jueves, 25 de abril de 2013

CRIST 23 de Març del 2013CRIST
23 de Març del 2013


Traducció: Pere Sicart


Jo els saludo, Germans i Germanes de l' Eternitat. Vinc a vosaltres, en aquest dia, a fi de que ningú ignori el què està passant al seu Temple Interior durant aquest període. Més enllà dels esdeveniments històrics d'aquest món, i de la meva presència sobre aquesta Terra fa 2000 anys, retorno, avui, com ho havia anunciat: Jo i el meu Pare som Un. Vinc a recordar-los, tant amb l'Espasa com amb la Pau, que el que Sou és Eternitat, que la vostra Reialesa no és d'aquest món. I sobretot, que sigui fet a cadascú, Germans i Germanes de l' Eternitat, segons la vostra fe, segons el que creuen ser, i més enllà, segons el que vostès Son.

A l'hora on l'Amor es vessa sobre la Terra, com veuen al voltant de vostès com en vosaltres, hi ha certes zones necessitant de ser posades a la Llum. No per a qualsevol combat, ja que l'Espasa de Veritat, sóc jo qui la porta, amb els meus Angels i les meves Legions, a fi de permetre'ls de no ser alterats per altre cosa que la Llum. De no ser alterats perquè encara es troben, alguns d' entre vosaltres, a nivell d'aquest món on encara estan. Estan sobre aquest món, però no són d'aquest món. Molts de vosaltres durant aquests anys han vist revelar-se la seva naturalesa, la seva Essència. I sobretot, el Treball de la Llum, donat pels Ancians, pels Arcàngels i les Estrelles, els ha permès de viure un cert nombre d'elements, apropant-vos sempre més d'aquesta Eternitat tan desitjada. Aquesta set serà sadollada en totalitat. Aquesta set serà sadollada de manera definitiva per l'interior del vostre Ser, ja que vinc a instal · lar en vosaltres la meva Casa, instal · lar el que Són de manera irremeiable, i sense discussió.

L'Amor és la clau. Els hi ha estat repetit en formes innombrables per diverses veus, en aquest segle com en tots els segles i fins i tot abans de la meva arribada sobre aquesta Terra. Moltes coses han estat transformades. La història, basada en els records, i no a la Vibració, sempre ha estat alterada per aquells que la van escriure, o per aquells que esperaven treuren qualsevol profit, secular i temporal. El que jo Sóc és el que vostès Són, més enllà de la forma i de l'aparença de tot cos, sobre aquest món com en altres parts. Hi ha entre vosaltres i jo una Filiació. Així, si havia pogut dir: "jo i el meu Pare som Un", avui puc dir-los que jo i vostés som Un, és evident que hi ha una confiança, que hi ha una transformació, i per a alguns un canvi radical. El que ve a vosaltres és la Vida, la qual no concedeix cap cosa als dominis alterats, com ara estan sobre aquest món.

L'Eternitat és la vostra Casa. Aquest cos és un Temple efímer, havent de deixar el lloc a aquesta Eternitat. La millor manera no és voler mirar el que es desenvolupa en aquest món, com el que es desenvolupa en vosaltres, sinó més aviat d'acceptar viure el que d'ara endavant la Llum i la seva Intel · ligència produeixen en vosaltres a cada minut, a cada pregunta , a cada instant.

El que jo els hi demano és sobretot la Pregària del Cor. Una Pregària que no és una petició, una Pregària que no està destinada a satisfer qualsevol problema, sinó simplement a fer-vos penetrar al cor del vostre Ser, al cor del vostre Cor, allà on se situa l'Eternitat, el que vostès Son. Qualsevols que siguin les vostres aparences, qualsevol que siguin les vostres dosis d'alegria i de sofriments, elles no són res en relació a l'Alegria del qui descobreix novament el que sempre ha Estat.

Moltes veus els han dit de diferents maneres, diferents coses. No és temps avui de llegir, no és temps avui d'escoltar amb la raó i el filtre del mental, el que els ha estat dit durant aquests anys passats. Més també des de fa 2000 anys per aquells dels vostres Germans i Germanes que van tenir, malgrat un context difícil, una tal set d'Amor, una tal set d'Eternitat, que van aconseguir a títol individual, perforar les capes tancants i aïllants. Un nou món es perfila en vosaltres, com es perfilarà de manera concreta en el que els serà donat a viure, sobre aquesta Terra, però sobretot en la vostra Eternitat recobrada. El temps està al Silenci. El Temps està a la Pregària del Cor. El temps està, no ja simplement a acollir, sinó al Recolliment, al fet de tornar-se cap al que vostès Són: aquesta Essència d'Amor, que mai es va ensorrar, que mai s'ha extingit totalment.

