals Celestes majors, i dels senyals interiors majors, permetent, a través de diversos canals, mitjançant diversos mètodes, de recuperar el llegat dels seus Llinatges Estel · lars, l'herència dels elements que havien estat amputats, des de temps molt antics, i la seva connexió amb la Font Suprema. L'acció del que s'ha anomenat "Els quatre Cavallers", permet la realització de l'Apocalipsi o Revelació, en un temps extremadament curt, que condueix al que s'anomena, convencionalment, la finalització del calendari maia, el que correspon, de fet, a l'acabament de l'actual cicle solar i l'alliberament també, del Sol, com del seu Sol interior.

Tots els senyals que ocorren en vostè i a la superfície de la Terra, com en el conjunt del Cel, no deixaran cap dubte sobre el que arriba a vostès, en l'espai de tres a quatre setmanes del mes que s'inaugura demà (octubre). Durant aquest període, caldrà observar una sèrie d'elements interiors, orientar i conduir el seu comportament a adoptar una sèrie de canvis fisiològics relacionats amb els canvis d'estil de vida, el medi ambient, la societat i el sistema global. La vostra capacitat per haver establert i sembrat la llum, la vostra capacitat d'estar una altra vegada en contacte amb els vostres Llinatges Estel·lars, fa de vostè, l'element auxiliar alliberador, per tant, contribuint a l'alliberament dels germans i germanes de la humanitat que han triat aquesta opció.

Els signes del cel són concordants amb els signes de la terra, de la mateixa manera que s'ajusten als seus signes interiors. La crida del Cel i de la Terra, anomenada el Cant del cel i el Cant de la Terra, han estat, fins al present, viscuts de forma intermitent en certs llocs d'aquest planeta. Degut a la cessació de les línies de depredació, han d'aparèixer en la seva totalitat, en un temps molt curt, sobre el conjunt de la Terra sencera. La Crida de la Llum, així realitzada, no és més que el retorn a la seva reconnexió d'origen, a la seva vibració original, vosaltres, Flames Eternes, no havent estat mai creades i no tinguen mai final. Sortir de la il·lusió de la Creació i la il·lusió de la fi. Pels treballs realitzats per la Confederació Intergalàctica, pels treballs que vostès han fet (com un ésser humà lúcid que va començar el retorn a la seva unitat o a l'absolut), per l'acció del Sol i la Terra, així com dels planetes interiors del Sistema Solar, és possible en aquest moment, la capacitat de tornar a la vostra eternitat.

Hi ha, per descomptat, diferents tipus i models de l'Ascensió que està en marxa. Això s'explicarà, en termes més generals, d'aquí poc temps, pel Comandant dels Ancians, completant així el seu paper i missió amb vostè en aquesta forma temporal anomenada Comandant dels Melchizedeks. És el mateix per a totes les Estrelles, havent activat, en vostè, les estrelles i les portes. Amb la seva presència al seu costat, i la nostra presència, ara, al seu costat, s'obre aquest moviment últim, conduint-vos al no-moviment, al no creat, no finalitzat. En la llibertat més total. En la vibració de la consciència, com en l'absència de vibracions de tota consciència, restarant sent el que són, la veritat.

