sábado, 24 de febrero de 2018

OMRAAM MIKHAËL AÏVANHOV: MISSATGE PEL KALAHAMSA

Aquest és el missatge que va donar l'estimat Omraam pel llibre "Kalahamsa". Tan el llibre com aquest missatge són la culminació de l'obra del "Cor de Foc".
A partir d'ara trobareu compartits els acompanyaments al Nou Portal "El Cor del Foc Blanc: La Fraternitat de Llum i Amor".

Una abraçada molt gran a tothom que ha participat en aquesta etapa! 
Seguim endavant i elevant la Flama de l'Amor Diví!

Silah Pere Sicart



OMRAAM MIKHAËL AÏVANHOV: MISSATGE PEL KALAHAMSA

Estimats germans i germanes, rebeu les Benediccions del Conclau dels Melquisedecs, d'Eloha Maria i de tota la Confederació Intergalàctica dels Mons Lliures. Us saluda Omraam Mikhaël Aïvanhov, Comandant dels 24 Ancians. Us dono tota la meva Pau i tot el meu Amor, com sempre. No podia deixar passar l'ocasió de saludar-vos directament a cadascú de vosaltres que heu passat per les pàgines d'aquest llibre. Com veieu, després de tot el que ha estat exposat, ben poc em resta a mi a dir, però si tocar-vos una mica el crostó, com sempre faig, i donar aquest punt de Foc i de Gràcia per posar com diríem eh, la cirereta al final del pastís.

En aquests temps de Gràcia, de desafiaments i accelerades transformacions de la Consciència, podeu comptar sempre amb la meva i amb la nostra companyia. Vosaltres esteu aquí a la Terra, amb el vostre vehicle físic, i nosaltres estem a l'altre costat. Ben aviat no faran més que un sol costat, però de moment, encara és l'altre costat. Estem fent el mateix treball, mà a mà amb vosaltres eh, per manifestar la Llum Autèntica, la Llum del Crist, la Revelació que tots viviu ara de la vostra Eternitat. Com veieu és un gran Goig, és una Alegria, un gran descans, una vegada que heu deixat anar totes les resistències, tornar-se a trobar amb la Pau que sou. És un regal que us feu a vosaltres mateixos, i és l'acompliment del Jurament i la Promesa que va fer el Pare Celestial i el Pare de Totes les Llums. La Promesa de que tots i cadascun dels que estàvem i estem presents en l'aventura de la Mare Gaia, tindríem la possibilitat de tornar a connectar amb el que som, amb l'Esperit, amb el Crist, amb la Llum. Aquest és l'acompliment del Jurament i la Promesa que viviu ara en aquesta Revelació.

Així doncs obriu-vos, obriu-vos a la Llum! Ella no us demana res, només que la deixeu ser, que li deixeu espai, que prepareu bé les maletes, feu una bona escombrada de la cripta i entregueu tot aquest equipatge al Foc, al Foc Diví, al Foc Purificador. Us deixarà ben lleugers, us deixarà només amb una bosseta, si podem dir, una bosseta de cristallets que us acompanyen: cristallets a les Mans, als Peus, al Cap, al Cor i a la Corona de Foc del Sacre, que reconstrueixen el vostre vehicle de Llibertat eh, la Merkabah.
Ara ja tot està llest, la Merkabah Interdimensional de la Terra està ben activa amb tots vosaltres que hi participeu amb les vostres Merkabahs Individuals. La Llum Vibral i les Partícules Adamantines recobreixen la Terra, recobreixen a tots els éssers vius, a vosaltres i a nosaltres, que us acompanyem de ben aprop i també des de les nostres Naus de Llum, que estan ara aquí al vostre sistema solar, participant en el que feu, sempre que hi hagi una obertura al Crist, a la Llum.
Aquest és un treball que fem ara conjuntament, on ja tot està llest, tot està preparat per la Gran Festa, pel Gran Matrimoni i la Boda Celestial, per la Revelació de la Llum! També perquè succeeixin les coses que han de fer passar els trapelles entremaliats, que miraran fins a l'últim moment d'alterar la situació amb les seves guerres i els seus conflictes. Però deixeu-ho passar, és una escena de teatre que ha d'acabar de representar-se, així que no us resistiu, no hi pareu massa atenció. Simplement sigueu la Llum, irradieu la Llum, doneu la Llum, doneu-vos a vosaltres mateixos. No hi ha res a perdre, no perdreu mai la vostra Llum, trenqueu els límits del vostre jo superior. Què heu de guardar encara? Doneu-vos en totalitat, deixeu-vos dissoldre i trobareu el que sempre heu estat.

