lunes, 13 de noviembre de 2017

LA NOVA ÈPOCA

La Nova Època
Manifestació de l'Origen Diví en l'ésser humà


El nostre sistema solar sortirà de la matèria densa i entrarà en un medi menys dens. A causa d'això, es presentaran condicions per la manifestació d'una consciència més alta per a la humanitat. El sistema solar marxa de l'anomenada “esfera 13”. Al mateix moment el Sol entrarà a l'era d'Aquari. Ara és el final de l'època fosca, el Kali Yuga. Com que la Terra està entrant un nou regne, totes les formes antigues canviaran. Les Noves Formes dissoldran les antigues. La gent no s'adonarà de la manera en què creixeran i es convertiran en un nou poble. Les antigues formes cauran tal com les fulles a la tardor. En el lloc de les maneres “antigues”, nous vindran amb noves idees.

La Terra, després de fer milions de rotacions, fa una excepció a la seva rotació usual. Aquest moviment està tenint lloc avui.
Nous òrgans s'estan formant en el cervell humà per als éssers humans del futur. Mentre s'estan formant, molts detalls quedaran sense explicar. Quan un gran artista comença a pintar un quadre, és possible que la bellesa es mostri immediatament? No. En el primer dia, simplement escamparà els colors amb el pinzell en la seva paleta. Encara que no ens agradi el quadre, ell només somriurà. Al segon dia, veureu que el quadre està en el mateix estat. Llavors l'artista us dirà: “No t'afanyis amb els teus judicis. Quan acabi el quadre, podràs expressar la teva opinió”. Us afanyeu a expressar la vostra opinió de la Vida ara, però la Vida encara no està acabada.

Ara estem en aquest moment. Avui, el món entra en un estadi específic, un estadi de transformació que es convertirà en els nous principis d'organització. Avui, un nou tipus d'ésser humà, una nova generació d'Amor, una Nova Vida s'està formant.
El Pare deixa a les persones lliure albir per ajustar les petites coses, però les grans s'encarrega Ell mateix d'arreglar-les. L'època contemporània és la del naixement de l'ésser humà d'Amor.

Cada nova època comença amb un nou ritme. Avui un nou ritme de la vida s'estrena. L'Amor Diví es fa el seu lloc a tot arreu. L'Ona, que ve ara, no ens elevarà només a nosaltres, sinó també a tots els minerals, vegetals i animals. Els que no puguin ser renovats per l'Ona de Foc restaran per al futur. Recordeu: no hi haurà una altra Ona com aquesta perquè a la Natura no hi ha repetició dels fenòmens. Si espereu al futur, les condicions seran més dures.
Un nou coneixement, una Nova Cultura està arribant al món. L'anomeno: la Cultura d'Amor Diví, Saviesa i Veritat. Ensenyarà a les persones com viure.

La vida antiga és patiment, la nova és alegria. Les arrels són la vida antiga, i les branques la nova. Avui estem al final de la privació de l'Amor i al començament de l'Amor Diví i incondicional.
Qui desperta l'ésser humà? El que cuida d'ell. La Mare Divina desperta al fill. Això demostra que ella pren cura del seu infant. El Pare és l'Observador amant pels humans, demostrant com també pren cura de tots ells.
Els que no despertin durant l'època moderna tindran l'oportunitat en altres temps. Ens preguntem que passarà a aquells que no siguin capaços d'acceptar l'Amor Diví. Aquest tema és clar. M'apropo a un arbre fruiter i n'agafo la fruita madura, i per la resta, m'espero. Quan hagin madurat, les colliré igualment, i el mal fruit el faré servir d'adob. Més tard, esdevindran igualment fruits preciosos. Us pregunteu “Perquè és així?” Perquè no pot ser d'una altra manera.

És dit a les escriptures, “Busca'm fins que estigui a prop”. Això significa: utilitza les condicions favorables fins que estigui a prop teu. Si la gent se sorprèn del que el futur els porta, aquesta sorpresa els privarà de l'oportunitat de fer un bon ús del Bé que està venint. Llavors, per tal de fer un bon ús de les condicions de la Vida, és necessari tenir el coneixement que dóna la pau a l'ànima. La ignorància omple les persones de preocupacions.

Avui “el Nou Foc” està arribant a tots els racons del món. Què és “el Nou Foc”? En quina forma es manifestarà encara que només sigui comprès per uns pocs? Un nou cicle s'està formant. Els que puguin entrar en ell trobaran davant d'ells grans oportunitats. Si no esteu llestos, perdreu les condicions favorables. El Foc Diví està arribant al món.

Aquests són uns temps accelerats. Us podríeu adormir i quedar-vos a fora. El Tren Diví és molt puntual! Podríeu fer tard per tan sols un segon. Per això, la vostra consciència, el vostre cor, i la vostra ment han d'estar vigilants. El qui ha viscut durant milers i milions d'anys a la Terra i ha passat per tant patiment- vol aquesta persona perdre's aquest moment, perdre el Tren i no rebre el Foc Diví? Si el Pare et troba vigilant quan Ell vingui cap a tu, creixeràs com una llavor; et desenvoluparàs i donaràs fruit.

El dia té dues meitats. Una quan el Sol neix, i la segona quan el sol es pon. Fins al migdia, tenim l'ascens; i a la tarda, el descens. La Llei és la mateixa en relació a aquesta època. L'època actual està en decadència i això no es pot aturar. Les forces de l'obscuritat estan marxant. La Llum vindrà exactament en el moment just, tal com la primavera arriba en el seu instant. Quan arriba la primavera, tot floreix. El mateix passarà amb l'arribada de la Vida Divina.

Una època il·luminada està arribant. La idea de la fraternitat es realitzarà. Aquesta Primavera Divina vindrà gradualment, no d'un sol cop. Les persones canviaran sense adonar-se'n. Simplement no veuran com ho estan fent. Un dia despertaran, i es trobaran en un nou estat similar al de l'eruga, que construirà la seva crisàlide i, un cop a dins, es transformarà en una papallona que no es pot seguir alimentant de fulles. El que està arribant ara es pot dir “Manifestació de l'Origen Diví en l'ésser humà”. La nova generació que arriba renovarà el món. Això significa que som a l'època on les erugues es transfiguraran en papallones. Les erugues que no esdevinguin papallones es preguntaran com es pot fer per viure a l'aire. Quan siguin papallones, llavors aprendran. Com a erugues no ho poden fer.

Avui la vida és més activa. Anys enrere els infants no obrien els ulls abans de tres setmanes després del part. Però avui, obren els ulls en el moment que neixen. A tot arreu, a totes les nacions.
La gent humil posarà el món en ordre. Qui són els humils?
Una vegada dues persones van anar a judici. El fill d'un d'ells es va dirigir al seu pare i li va dir: “Pare, no necessitem això pel qual t'estàs presentant a judici. Oblidem i perdonem”.
Aquest fill va ser considerat des-assertiu, però va aturar el judici.



Peter Deunov/Beinsa Douno

No hay comentarios:

Publicar un comentario