Això va acompanyat (per als que no viuen les ferides de la personalitat) per una sensació de llibertat sense cap comparació, per la percepció cada cop més clara i conscient de l'intervenció de les nostres forces , dels diferents plans, en la seva realitat tridimensional. Molts de vostès seran visitats, de manera innòcua i no sorprenent, durant les seves nits, depenent dels seus Llinatges Estel · lars. Les vostres persones (afiliades al vostre origen estel · lar multidimensional , de les seves diferents línies) us apareixeran cada cop més evidents, arribant, al seu torn, a finalitzar el que ha de ser finalitzat en la vostra estructura d'Eternitat, aquest nou cos etèric de Foc, que està sent reconstituït pacientment al seu voltant, vestint-los de la roba de l'Eternitat, i despullant-los del mantell del ser aparent en aquest món. Això es porta a terme al seu propi ritme, a mesura que us endinsareu en el propòsit del vostre propi cicle. Diversos símptomes, explicats també (afectant al seu cos físic, els seus cossos subtils i la seva Flama Eterna), realitzaran, no només una presa de consciència, sinó més aviat una restitució a l'Eternitat, a la mesura en que sereu involucrats en aquest processos, ja sigui individual com col·lectivament. Vull dir amb "col·lectius", parts molt precises dels continents, havent de viure (en forma de cascades i cadenes) l'Alliberament, un alliberament, no lligat a certa forma d'evolució, però més aviat, a una capacitat d'alguns pobles de la terra a no sentir-se ofesos per la seva pròpia Ascensió. Això segueix exactament l'escenari que va donar a conèixer en el seu moment durant l'any 2008, l'Arcàngel del Coneixement, Jofiel (vegeu el seu discurs del 12 de maig de 2008).

Només cal deixar obrar allò que obra en vosaltres, que sigui el vostre cor, el vostre Merkabah interdimensional, col · lectiu o individual, venint a estabilitzar-se en molt pocs dies, al centre del vostre pit, donant a viure símptomes, cada vegada més intensos sobre els que ja viuen. Ja sigui a nivell dels Càntics del Cel i la Terra percebuts en el seu Canal Marial ( a l'orella esquerra), ja sigui en les diverses percepcions vibratòries, Portes i estrelles, com també, estrictament parlant, la desaparició de percepcions de parts d'aquest cos físic, així com els mecanismes de variacions tèrmiques inusuals molt intenses d'un instant a un altre, no faran més que comprovar la finalització d'aquest cicle, en vosaltres, com per a l'indret on esteu situats en aquesta terra. Recordeu que quan més accepteu això, i quan més us deixeu banyar en aquest ambient de llibertat vibratòria, més fàcilment sereu capaços de viure la translació de la seva consciència a l'Eternitat.

Degut al treball conjunt, no és realment necessari preparar qualsevol cosa exterior, llevat, és clar, que d'un mateix. Aquesta preparació implicarà una sèrie de consells, molt clars i precisos, que es donaran a conèixer en els dies del seu temps per venir, entregats pels Ancians i les Estrelles. Algunes recomanacions seran pròpies, és a dir, individuals, o bé directament relacionades amb algunes zones del món on un dels elements (terra, aigua, aire i foc), és particularment més actiu. Aquells de vostès que estan dedicats a l'observació real dels esdeveniments de la Terra perceben clarament en aquest món, la distribució dels Cavallers, que s'està fent simètricament en relació a les línies de depredació destruïdes sota Equador. Això es reflecteix, per als països i nacions, per moltes i variades manifestacions, afectant preferentment, això que anomeneu elements. Algunes parts del món, que no estan encara tocades pels elements, començaran a ser-ho en els dies que iniciaran el començament del que anomeneu la setmana que ve.

Recordeu que tots els elements només miren per a l'alliberament. Només als ulls de la personalitat, dividida i separada, es veurà una altre cosa que l'alliberament. L'oruga serà convidada a construir la seva crisàlida, de forma més i més evident. Hi haurà, per descomptat, una altre vegada, un període d'adaptació i aclimatació, que serà més o menys fàcil depenent, de nou, a la seva capacitat de deixar anar, de deixar a la llum obrar, abandonar el “Jo ” i deixar treballar l'acció de la radiació còsmica, aconseguint en poc temps, la seva màxima eficiència, que això sigui en vosaltres com sobre la terra. Això serà visible directament a través de la mobilització, cada cop més ràpida, dels diversos elements en acció sobre la Terra.