No tornaré sobre les circumstàncies històriques de la història d'aquesta Terra, ja que molts elements els han estat revelats de moltes maneres. Han permés de situar-vos, posicionar-vos, i eventualment a col · locar-vos, pel que fa l'interès d'aquest món on són, en relació als Mons de l'Eternitat. El que ve i el que es desenvolupa en aquest mateix moment, en vosaltres, el que ve i es desenvolupa en aquest mateix moment en el conjunt d'aquest sistema solar (com sobre el Sol, com sobre els planetes i el conjunt del que compon el que anomenen aquest univers observable), és el seu Alliberament i la seva Transformació. La Terra que els acull, ella també viurà la seva expansió, la seva dilatació, i el retorn a la seva Esfera sagrada i eterna. La fi de l'experiència no és de cap manera la fi de la Vida. El que ve no és la mort, sinó la Vida, en el seu sentit, el més sagrat, el més reeixit, el més perfecte, i el més original.

No hi ha res a fer, només a Ser. I avui la millor manera de Ser, és recollir aquesta Sang del Cel, aquesta Sang del Sol, aquet Foc que ve a apaivagar el que pot encara ser de patiment en vosaltres. Només el que es resisteix pot encara patir. Només allò en que posin la vostra atenció pot afectar-los. No tornaré sobre el que he pogut dir durant el meu pas sobre aquesta Terra. El que és important és el que surt de la vostra boca, i això és el més important. Però el que surt dels vostres pensaments i de les vostres ànimes també és, en aquests temps, extremadament important. Això no demana una vigilància obsessiva, sinó més aviat d'alliberar, jo diria, les comportes de l'amor. I això només es pot obtenir, únicament per la Transparència, per la Humilitat, pel Silenci i per la Lucidesa. Aquesta Lucidesa que res té a veure amb les vostres opinions i dictàmens, sobre la vostra vida o sobre la vida d'algú. Se situa únicament en el fet de deixar passar, en vosaltres, la Vida de la Llum i l'Amor, sense voler-se ficar en el que sigui personal, o el que pertanyi a aquest món.

El que els és donat a veure, i el que els serà donat a veure cada vegada més evidentment, cada vegada més vigorosament, als vostres ulls com als vostres sentits, només representa en definitiva, la instal · lació de la Llum Blanca, la restitució a la vostra Eternitat. Qualsevol que siguin les senyals, qualsevol que siguin els pensaments, qualsevol que siguin els esdeveniments de la part del món on estigueu, estiguin en Pau, no s'inquietin. No hi ha d'haver en vosaltres cap por, d'alguna cosa desconeguda, ja que els recordo que el que ve és la vostra Eternitat, i això els és conegut per descomptat, de tota Eternitat.

El que cal fer simplement és ser honestos amb vosaltres mateixos. Trobar el temps per recollir i acollir, de trobar el temps per fer la Pau amb qualsevol, i amb el que sigui sobre aquest món. Fer la Pau és un acte d'Amor, el més pur, el més noble i el més desinteressat. Per això no hi ha necessitat d'un ritual complicat, només cal estar connectat, per percebre i sentir la calor, travessant el vostre cos de banda a banda, il · luminant veritablement i fent del vostre Cor, un Far sobre aquest món. Que és per descomptat, com ja ho saben, el fonament del vostre Ser, però que fa també de vosaltres, alhora, les Llavors d'Estrelles, els Despertadors i els Propagadors de la Llum. Això no pot fer-se per les paraules, això no pot fer-se pels pensaments, això no pot fer-se pels rituals, siguin quins siguin. Sinó més aviat en la capacitat de mantenir-se Tranquils, sense importar quines siguin les vostres circumstàncies Interiors i exteriors, en el moment en què jo Vingui.