Tot és molt senzill ara. Totes aquestes tècniques, tots aquests coneixements que us hem transmès també a través del llibre, no són més que per fer-vos entrar nus, despullats a les Portes del Cel si podem dir, a les Portes del Regne de Llum. A les Residències del Pare Celestial s'hi ha d'entrar, com s'ha dit, net i polit, amb el Vestit Blanc, i això simplement vol dir que purifiqueu el vostre Cor, els sentiments, els pensaments, i que entreu de ple a la Gràcia de l'Esperit. I ara és tan fàcil, només heu de fer un pas i ja tot s'obrirà!
Cada cop que es presenti una resistència, un dolor o inclús una malaltia, en aquests moments tan sols arriba per assenyalar-vos allà on heu de mirar, allà on heu de deixar la Llum actuar, així que no us resistiu tampoc, és l'oportunitat perquè pugueu acabar de posar a lloc aquests desordres.

Com sabeu, ningú sap l'hora ni la data, el Crist vindrà com un lladre a la nit, ja us ho ha dit molts cops, ni tan sols nosaltres sabem quan passarà! Així que seguiu vivint i sent la Llum aquí, doncs ja no hi ha cap diferència. Aquí podeu viure a la 3a unificada, a la 5a, a la 6a, a la 12a, a on vulgueu! Tot està ara disponible, així que no espereu res. No poseu l'esperança de la vostra petita persona en els grans canvis, sinó que feu petits i senzills els motius per estar presents en aquest món. És tan senzill com l'Amor Diví, com l'entrega de la vostra Llum a la Gran Llum eh, com que us atreviu a anar més enllà de qualsevol control, del control per conservar la vostra idealització de com han de ser les coses...No! Deixeu anar, deixeu transcendir, deixeu passar tot això i goseu anar cap a la Llum de l'Absolut. Uniu el vostre Esperit amb l'Esperit Crístic, llavors sí que podreu passar aquests temps en la Gràcia més gran. Sigui el que sigui el que passi a nivell dels elements, a nivell de les neteges elementals que hem explicat, a nivell de les escenes finals del teatre, sigui on sigui que estigueu en el món, només la Gràcia serà la vostra realitat. Deixareu la marca en vosaltres i al vostre voltant de la Llum i l'Amor que està més enllà de tota idea, de tota projecció, i que és l'encarnació, aquí i ara, en aquest cos, del vehicle d'Eternitat, del cos d'Eternitat.

Així doncs porteu-vos bé. Engrandiu l'Amor, engrandiu la Pau i tot passarà bé per a cadascú de vosaltres. Rebeu aquesta calorosa salutació de tots els 24 Melquisedecs, d'Eloha Maria, la Mare Divina, i d'Orionis, el Pare Celestial.
Obriu-vos al Cant de l'Esperit, al Cant de la Pau, al Cant dels Àngels que canten ara amb Joia i Alegria per tota la Terra, anunciant el Retorn de la Llum Autèntica a la nostra estimada Mare Gaia. Tots i cadascun seran acollits, si així ho desitgen, si aquesta és la voluntat del seu Cor, en la Llum. Els que han intentat fer el bé, els que han intentat fer el mal, tots són acollits en la Llum. No feu doncs vosaltres diferència. Acontenteu-vos de ser el que sou...aquest és el Foc de l'Amor Absolut.

Recordeu doncs, que sempre estem amb vosaltres, entre vosaltres quan així ho desitgeu, quan obriu el vostre Cor i us permeteu anar més enllà de les cavil·lacions que encara us ronden pel cap. Quan ja només l'Amor és important, quan només queda l'Amor, la Joia i l'Alegria, on res de l'efímer us pot agafar i fer-vos entrar en els esquemes de por, allà estarem. I també una mica més avall, quan no pugueu veure la Llum, també hi serem, no us preocupeu per això.

Així doncs, rebeu una calorosa abraçada de part nostre i de tot el conjunt de la Confederació Intergalàctica que està aquí acompanyant el procés d'alliberació del planeta Terra, de la Mare Gaia i d'aquest sistema solar.

A cada moment al vostre Cor, rebeu totes les Benediccions i tot l'Amor. Fins ara!


Transmès per Silah Pere Sicart, març/abril 2017

No hay comentarios:

Publicar un comentario