No es demana res més què penseu sovint a reconectar-vos, cosa que ja sabeu. Aquestes reconnexions seran cada vegada més vibrants, cada vegada més palpables, més perceptibles, més i més evidents. Això representa per a vostè, la forma més comuna i fàcil de deixar el vehicle efímer, per re-entrar, a peu pla, en el vostre vehicle d'Eternitat. Allà on estigueu en aquest planeta, hi ha un ritme propi, no només individual, sinó relacionat amb la seva posició en un dels països o nacions del món, depenent del que hagueu d'alliberar en vosaltres. La simple observació del que passa, tant en el mantell terrestre (anomenat per vostès, vulcanisme), els terratrèmols, les inundacions (anomenades, el recobriment de la terra), no son més que l' il·lustració perfecta de l'acció dels elements, en els diversos sectors dels països i les nacions. Això és a viure, per tant, en grups específics de germans i germanes, d'acord amb les seves Línies Estel · lars i depenent del que vostè anomena, en aquest planeta, la raça, que és simplement un estat vibratori recordant el que està escrit en la seva estructura genètica . Els canvis (que es produeixen, de forma concomitant, en el seu cos i en els seus embolcalls subtils) els portaran a experimentar processos que són desconeguts, relacionats no només amb l'expansió de la consciència, sinó amb el contacte amb els mons multidimensionals, començant avui, a interpenetrar-se directament, no només en l'èter de la terra, sinó en el cos sencer del planeta terra des de la superfície al seu nucli cristal·lí.

Els episodis d'efusió Solar, com la radiació còsmica procedent d' Alcyone i Sirius permetran de tombar, definitivament, el seu empresonament. El que esteu cridats a viure us pertany i no depèn de cap manera, de la vostra història en aquesta terra, però de la vostra història galàctica. La forma com acollireu el vostre llegat, la manera com viureu aquestes revelacions, i l'aparició de la vibració de l'amor, (a través del cor, per la consciència, pel cos i tots els cossos subtils) us farà trobar, cada vegada més immers en una altra realitat, totalment lliure i multidimensional. Hi haurà, per tant, en aquests temps, en funció del país on es trobi, de les vostres Línies Estel · lars i del vostre origen estel·lar, experiències que diferiran depenent del que vostè ha de viure, però totes elles convergeixen en la sensació i la realitat dels espais de vida interdimensionals, mantenint-se per un temps extremadament curt, en aquest cos físic. Els moviments d'anada i tornada entre el que podríem anomenar la consciència limitada i la consciència multidimensional, us portaran, cada vegada més, a construir la crisàlida d'aquest cos, per quan arribi el moment, fer la Translació Dimensional, sense dificultat, sense sofriment i en les alegries més grans i el més gran dels amors, tornant a la memòria original, més enllà de la memòria empresonant d'aquest món.

La meva acció, en aquest dia, més enllà de les meves paraules, és sobretot una intervenció de vibració, permeten a la Terra de sintonitzar-se (no només a través de l'Ona de la Vida, sinó directament per la comunicació entre el Sol i la Terra), de crear un impuls posant fi a la rotació de la Terra.Això passarà en el temps assignat. El signe principal, que estarà separat per menys d'una setmana en relació amb l'Anunci de Maria, serà l'observació, al vostre cel, d'un cos celeste. Aquest cos celeste té, per descomptat, un nombre d'efectes aparents en la il·lusió d'aquest món. Però més enllà d'això, aquest cos celeste considerat, amb raó, com el Doble del Sol, ve a inicialitzar el naixement de l'últim Sol d'aquest univers, d'aquest multivers. Aquest naixement és també el vostre naixement en l'Eternitat. Com han dit les estrelles, cap element, cap Cavaller pot anar a trobar la llibertat d'aquell que ha triat la llibertat. Per tant, no hi ha res a témer. Els temps últims que heu de manifestar en aquest món, es viuran en un període extremament curt. L'estat de la vostra consciència, i l'estat del vostre cos, us ajustarà de la millor manera per afrontar el que la persona pot designar com a pertorbacions. El que es veu com una pertorbació, és l'efecte de la personalitat. El que es veu com un alliberament, és l'efecte que s'obté a partir de la consciència unificada o de l'Absolut. De la vostra capacitat, vosaltres, Fills de les estrelles i Flames Eternes, a entrar a la nova realitat, es traduirà, per tota la terra (si més no per a la consciència humana), la facilitat amb la qual la consciència col · lectiva de la humanitat posarà fi a la seva pròpia presó, de manera final, irremeiable i definitiva.