El que ve és Llum, només la mirada d'aquell que rebutja la Llum veurà alguna cosa que no va en el sentit de l'efímer, que no va en el sentit de la seva persona o en el sentit de les convencions, dels marcs, de les lleis, i de la moral d'aquest món. Tot el que existeix en la superfície d'aquest món ha estat acolorit per la noció de tancament. La Llibertat els va ser proposada, en primer lloc per experiències, acollint la Llum de Crist en Unitat i en Veritat. Més endavant, desenvolupant en vosaltres certes funcions. No tornaré més allà, però molts d'entre vostès, sobre aquesta Terra, viuen aquests processos, sense saber de què es tracta. Els dic simplement que no cal saber de què es tracta, si només es tracta simplement i en tota humilitat, del Retorn total de la Llum infinita i de la Gràcia, del tabernacle de Pau Suprema, de la vostra Casa d' Eternitat, de la vostra Casa d'Alegria, que no té necessitat de res més que d'ella mateixa. Si accepten aquest principi, i si fan l'experiència, en els dies i les setmanes que estan davant de vostès en aquest temps que s'acaba, els permetrà ser igual que jo i que el meu Pare. És a dir de recobrar la nostra Filiació autèntica, en la Llibertat, absoluta i total d'aquest temps que arriba.

Només el que existeix encara com història present en el vostre present, del vostre passat, que sigui el col · lectiu, que sigui personal, que sigui el que ha estat anomenat (per qui els va tancar) el Karma, només existeix a causa de l'ego. Tot això, ho saben. Ningú em pot conèixer si no reneix de nou, i l'hora és al Renaixement. Aquest Renaixement s'acompanya d'una desaparició de tot el que podria mantenir-los en un marc, sigui quin sigui: L'Amor no té necessitat de marc, perquè quan l'Amor entra en un marc, ja no és més Amor. Quant l'Amor està supeditat als aspectes socials, als aspectes materials, ja no és Amor. I el que ve és l'Amor. Que no té res a veure amb el que puguin pensar, protegir, imaginar, somiar o detestar.

L'Amor és l'Essència mateixa de la Vida, és el suport de la Vida, és la nostra naturalesa per a tots. I és ara que el temps col · lectiu de la Terra ha arribat al seu terme, a la seva maduresa, moment de deixar néixer la Terra, i de deixar néixer i aparèixer als vostres ulls la Llum de la Veritat, la meva Llum, que és també la vostra. Que és la que ens és comuna, que ens Allibera i que ens Uneix, en la mateixa Alegria, en la mateixa Ronda de les Dimensions.

Recordin que no hi ha esforç a fer, que no cal voler treballar. No cal voler buscar el que, sovint, durant aquests anys i segles, molts de vostès han buscat per poder anar cap a aquesta set i beure de la seva inextingibilitat , a fi de ser sadollats per l'Eternitat. Avui, tot això els és ofert a profusió. Però no es desviïn de la Llum, no tinguin por, estiguin en Pau, estiguin en Alegria. Ja que l'Amor i la Llum són la Pau i l'Alegria que respon a tota espera. Això ho han viscut per experiències, per a alguns cada vegada més pronunciades, cada vegada més evidents, cada vegada més presents. Per a alguns d'entre vosaltres, això ha consistit a eliminar certes condicions típiques de les vostres vides, tal com les concebien en l'encarnació, o en tot cas, tal com les vivien des d'algun temps o des de sempre.

Tot això està cridat a desaparèixer. No hi ha duel a fer. No hi ha Passatge a efectuar. El conjunt de les Portes han estat obertes, el conjunt de les Estrelles estan enceses, el conjunt dels Canals s'han tornat permeables. L'Ona que els recorre és la veritable Vida. Ella a pres possessió del vostre ser a fi de fer-los Lliures, per tal de no estar posseïts per una altra cosa que el que Són vostès mateixos, és a dir la Llum, la Veritat, la Gràcia i l'Amor

Així, qualsevol que sigui la vostra regió, independentment del vostre estat, independentment de les vostres condicions (les que elles siguin, sobre el pla que sigui), busquin el Regne dels Cels. Ell està a dins de vosaltres, esperant-los. No hi ha necessitat de cap coneixement, no hi ha necessitat de cap història, no hi ha necessitat de cap futur. Simplement estar Presents, en l'Aquí i l'Ara, i deixar desenvolupar la vostra pròpia Resurrecció, així com la Resurrecció de la Terra. Són aquí presents sobre aquesta Terra per viure, per realitzar, per deixar que s' estableixi. Tota la resta només són elements mínims en relació a aquesta Eternitat. El vel de l'oblit cau, i els fa descobrir a vosaltres mateixos la vostra Eternitat, i és això l'única cosa que compta d'ara endavant. Trobin l'Alegria, trobin l'Amor, i això només pot ser en el centre del vostre Cor, acompanyat per la meva presència, per la meva Presència i la de l'Arcangel Miquel, per la Presència de Metatrón i del conjunt d'aquells que els han seguit i acompanyat durant aquest període.

Recordin que l'Amor és simple. Recordin que la clau és l' Humilitat. Recordin que la Lucidesa no és la que permanentment farà ús de la seva raó per determinar el que és bo, o menys bo, per a vosaltres o per a la Terra, sinó més aviat de realitzar aquest Silenci Interior. Permetent no només viure la Llum, acollir-la, sinó també irradiar-la i sobretot, devenir-la totalment.

Tots han viscut durant aquests mesos i aquests anys, moments de contactes amb altres Realitats, qualsevol que hagin estat les formes preses per a vostès. Avui és el conjunt de la Terra que es troba a punt d' afrontar, de confrontar, de resistir-se o Abandonar-se a la Llum de l'Eternitat. La vida sobre aquest món com vostès ho saben, és depenent d'un cert nombre de circumstàncies molt anteriors a l'humà, molt anteriors a la implantació de l'humà sobre aquesta Terra. Concerneixen a la Vida, tal com poden veure en els regnes de la natura: el Sol brilla de la mateixa manera per a tots, sense preocupar-se per a qui envia els seus raigs, i de preguntar-se en que es convertiran aquesta Llum , aquest Amor, aquesta Vida. Allà hi ha la Llibertat. Contrastant de manera important, i fins i tot, en certs casos, diametralment oposat amb el que molts dels ensenyaments errònis han anomenat el lliure albir. No pot existir lliure albir, excepte per aquell que vol mantenir la il · lusió, la creença en un karma, la creença en una redempció, qualsevol que ella sigui, la creença en una feina, la que sigui.

Faig una crida al vostre Cor. Ja que aquesta serà l'última Crida, abans que molts dels esdeveniments arribin a vostès, permetent a la seva manera, d'encarar el que han construït, el que han creat. No oblideu que només hi ha una Creació que és Eterna: és l'Amor, la Llum i la Veritat. Si estan d'acord amb vostès mateixos, en la vostra Eternitat, en el vostre efímer, en el Temple d'aquest cos com en el conjunt de circumstàncies de les vostres vides, tot això es desenvoluparà sense cap dificultat. Ja que seran portats per l'Alegria, no ja per experiència, no ja simplement durant les vostres Alineacions, sinó més bé de manera perpètua, permanent. Des d'ara, només vostès poden estar lúcids del que es desenvolupa, i de saber on voltejar la vostra mirada interior: cap al Centre i res més.

Molts de vostès estan cridats a percebre de manera important la meva Presència, actualment, per interactuar amb mi, amb una gran facilitat, amb una gran Pau, amb un Amor sense igual fins al present. El que sigui que els sigui donat a viure, el que sigui que els sigui donat a experimentar, això només és un fragment de la Veritat de l'Amor. El que ve, son el conjunt dels fragments que venen a reconstituir en el vostre Ser Etern el fil de la vostra història. No la que ha estat alterada, deformada i desviada, d'aquest món, sinó la Història de la Vida que és la Història de la vostra Vida a l'Eternitat.

Recordin també que la meva Espasa, ve a resoldre, els col·loca en la seva Llibertat Absoluta i total. A vostès els correspon veure, a vostès els correspon decidir. A vostès els correspon Vibrar o no, en el vostre devenir i el vostre futur, o de voler mantenir el que ha existit sobre aquest món, que això siguin les creences, que això siguin les il · lusions, que això sigui aquest efímer. Recordin que tenen por de l'Eternitat perquè no la reconeixen. I que l'efímer de la vostra vida els dóna un marc, extremadament limitat i restringit del que vostès Son. Molts entre vosaltres han pres l'hàbit del que ha estat anomenat, jo crec, una presó. Tot el que han viscut, tot el que han pogut llegir, tot el que viuran encara, en els dies que vénen, només té un objectiu: la vostra Llibertat.