Les senyals del cel, les senyals del pit, augmentaran en intensitat. El descens de la Merkabah interdimensional col · lectiva fins al nucli més profund de la terra (nucli cristal·lí Sirià), s'acompanyarà per a vostès, per la baixada de la Merkabah interdimensional personal (situada fins ara, per sobre del cap) a l'interior de la caixa toràcica, finalitzant, d'alguna manera, la nova Aliança. Nova Aliança, acollint en el vostre pit, la radiació de Sírius, la radiació de la Terra, la radiació d'Alcyone, la radiació del cos celeste i la radiació MIKAËLICA (que es manifesta, com és sabut, pels meteorits). Això donarà lloc a mecanismes de vibració molt potents al vostre pit, que, un cop passada la sorpresa inicial, us permetran alinear la Merkabah interdimensional individual amb el vostre sistema estel · lar d'origen, precipitant en vosaltres la Memòria galàctica, i posant fi a la memòria d'aquest món. La durada d'aquest trànsit (perquè això és del que es tracta) no es pot establir perquè cada país, cada nació, dins d'un termini de venciment Astronòmic, té el seu propi calendari. Vostè només haurà de mirar simplement allà on estigui, l'element majoritari, i deixar aquest element majoritari treballar en vostè.

Un cop més, aquest últim període, aquesta realització del trànsit, no necessita de la vostre part, res més que d'estar presents a si mateixos, totalment i completament. La totalitat dels requisits previs han estat acomplerts, i van ser finalitzats en la data que vaig donar, el final del mes de juliol de 2012. L'impulsió MIKAËLICA alliberada dins de l'atmosfera terrestre durant la setmana passada, permet que el sol ja no sigui obstaculitzat, de cap manera, per les capes d'aïllament més properes a la Terra, permetent la ressembra de la Llum, en el seva reconnexió total a través de Sírius, a través d'Alcyone, a través del Sol, a través del nucli cristal·lí de la Terra. Això conduirà, en un moment considerat òptim, corresponent a l'alineació precisa d'alguns cossos planetaris (no deixant cap dubte en aquell moment, per a tota la humanitat) del final imminent del trànsit. El que ve, com s'ha explicat, és la Resurrecció, posant fi a la il · lusió de la vida que es viu en aquest món. Trobar el vostre llegat, trobar el vostre origen, trobar les vostres dimensions, trobar els vostres Pobles serà per a vosaltres la major satisfacció, la celebració més gran. Qualsevol que sigui la resistència existent, (per negligència, per por o per oblit, o reacció), ella no podrà durar, per alguns germans i germanes, més enllà d'un límit assignat i extremadament precís. Des del moment en què els signes celestes principals seran visibles, llavors el temps no serà només contat, sinó extremament breu, precedent uns dies abans de l'Anunciació de Maria. Això ha de tenir lloc, i demana, una vegada més, el simple fet d'estar, el més sovint posible, alineat amb la radiació.