Llavors, si les condicions del vostre efímer, o de l'efímer de la Terra, diuen això d'una altra manera-catàstrofes, destruccions, il · lusions, desconnexions - què fareu? Què triareu? ¿Triareu el vostre Cor o triareu la raó d'aquest món? ¿Triareu el karma, o triareu la Llibertat? Estan encarant aquesta opció, s'estan dirigint cap aquesta tria. Només el vostre Cor ho sap, el vostre mental mai podrà fer-ho. Llavors, deixeu-vos guiar pel Cor, no el que pensen o imaginen, sinó veritablement per aquest Foc del Cor del qual se'ls ha informat des de fa molts anys. El conjunt dels vostres circuits en vosaltres com sobre la Terra, estan d'ara endavant totalment permeables, i llestos per ser omplerts pel Got sagrat abocant del Sol, en l'Amor Etern, el que vostès Son. No hi ha res més a preparar. El que s'alimenta de l'Esperit Sant, el que s'alimenta de la Humilitat no té necessitat de res més. Això per descomptat, està molt més enllà de l'adhesió a un principi o una fe, sinó que és l'experiència la que és proposada.

Sabem pertinentment, i sé pertinentment, que molts de vosaltres heu viscut canvis considerables en els seus mecanismes de funcionament, en els mecanismes fins i tot de la seva vida, des de fa mesos-sobretot des d'alguns mesos, però per a alguns de vosaltres, des de fa alguns anys. Tot això no té més que un objectiu: preparar al nostre Retrobament, el Retrobament amb el Pare, el Retrobament amb el Sol. Retrobament amb la Veritat de la Vida, la més nua, la més autèntica i senzilla. Llavors, siguin simples, siguin nus, siguin autèntics, vagin en Pau. I tot passarà en l'Alegria la més infal · lible que sigui. Tot passarà per vostès en una lleugeresa que, de vegades, han conegut durant certes experiències. No hi ha res a témer de la meva Espasa de Veritat, que ve a tallar el que és il · lusori. I això és el mateix per a cada un de vosaltres, qualsevol que sigui la vostra ubicació, segons el karma o segons la Llibertat, segons la vostra Vibració, segons la forma com veieu el procés és diferent. La forma de veure Interior els mostra l'Amor treballant, l'acció de la Llum, la seva Intel · ligència i la seva Veritat. El que per contra, que mira amb la seva part efímera, qualsevol que sigui el nom que li donin (amb la seva pròpia història, amb el seu ego, amb els seus sofriments i les seves esperances) no farà més que entrar en oposició i en resistència, perquè l'Amor no floreix de cap sofriment passat, de cap esperança, de cap projecció, de cap previsió, ja no.

Així doncs, els esdeveniments anunciats per molts profetes estan succeint en aquest mateix moment. Per a aquells que viuen la Vibració, o que s'ocupen d'aquest món, en el que es desenvolupa de manera objectiva (i no condicionada, pre-rumiada per altres autoritats que la vostra), això els permet fer comptes, amb evidència, del que que està succeint en aquest mateix moment. Però més enllà del que succeeix, insisteixo - i això, ho viuran d'aquí a molt pocs dies - que tota violació a la Vida, a la Veritat, a la Humilitat i l'Amor, es tradueix per una dificultat. Que tot acord manifestat en la Llum, en la Pau, la Serenitat i el Silenci, només amplifica la meva Revelació en vosaltres.

Per tant, he exposat el marc dels esdeveniments profètics últims, sobrevenint en aquest mateix moment a la superfície del vostre món, però també en els cels. On els exèrcits de Miquel, els meus Angels, el conjunt dels Ancians, i el conjunt dels Pobles Lliures de la Confederació Intergalàctica dels Mons lliures estan en concert, en la mateixa alegria, en la mateixa Revelació de la Llum, posant fi a l'opressió, a la tirania, al sofriment i a l'error. No tenen vostès res a corregir. No hi ha cap mal a corregir per vostès mateixos, la Llum està a càrrec, i s'encarregarà cada vegada més. Velin i Resin. Reuniu-vos en el vostre Temple, aquell que prové del Calze sagrat. Recordin això. Tot és simple. Tot es tornarà cada vegada més simple si vostès mateixos són simples i mantenen en vosaltres aquest principi de Pregària del Cor, aquest principi de rebre i acollida de la Llum Una.

Per tant els convido a tots al meu Retorn. Els convido a tots als Anuncis, diversos i variats, be siguin d'aquella que va ser anomenada la meva mare, be siguin les Trompetes del Cel i de la Terra, que ja han sonat en nombrosos llocs d'aquesta Terra i que ara, han sonat en vosaltres de manera cada vegada més important. Responguin a la Crida, s'han d'obrir, no arrisquen res. Obriuvos en la Veritat, s'han d'obrir a la Bellesa, s'han d'obrir a la Llum. Ja que cap entitat, cap ombra pot d'ara endavant res contra la Llum, oposar-se a la llum, alimentar-se de la Llum, o el que sigui. Hi ha per descomptat altres ensenyaments, diferents nivells, i d'altres maneres de percebre les coses, que es recolzen essencialment sobre el que és anomenat el mental, l'afecte, l'ego, en resum, tot el que concerneix al limitat i a l'efímer. Recordin simplement el vostre ser Il · limitat, la vostra Eternitat, el vostre Absolut, la vostra Presència. Això serà suficient per mantenir en vosaltres el Foc de l'Alegria i l'Amor en un nivell suficient, perquè aquesta Llum progressi cada vegada més, que ella es faci seva, que sigui encarnada en la seva carn per tal d'elevar el vostre cos i aquest món cap a la seva Ascensió.

Tot s'ha complert, els ho han dit alguns missatgers des de fa molts anys. Molts de vostès no han pogut percebre la Realitat del que deia. Avui, si això no ha estat fet, ho serà.
Els volem de peu, els volem Humils, els volem conscients de la vostra Eternitat, més que dels rols i funcions que juguen en aquest cos. Els volem amants i afables. Els volem forts i incorruptibles, per la Gràcia de l'Amor i no per la voluntat personal. Siguin Lliures. No oprimeixin ningú, Alliberin a tothom. Respecteu el que Són, respectin el que És l'altre, fins i tot si les seves eleccions no van en el mateix sentit que vostès. Allà hi la Llibertat. Ella ha de ser la més total, en el moment de la meva manifestació.

En definitiva, en aquest temps del meu Retorn, només s'els hi demana Ser vostès mateixos, només s'els hi demana ser simples i humils. I només els hi és demanat Ser l'Amor que Son.

No busquin més a corregir el que sigui, no importa el que sigui en vosaltres, com a l'exterior de vosaltres. Vostès són la vostra pròpia Font, establint el meu Regne en el vostre pit. Convertint-se en Ki-Ris-Ti completament, constataran molt aviat que totes les gesticulacions que els animaven anteriorment, qualsevol que sigui el nivell, independentment de la intensitat, no tindran més curs. Perquè no tindran ja mai set, seran abeurats, i la vostra set desapareixerà definitivament. Sé que molts entre vostès estan molt pròxims d'aquest moment, i ho han començat a viure, des del període intermedi anomenat el mes de desembre del vostre any precedent. Aquest trimestre essencial els ha permès refinar la Pau, refinar l'Alegria i descobrir la Realitat de l'Amor, més enllà de tota contingència material, social, moral, legal o altra. És avui que els demano presentar-se a mi perquè em presento a vostès. Per tal d'alliberar, i de recobrar l'Eternitat.

Recordin també que molts dels Ancians, les Estrelles els han dit que podien entrar en contacte amb nosaltres. Alguns entre vosaltres, cada vegada més nombrosos, m'han cridat. Han sentit el Foc de la meva Presència, el Foc del meu Amor, i la Gràcia que inunda els vostres dies davant la meva vinguda. Aquesta va ser la sorpresa de la nostra Trobada, però aviat, no hi haurà més sorpresa, perquè això es convertirà en habitual, i Etern. Posant fi a l'efímer sense cap dificultat, posant fi als errors, a tot sofriment.

Ha estat dit que les tres Virtuts més importants eren la fe, la caritat i l'Amor, però la més important és l'Amor. I l'Amor no ve més que de vosaltres mateixos. Alguns erudits els han parlat de l' il · lusió d'aquest món, que tot existeix a l'Interior de vosaltres. Una cosa és saber-ho, una cosa és entendre-ho, una cosa és fer l'experiència, però es ben diferent establir-se allí. És això el que els és promès.