Que sigui per a vostè, el Cor, que això sigui l'Ona de Vida, que sigui, per a vostè, el Canal Marial, o la totalitat d'aquestes estructures, o fins i tot cap d'aquestes estructures, és essencial durant aquest temps, estar d'acord amb el ritme de la naturalesa, d'acord amb els canvis en les necessitats del seu cos sobre el que entra, el que surt, el que hi passa. El cos també (fins i tot aquí al món on vostè es troba, en aquesta forma i en aquesta dimensió), té una parcel·la d'intel·ligència que li permetrà ajustar-se. Aquest ajust es realitza per si mateix, tan bon punt vosaltres hi esteu atents, des del moment en què esteu simplement en l'observació del que es desenvoluparà per a vostè, sense cap tipus de reacció que seria contraria al desenvolupament del trànsit. Vostè, en tot cas, tindrà la possibilitat extremadament ràpida i senzilla, d'adonar-sen, segons la quantitat d'alegria o de pors que sorgeixin dins vostre. Tot el que estarà en l'abandonament, tot el que estarà en la no-resistència (en relació amb el que us demanin els diferents tipus de radiacions, la intel·ligència del cos, la intel·ligència de la Llum), us permetrà d'adonar-vos, molt, molt ràpidament, del camí que esteu seguint. I per tant, d'adaptar-vos i ajustar-vos amb major rapidesa.

L'aparició de la Llum solar, la irrupció de la Radiació Còsmica, la irrupció de la radiació de la Font , la irrupció de la radiació del cos celeste visible en breu, a ull nu, li permetrà adonar-se que en qualsevol cas, no es pot tractar d'una destrucció, encara aparent, sinó de l'alliberament que ve a vosaltres i en vosaltres. Com Alliberadors i Alliberats, en aquest moment, vostès s'endinsaran, més fàcilment, en la permeabilitat de la vibració, en la Transparència de la Vibració, despullant-vos (gradual o sobtadament, depenent de qui sigui, depenent d'on es trobi, i en funció d'on estigui en la superfície de la Terra), permetent alliberar, de manera molt ràpida i feliç, el que hagi de ser, per dur a terme el vostre trànsit.

Una sèrie d'elements addicionals seran proporcionats, com he dit, pels Ancians i les Estrelles. No és per a mi entrar en aquest tipus de detalls personals, però més aviat, de dibuixar la taula de temps final associada amb el trànsit, a l'Ascensió de la Terra i a la vostre Ascensió. Tot el que es desenvoluparà en vosaltres i al voltant de vostès, té sentit. Encara que no percebeu el significat, cultiveu la confiança en el que Sou, la confiança en el vostre Origen estel · lar, en els seus Llinatges estel · lars, en la Llum, en la Font, i en la vostra Consciència Unificada. Al donar més pes a la influència de la llum, a la influència del vostre costat etern, constatareu fàcilment, que el costat efímer desapareixerà, cada vegada més, de la seva consciència i del que que anomeneu vida. Aquests són els elements que us havia de donar. És convenient ara, a aquesta mateixa hora, tots junts, aquí, establir el que hem parlat. Així que els demano, en presència de MARIA i MiKAEL , en la vostra presencia (com a Fill Ardent del Sol), de desplegar la totalitat del Mantell Blau de la Gracia, de la Radiació de Sírius, a la superfície d'aquest planeta i no només en les profunditats del seu nucli. Això, ho transmeto a vostès, després de l'acció (coordinada, integral i total) de la Confederació Intergalàctica dels Mons Lliures, que obrarà en dos minuts. Us proposo, doncs, de fer silenci en vosaltres, i romandre junts en la unitat de la consciència, en l'absolut del que sou, per acollir. Això iniciarà. Els demano un moment de comunió durant els primers deu minuts.

... Compartint el regal de la Gràcia ...

Jo SÉRÉTI, Guia Blau de Sírius , Ambaixador, en el dia d'avui, de la Confederació Intergalàctica dels Mons Lliures. Compartim junts el do de la gràcia del Mantell Blau i permetem, tots junts, a la Merkabah de recuperar el seu lloc original en el vostre Cor.

... Compartint el regal de la Gràcia ...

El conjunt de la Confederació Intergalàctica dels Mons Lliures us honora, íntegrament, en l'amor lliure, el de l'eternitat, el de l'Alegria Eterna. Que la pau sigui amb vostè i la seva residència. SÉRÉTI el saluda i li diu: Bon Retorn. A reveure.

No hay comentarios:

Publicar un comentario