Germans i Germanes en humanitat, Germans i Germanes en Ki-Ris-Ti, Germans i Germanes mes allà de tota forma, som l'Essència, som la Veritat, som la Vida Una i indefectible, que mai pot desaparèixer, contràriament a l'efímer d' aquest món. Que la Pau els acompanyi. Que l'Alegria sigui el vostre aliment. Que el somriure sigui el reflex del vostre Amor. Jo sóc Crist. Beneïm per aquests instants Eterns, i que es reproduiran a perpetuïtat en l'infinit dels Mons, a l'infinit de les Dimensions, en l'infinit dels Universos, al cor del Cor de cadascú, com del Pare, com de l'Amor

Així doncs, per a la nostra pròxima cita, em comprometo a trobar-nos cada dia, a cada moment, a cada Crida, a cada riure, a cada somriure, a cada alegria, a cada prova com a cada esdeveniment, feliç per vostès o desafortunat per a altres. Mantenir present en vosaltres el que vostès Són, irradiar-ho, demostrar-ho, provar-ho, per la vostra Irradiació, pel vostre Amor, per la vostra Humilitat, per la vostra Simplicitat. No hi ha una altra manera de sortir de la dualitat. No hi ha una altra Via que la del Cor. Tota la resta només són les vies desviades que sovint els allunyen, fins i tot amb la millor de les voluntats de vosaltres mateixos. La vostra set no serà sadollada en els jocs de la dualitat, en els jocs del coneixement, en els jocs de l'estudi, qualssevol que ells siguin. Ja que com això ha estat dit, absolutament tot està en vosaltres. Viure això, és posar fi a l' il · lusió, és posar fi a tota dualitat, és posar fi a tota història per recuperar la Història veritable, la que no té temps, ni espai, ni principi, ni final.

Els convido per tant en aquesta primavera que comença, a estar el més propers a la vostra Eternitat. De prendre a bé el que la vida els demani en aquest món, però col · locar-se en aquesta Alegria. No hi ha res més a fer, només a Ser. Això se'ls ha repetit, demostrat, de diferents formes. És l'hora ara de demostrar la Realitat del que Son.

Acabaré per aquestes paraules: Vostès Són la Gràcia, Són la Veritat, i sobretot, Són la Vida. Que el meu Alè i el meu Foc penetrin el vostre Temple, que el vostre Alè i el vostre Foc em penetrin.

Agraeixo l'escolta del que he vingut a lliurar, i del meu Anunci. El ritme del que es desenvolupa és, d'ara endavant, totalment guiat per la Intel · ligència de la Llum, per la vostra Presència irradiant i afectuosa. L'home no pot controlar res en aquest món. No obstant això ho ha cregut, a través de la servitud, a través del sofriment, a través de les privacions. Això formava part de les experiències. No cal jutjar les situacions com felices o infelices, sinó simplement acceptar de veure-les com a experiències, i només com a experiències. Aquelles que han portat la Consciència aquí i en una altra part. El que porto de tornada a vostès, és la vostra Eternitat, més enllà fins i tot de la Consciència i de la seva manifestació. Tot allà Està, res pot ser exclòs, fins i tot aquest món.

Que la Gràcia i la Pau, que la Llibertat sigui la vostra Casa, per l'Eternitat.

Jo sóc Crist. Jo Sóc el que vostès Són, i vostès Són el que jo Sóc.

Dic per tant a cada un de vosaltres, en vosaltres, a la vostra manera i a la meva manera, per a cada un de vosaltres, com per al conjunt de la Terra. L'Espasa de la Veritat és una espasa que talla, a fi de poder viure aquest Renaixement, aquesta Resurrecció, aquesta Ascensió o aquesta Revelació, segons on estiguin. Estarà, molt exactament, d'acord amb el vostre propi sentit de la Llibertat, el vostre propi sentit de l'Autonomia.

Jo els Beneeixo I els Estimo, ja que vostès Són l' Amor I sobretot aquesta serà la paraula final, no mirin més darrere de vostès, el que serà enterrat i desapareixerà. Això no té cap importància per al que vostès Son.


Font: El CRIST al COR de cadascun i cadascuna de NOSALTRES.

No hay comentarios:

Publicar un comentario